Балкан

"Биће мој ослонац": Нешић се састао са Павићем, добио подршку да буде лидер ДНС

Блиц пре 2 сата
Вршилац дужности председника ДНС Ненад Нешић објавио је фотографију са бившим председником те странке Марком Павићем, уз поруку: “Пуна подршка мом раду на нивоу целе Републике Српске. Верујем да ће остати са нама и даље… »

Цвијановић на састанку са Хартман: "Српска опредељена за европске интеграције и међународну сарадњу"

Блиц пре 2 сата
Председник Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је данас на састанку са амбасадором Аустрије у БиХ Улрике Хартман опредељеност Српске за европске интеграције, регионалну и међународну сарадњу, те да су приоритет… »

Тужилаштво БиХ опет ће упутити оптужницу против Љубана Ећима Суду БиХ

Блиц пре 2 сата
Тужилаштво БиХ поново ће Суду БиХ упутити оптужницу против Љубана Ећима за злочине против човечности на подручју Котор Вароша и околине, саопштено је из ове правосудне инститиције. Поступајући тужилац Тужилаштва… »

Епископски савет СПЦ у Црној Гори: Црна Гора као Света Гора

Вечерње новости пре 2 сата
Извршни одбор Епископског савета СПЦ у Црној Гори саопштио да стотине хиљада људи сједињених у вери и љубави према својој Цркви могу да потврде библијску истину да Бог походи народ. Ових Божићних дана Црна Гора личи на… »

Туђман је словенски Хитлер, Италија треба да врати Истру и Далмацију, Хрвати побили 500.000 Срба у Јасеновцу, Милошевић је…

Вечерње новости пре 2 сата
Када говорим као Србин, жеља ми је, када се успостави стабилан мир, Србија и Хрватска коначно раздвоје пошто та два народа не могу живјети заједно, говорио је Дедеић 1992. године. Рани радови Мираша Дедеића доносе посебну… »

Драма у Сплиту: Није желео да плати пицу, па је викао и вређао раднике, а онда једног пљунуо!

Курир пре 2 сата
Полиција је синоћ добила дојаву о инциденту у једном угоститељском објекту на истоку Сплита. Инцидент се збио око 18:30 у сплитском кварту Висока, у објекту у Вуковарској улици. "Ушао је објекат и тражио пицу без намере да је… »

Епископски савјет СПЦ упозорава: Спречити могуће политичке злоупотребе литија

Спутник пре 2 сата
Извршни одбор Епископског савјета СПЦ у Црној Гори упозорио је на могуће злоупотребе литија против спорног Закона о слободи вјероисповјести у политичке сврхе, упоредивши Црну Гору са Светом Гором. Из Епискоскопског савјета СПЦ… »

Изгорео луксузни БМВ у Загребу: Ватрогасци угасили буктињу, огласила се и полиција!

Курир пре 2 сата
Синоћ нешто пре три сата у Улици Мајстора Радоње изгорео је БМВ. На терен су изашли ватрогасци који су угасили пожар. О свему се огласила полиција. "Око 2.45 сати у Трешњевци у Лопарској улици, из за сада неутврђеног… »

Јадранка Косор оплела по Колинди на твитеру: Оштро реаговала на њену изјаву о Холокаусту!

Курир пре 2 сата
На изјаву хрватске председнице Колинде Грабар-Китаровић о холокаусту је реаговала бивша хрватска премијерка и бивша председница Хрватске демократске заједнице (ХДЗ) Јадранка Косор. Косор је преко Твитера поручила… »

У Подгорици ухапшен колумниста Игор Дамјановић због преписке на Фејсбуку

Спутник пре 2 сата
Аналитичар и колумниста Игор Дамјановић ухапшен је у петак због преписке на Фејсбуку са извјесним Алијом Ђукићем који је против њега поднио пријаву, наводи портал Ин4с. Дамјановић је познат као координатор мировног покрета… »

Балкан, најновије вести »