Балкан

Хрватска, БиХ и Србија биљеже највеће бројеве новозаражених

Ал Јазеера пре 17 минута
У посљедња 24 сата у Хрватској је регистрирано 2.776 новозаражених, у БиХ 1.903 а у Србији 1.384. У Србији је од корона вируса у посљедња 24 сата обољело још 1.384 особа, што је највећи број обољелих у једном дану од… »

Митрополит Амфилохије отежано дише, није на респиратору

РТС пре 10 минута
Приликом јутрошњег контролног прегледа Митрополита Амфилохија примећено је да отежано дише уз бол у грудном кошу, саопштила је Митрополија црногорско-приморска. Митрополит није прикључен на респиратор и користи и даље… »

Више од 2.000 новозаражених у Словенији, преминуло 14 особа

Н1 Инфо пре 16 минута
У Словенији је у последња 24 сата потврђено 2.488 нових зараза коронавирусом, пошто је у среду обављено 7.202 тестирања, а 14 особа је умрло у болницама и старачким домовима, саопштио је портпарол Владе Словеније за… »

Погоршана епидемиолошка ситуација у Бару: Грађани славе и свадбују, корона узима данак

Вечерње новости пре 4 минута
У ОПШТОЈ болници Бар, која је Регионални Цовид центар за приморје, тренутно је хоспитализовано 72 обољелих, углавном из приморских општина, што чини 2/3 попуњености капацитета ЦОВИД оделења. Додатно забрињава чињеница да… »

Реорганизација УКЦ српске: Пријем сумњивих и позитивних на корона вирус у Северном крилу

Блиц пре 1 сат
Од данас Пријемна амбуланта за особе које су сумњиве и оне који су позитивни на нови корона вирус, уместо у Клиници за инфективне болести УКЦ РС биће у Северном крилу, односно, некадашњем Ургентном центру, док ће овај центар… »

"Радници траже разумевање": Синдикалци тврде да је просвета незадовољна начином преласка на онлајн наставу

Блиц пре 1 сат
Председник Синдиката образовања, науке и културе Драган Гњатић рекао је да је инструкција о организовању наставе у основним и средњим школама путем интернетских платфоми изазвала велико незадовољство просветних радника у… »

Неће морати да излазе из аутомобила: У Бањалуци амбуланта за тестирање На корону, сутра почиње с радом

Блиц пре 46 минута
У Бањалуци, на Малти, почело је монтирање амбуланте за тестирање грађана на вирус корона, и то из аутомобила. Како је најављено, на овој локацији пацијентима ће се брисеви узимати директно у аутомобилу, без ближег… »

"Поделићемо с њима комад хлеба, али им нећемо дати да нас бомбардују"

Б92 пре 1 сат
Бранитељи Сињајевине тринаести дан су на стражи на локацији Маргита, где је Министарство одбране планирало да изводи војне вежбе. Војници које је сињајевинска стража чекала на Савиним водама враћају се са те планине. Из… »

Кривокапић: Мило је јако добро познавао људе из опозиције

Правда пре 1 сат
Време је да политичари почну да размишљају о интересима народа, а не о личним и партијским интересима, поручио је мандатар Здравко Кривокапић. “Опозиција није нудила нешто конкретно, ново и боље. И бирачи су ишли… »

Бугарска блокада за македонске преговоре са ЕУ

РТС пре 1 сат
Бугарска министарка иностраних послова Екатарина Захаријева најавила је да ће Софија блокирати почетак преговора Северне Македоније са ЕУ, наводећи да Скопље није испунило одредбе из споразума потписаног 2017. године… »

Балкан, најновије вести »