Балкан

Филип је био опседнут, нешто је њиме управљало: Мајка сплитског убице махала Библијом и говорила о сину (видео)

Вечерње новости пре 2 сата
Он није управљао собом, нешто је њиме управљало, рекла је Етел Завадлав. ЕТЕЛ Завадлав, мајка Филипа Завадлава, више од сат времена говорила је за Јутјуб канал "Исусов ратник". Мајка троструког сплитског убице досад је у… »

Хоће ли СДС у локалне коалиције са СНСД: Шаровић тврди да нема преговорабез њега

Блиц пре 19 минута
Док председник СДС Мирко Шаровић тврди да са СНСД нема сарадње, потпредседник ове странке, Мићо Мићић, састаје се са Милорадом Додиком, те увелико договара коалицију у Бијељини пред локалне изборе 2020. године. Тврде ово… »

Секиром убио мајку, ножем повредио стрину: Суд га шаље шест месеци у психијатријску болницу

Блиц пре 7 минута
Един Брица који је секиром усмртио своју мајку и нанео повреде својој стрини у месту Ждримци, општина Горњи Вакуф/Ускопље, лечиће се у психијатријској установи шест месеци. Одлучило је ово савет Кантоналног суда у Новом… »

Вечерас протест подршке, до краја јануара Резолуција о угрожености Срба у Црној Гори

Спутник пре 0 минута
Студенти Београдског универзитета покренуће до краја јануара иницијативу под називом „Резолуција о угрожености Срба у Црној Гори“, као подршку српском народу и Српској православној цркви у Црној Гори. Како је најављено —… »

Гренелл дао Београду и Приштини конкретне задатке

Ал Јазеера пре 18 минута
Укидање такси придонијет ће нормалнијој ситуацији у економији, рекао је Гренелл послије разговора са србијанским предсједником Александром Вучићем. Посебни изасланик америчког предсједника за дијалог Београда и Приштине… »

Албанија, после протеривања дипломата затворена и иранска школа

РТС пре 6 минута
Дипломатски сукоб Албаније и Ирана, током којег су протерана четворица иранских дипломата, настављена је затварањем школе у Тирани, коју је претходних година финансирала влада у Техерану, јављају албански медији. Школа… »

Туђман је Хитлер, Италија да узме Истру и Далмацију, Хрвати побили 500.000 Срба, Милошевић највише урадио за Србију...Да се…

Ало пре 19 минута
Када говорим као Србин, жеља ми је, када се успостави стабилан мир, Србија и Хрватска коначно раздвоје пошто та два народа не могу живети заједно, говорио је Дедеић 1992. године. Рани радови Мираша Дедеића доносе посебну… »

Милу неће бити добро након овога! "Говорим као Србин, Туђман је словенски Хитлер, Милошевић је много урадио за Србију..."

Ало пре 19 минута
Када говорим као Србин, жеља ми је, када се успостави стабилан мир, Србија и Хрватска коначно раздвоје пошто та два народа не могу живети заједно, говорио је Дедеић 1992. године. Ђукановић се спрема да уведе ванредно… »

Град нестао у смогу и магли: Видљиве тек контуре зграда

Блиц пре 1 сат
Бањалуку је данас готово немогуће „видети“ софистицираним уређајима из свемира, с обзиром да се над град надвио јорган саткан од магле и смога. Контуре града оцртавају се са Паприковца само онима са оком соколовим, који… »

Додик о могућој сарадњи са Мићићем: Тражимо начин заједничког деловања у Бијељини

Блиц пре 49 минута
Председник СНСД Милорад Додик рекао је након седнице Извршног комитета СНСД да ова странка не крије могућу сарадњу са градоначелником Бијељине Мићом Мићићем и његовим сарадницима. -Са Мићићем и његовим сарадницима… »

Балкан, најновије вести »