Аутомобили

Грета или “Гретенизам”?

Вреле гуме пре 23 сата
Млада шведска климатска активисткиња Грета Тунберг је и у Давосу одржала још један емотиван еколошки говор. Њен став подржавају милиони али га и многи критикују на широкој сцени. Једна радионица за дораду супер спортских… »

Колективна акција против Фолксвагена, циљ – одштета за возаче

Тотал цар пре 24 сата
Холандска фондација “Диесел Емиссионс Јустице” (ДЕЈФ) покренула је колективну акцију против немачке компаније Фолксваген у оквиру европске кампање чији је циљ добијање одштете за неколико милиона возача после скандала… »

Обновљени Мерцедес Е класе без маске

Ауто блог пре 1 дан
Званична презентација рестилизоване Мерцедесове Е класе је веома близу, што најављује и ова фотографија једног примерка без икакве маске (по свему судећи у питању је 63 АМГ верзија). Више о обновљеној Е класи можете… »

Јееп и Сузуки варали на тесту емисија издувних гасова

Б92 пре 1 дан
Јееп и Сузуки прекршили су ЕУ правилник о емисији издувних гасова код својих дизел модела Гранд Цхерокее, Витара и С-Цросс каже холандски РДВ. Према извештају Ројтерса, ова два произвођача аутомобила би могли да добију… »

ФЦА и Сузуки прекршили правила о емисијама

Национална класа пре 1 дан
Дизелски модели Јееп Гранд Цхерокее из ФЦА групације и Сузуки Витара прекршили су регулативе о емисијама и морају бити поправљени или ће се суочити са забраном продаје широм Европе, саопштила је холандска регулаторна… »

Сви то радимо: Ако правите ове грешке у вожњи можете озбиљно оштетити мењач

Србија данас пре 1 дан
Сви то радимо! Мењач може да се поквари из бројних разлога, од којих су многе последица грешака возача. Ако приликом мењања брзине возач не притисне квачило довољно, чуће се звук који подсећа на стругање. То се први… »

Купио аутомобил за 3.000.000 долара, а неће га ни возити

Б92 пре 1 дан
Нова Цорветте 8 Стинграи стартује са производњом од фебруара, а већ од марта месеца почиње процес достављања возила својим новим власницима. На традиционалној аукцији у америчком граду Скотсдејлу најновија Цорветте Ц8… »

Имају новину: Масерати спремио нови ГТ спорт пакет (фото)

Србија данас пре 1 дан
Биће занимљиво... Потенцијални купци Масератијевих модела Гхибли, Qуаттропорте и Леванте од марта могу да рачунају и на нови ГТ Спорт пакет опреме који ће сваки од споменутих модела учинити још привлачнијим. Масерати… »

Нови детаљи о Дуцати Суперлеггера В4 супербајку

Ауто блог пре 1 дан
Најзад, још детаља о новом Дуцати Суперлеггера В4 мотоциклу, предстојој машини италијанске марке, која доноси 234 КС. За нове информације је заслужан видео снимак, „процурео“ са Суперлеггера микросајта, а који показује… »

Одледите стакла на ауту за мање од 60 секунди без стругања! Састојак имате у кући! (видео)

Србија данас пре 1 дан
Е, да смо знали раније... У Србији је једна од најблажих зима у току, и сви кажу да неће бити тешких ситуација у којима ће нас затрпати снег или нас заледити дебели минуси. Ипак, температуре су довољно ниске да нам стварају… »

Аутомобили, најновије вести »