Балкан

Лукач демантује да РС превози мигранте из Србије до Унско-санског кантона у ФБиХ

Н1 Инфо пре 15 сати
Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач демантовао је медијске наводе да МУП РС преузима мигранте од Србије и превози их до Унско-санског кантона у Федерацији БиХ. Он је оценио такве информације као "нетачне… »

Због Хрвата цео регион пршти од смеха: Решио да прода кућу, али му је оглас јединствен! (фото)

Курир пре 13 сати
Фотографија из Далмације која је објављена ја Фејсбуку насмејала је многе.На фотографији се налази кућа која је на продају. Али оно што су сви приметили је натпис на кући који није правилно написан. "Прдаје се", написано је… »

Родитељи у Будви најавили протест, незадовољни затварањем школа

Н1 Инфо пре 1 дан
Група родитеља из Будве, незадовољна затварањем школа и извођењем наставе искључиво онлајн, најавила је за недељу протест. "Због неслагања са одлукама Националног координационог тела (НКТ) везаних за спровођење мера у… »

'Здравствени систем БиХ је исцрпљен', упозоравају љекари док расте број заражених

Слободна Европа пре 1 дан
Према личном признању, Сарајлија Сабахудин не носи маску онако како је прописано, док је у шетњи. Маском не покрива нос, јер, како каже у анкети Радија Слободна Европа (РСЕ), нема потребе да се маска носи вани. “Као што… »

Линта: Хрватска плански блокира решавање питања несталих Срба!

Ало пре 1 дан
На званичном хрватском списку несталих налази више Срба него Хрвата. Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта оцењује да Хрватска плански блокира решавање питања више од 1.700 несталих Срба, јер се на званичном… »

Хрватска и Србија се договориле на којим ће местима тражити нестале у рату

Б92 пре 6 сати
Председници Комисије за нестале Владе Србије и хрватског Повереништва за заточене и нестале састали су се данас у Београду након дуже паузе. Том приликом договорили су даље кораке у решавању проблема - претрагу локација у… »

САД, Северна Македонија и Косово потписали споразум о 5Г

Нови магазин пре 6 сати
Северна Македонија и Косово данас су потписале споразум са САД о безбедности мреже 5Г чији циљ је да се искључе кинески снабдевачи хардвера. Споразум о придружовању земљама у стварању безбедних мрежа пете генерације… »

Повратак отпуштених у Војсци Црне Горе, отварају ли се врата за Србе

Спутник пре 7 сати
У само неколико дана двије охрабрујуће вијести стигле су из Војске Црне Горе. Подофицир Дарко Мрваљевић, који је због учешћа на литијама за одбрану светиња у Црној Гори био удаљен из службе, правоснажно је враћен на… »

Словеначки министар спољних послова позитиван на коронавирус

Н1 Инфо пре 8 сати
Словеначки министар спољних послова Анзе Логар тестиран је позитивно на коронавирус после пута по балтичким земљама, саопштио је његов кабинет. "Министар Логар је тестиран позитивно после рутинског теста за коронавирус. Не… »

Тирана домаћин трећег Дигиталног самита Западног Балкана

Нови магазин пре 8 сати
Влада Албаније биће домаћин трећег Дигиталног самита Западног Балкана који ће се путем интернета одржати од 26. до 28. октобра. Завршни министарски састанак биће одржан 2. новембра, наводи се у саопштењу Савета за… »

Балкан, најновије вести »