Балкан

Са уздигнута три прста Хирург из „Ноћних вукова“ поручује: Не дамо светиње (видео)

Вечерње новости пре 1 дан
Председник руског мото-клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдостанов Хирург пружио је подршку народу у Црној Гори. Председник руског мото-клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдостанов Хирург пружио је подршку народу у… »

Албанац из Тузија очитао лекцију Подгорици: Прозрели смо ваше зле намере

Вечерње новости пре 1 дан
Коља Љуљђурај каже да управо премијер, председник и остала владајућа елита чине да Црна Гора и даље буде пример неслоге, немира, владавине силе. Коља Љуљђурај председник ОО СНП Тузи у реаговању на актуелну ситуацију у… »

Православље је преживело у Црној Гори

Политика пре 14 сати
Протести због Закона о слободи вероисповести показују нови модел отпора и решење за Србе на постјугословенском простору које уједињује веру и демократију. Један од највећих скупова у историји Црне Горе одржан је у недељу… »

Други пут за два дана: Авион слетео у Дубровник уместо у Београд због магле

Б92 пре 14 сати
Авион немачке компаније Луфтханса на линији Франкфурт - Београд данас поподне је непланирано слетео на аеродром Чилипе у Дубровнику због густе магле у Београду. Директор аеродрома Дубровник Франо Луетић рекао је да је део… »

Је ли срамота бити први на листи најзагађенијих градова свијета?

Ал Јазеера пре 14 сати
Грађани спас траже куповином маски са филтерима, бијегом на планине и хумором, том нашом најјачом карактеристиком. Премда се становници бројних градова у земљама западног Балкана посљедњих дана гуше у смогу, чини се да то… »

Прозрели смо ваше зле намере: Албанац из Црне Горе затресао регион поруком Милу Ђукановићу!

Курир пре 14 сати
Коља Љуљђурај, председник ОО СНП Тузи, у реаговању на актуелну ситуацију у Црној Гори саопштио је да је “ова власт, која нам је за вратом пуних 30 година, поново је нашла начин да завади браћу и да влада по оној… »

Брегу: Драматично загађење у региону, владе да примењују системске мере

Н1 Инфо пре 14 сати
Владе у региону треба да примењују системске мере поводом драматичне ситуације са загађењем ваздуха у региону, поручила је генерална секретарка Савета за регионалну сарадњу (РЦЦ) Мајлинда Брегу. Према њеним речима, те мере… »

Отмица овог момка је дигла бих на ноге: Елведина киднаповале две девојке, држе га дрогираног, полиција не реагује!

Курир пре 14 сати
Након што је породица Елведина Хамзића из Живиница пријавила Авазу како су две девојке "отеле" овог момка појавиле су се нове информације у вези његовог нестанка. Како сазнајемо, наводно је бивша девојка овог младића… »

Милановић најавио инаугурацију без страних гостију, ленте, гарде

Н1 Инфо пре 13 сати
Новоизабрани председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је вечерас да ће његова инаугурација бити одржана 18. фебруара у кабинету председника на Пантовчаку и најавио да ће бити позвани само они за које сматра да треба да… »

Албанац из Црне Горе послао поруку Милу од које се тресе Подгорица

Ало пре 14 сати
Коља Љуљђурај, председник ОО СНП Тузи, у реаговању на актуелну ситуацију у Црној Гори саопштио је да је “ова власт, која нам је за вратом пуних 30 година, поново је нашла начин да завади браћу и да влада по оној… »

Балкан, најновије вести »