Аутомобили

Мазда уводи нови бензинац са 150 "коња"

Б92 пре 12 сати
Нови Скиацтив-Г испоручује 150 КС и биће доступан у Мазди 3 и кросоверу ЦКС-30 на европском тржишту. Мазда проширује моторизацију своја два компактна модела у Европи увођењем бензинског агрегата са ознаком Скиацтив-Г 2.0 150… »

Како се котирамо: Ево где је развијени свет, а где је Србија

Србија данас пре 12 сати
Ево како је год других... Свет се на различите начине бори са загађењем ваздуха, у чему предњаче земље Западне Европе, пре свега захваљујући свом богатству, али и друштвеној свести и политичкој вољи. Конкретно, када… »

Најављена Киа СУВ Цонцепт

Ауто блог пре 13 сати
Киа Моторс је са пар званичних цртежа најавио нови концепт који ће премијеру имати почетком следећег месеца. Тачније, у питању је СУВ Цонцепт који ће први видети посетоци сајма 2020 Ауто Експо који ће се од 5. до 12… »

Развој Фераријевог болида не иде како треба

Ауто блог пре 13 сати
Како преноси Спорт Клуб, разни медији из Италије и Немачке пишу да је екипа Ферарија очекивала да ће више урадити у развоју болида за наредну сезону у овом периоду године. Извештаји кажу да је период између две сезоне… »

Теасер: Јееп Вранглер Мопар издање

Тотал цар пре 14 сати
Јееп ће на Салону аутомобила у Чикагу представити своје ново специјално издање, а тим поводом објављен је теасер. Он открива да ће Вранглер у издању Мопада имати другачија врата, точкове, гуме и кров. О овом моделу за сада… »

Новине: Прича се да Алфа представља нови модел у јуну

Србија данас пре 14 сати
За сада се само спекулише... Спекулише се да је у питању мали кросовер или спортски ГТ модел. Алфа Ромео ће 24. јуна представити нови модел, сазнаје италијански Мотори Онлине, али за сада није познато о каквом се возилу ради… »

Победа КСЦееда Кији донела већ 3. награду Тропхее Аргус

Ауто магазин пре 15 сати
Кијин нови кросовер КСЦеед је освојио престижну награду Тропхéе Аргус за 2020. годину у категорији компактних и породичних СУВ-ова... Тако је Киа на недавној свечаности награду Аргус освојила већ трећи пут, јер је 2018… »

И Сузуки под истрагом због емисије издувних гасова

Ауто блог пре 16 сати
Како преноси Тањуг, корпорација Сузуки саопштила је да ће сарађивати с холандским властима поводом налаза да су њихова дизел возила кршила прописе о емисији гасова у тој земљи. Компанија је саопштила да би требало да… »

Нови Ренаулт Цаптур представљен у Србији

Ауто блог пре 16 сати
Компанија Ренаулт Ниссан Србија јуче је за новинаре организовала прву промотивну вожњу потпуно нове генерације модела Ренаулт Цаптур. Тиме је означен и званичан почетак продаје, тако да и ви можете да испробате нови… »

Још једна најавна слика за нови Сеат Леон

Ауто блог пре 16 сати
Сеат је објавио још једну затамњену теасер слику новог Леона, чија премијера је заказана за 28. јануар. Нова слика показује бочни профил новог Леона, док је раније објавлејна фотографија открила његов задњи део. Нешто више… »

Аутомобили, најновије вести »