Балкан

Словеначка полиција у више акција привела илегалне мигранте

Нови магазин пре 2 сата
Словеначка полиција је, у више акција на различитим локацијама, привела неколико илегалних миграната, између осталог и приликом прегледа теретног возила из Бугарске на граничном прелазу Брегана-Обрежје, јавили су данас… »

Кривокапић: Односи Србије и Црне Горе морају да буду одлични без обзира ко је на власти

Нови магазин пре 2 сата
Мандатар за састав Владе Црне Горе Здравко Кривокапић је рекао да односи Србије и Црне Горе морају да буду одлични без обзира на то ко је на власти. "Односи морају бити одлични без обзира на то ко буде вршио власт у тим… »

Претицање на пуној линији: Бахата вожња службених аутомобила под пратњом (видео)

Блиц пре 4 сата
Поново су претицали аутомобиле по пуној линији и у кривинама. На деоници од Коњица према Јабланици, репортери Аваза снимили су по ко зна кји пут бахату вожњу службених возила под пратњом, преноси Српскаинфо. Бахатост не… »

Није се изборио са короном: Преминуо професор Економског факултета Душко Шњегота

Блиц пре 4 сата
Професор Економоског факултета Бањалука Душко Шњегота преминуо је ноћас у 54. години живота. Био на болничком лечењу због инфекције узроковане новим вирусом корона, пише Српскаинфо. Професор Шњегота је, подсећамо… »

Бањалука је уз вас: Хуманитарни базар за Лану и Мињу

Блиц пре 3 сата
На платоу ОШ “Свети Сава” на Лаушу у суботу ће бити одржан хуманитарни базар за помоћ девојчицама Лани Јовановић и Мињи Матић, да набаве најскупљи лек на свету који кошта чак 2,1 милион долара. Акција ће трајати… »

Бацили 240.000 евра! МАНС анализирао тестирање узорака у Немачкој, од тог новца могли да опреме најмање две лабораторије у…

Вечерње новости пре 3 сата
ОД почетка епидемије вируса корона, Институт за јавно здравље је на тестирање узорака у лабораторији у Немачкој потрошио 240.000 евра што је било довољно за набавку неопходне опреме за значајно повећање капацитета за… »

Више од половине деце у Црној Гори доживело неки облик насиља

РТВ пре 5 сати
ПОДГОРИЦА - Координаторка у програму дечије заштите УНИЦЕФ Нада Ђуровић Мартиновић изјавила је да истраживања показују прилично висок степен агресије према деци и толеранције према насиљу у Црној Гори. Она је за… »

Преминуле две особе: У Кантону Сарајево знатно мањи број заражених

Блиц пре 5 сати
Клинички центар Универзитета у Сарајеву (КЦУС) током ноћи завршио је тестирање још 459 узорка на корона вирус, од тога 84 је позитивно на ЦОВИД-19. На подручју Кантона Сарајево данас је знатно мањи број заражених у односу… »

Политичар оболео од короне: Апел грађанима да дарују крв за Николу

Блиц пре 5 сати
Пре само 17 дана Никола Вукчевић (32), правник и политичар из Бањалуке и отац осмомесечне бебе био је здрав и посвећен предизборној кампањи. - Прве симптоме, који су указивали на корона вирус приметио је 11. окотобра. Био… »

СДА против извештаја о страдању сарајевских Срба

Политика пре 5 сати
Странка Бакира Изетбеговића оспорава налазе комисије према којима је српска заједница у том граду уништена. Од нашег дописника САРАЈЕВО – Извештај Независне међународне комисије за истраживање страдања Срба у Сарајеву од… »

Балкан, најновије вести »