Балкан

Као заробљеник Армије БиХ прикупљао сам тела Срба

Политика пре 5 сати
Сарајево - У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић, кога су 1995… »

Тегелтија: Парламент БиХ није надређен ВСТС

Блиц пре 5 сати
Ниједан посланик у Представничком дому Парламента Босне и Херцеговине на последњој седници овог дома није подржао извештај о раду Високог судског и тужилачког савета на чијем се челу налази Милан Тегелтија. Шеф клуба… »

Мило летео авионом кинеских "тријада"? Демократски фронт изнео нове детаље славља у Мајамију

Вечерње новости пре 6 сати
Дф позвао надлежне у Влади и Председништву да саопште колико је новца потрошено током боравка председника Црне Горе на Флориди. Демократски фронт позвао је надлежне у Генераланом секретаријату Владе Црне Горе и Председништва… »

Сраман потез режимског новинара: Пустахија јавно позвао премијера да се насилно обрачуна са народом и литијама у Црној Гори

Вечерње новости пре 5 сати
Режимски новинар Милорад Пустахија упутио отворено писмо премијеру Душку Марковићу и позвао га да се држава насилно обрачуна са литијама у Црној Гори. Режимски новинар Милорад Пустахија упутио отворено писмо премијеру Душку… »

"Позивам посланике да ме подрже": Петковић предлаже укидање "белог хлеба"

Блиц пре 7 сати
Потпредседник Народне скупштине Републике Српске Милан Петковић упутио је данас у парламентарну процедуру два нацрта закона у којима ће бити предложено укидање “белог хлеба”. Реч је о нацрту Закона о статусу функционера… »

Рочиште за убиство Славише Крунића: Новинарима забрањено присуство у судници

Блиц пре 7 сати
Новинарима неће бити дозвољено да присуствују на рочишту на којем ће се оптужени за тешко убиство бањалучког бизнисмена Славише Крунића и његовог телохранитеља Жарка Павловића изјаснити о кривици. Ова информација за… »

Мираш Дедеић тражи укидање Републике Српске

Политика пре 8 сати
Од нашег сталног дописника Бањалука – „На Балкану има много самопроглашених разних типова”, коментар је Милорада Додика, члана Председништва БиХ из РС, на ставове које је Мираш Дедеић изнео пред камерама једне… »

Дивљао по Сплиту током ноћи: Пијани мушкарац поразбијао стакла на више аутомобила!

Курир пре 8 сати
У сплитском кварту Трстени, у Улици Шиме Љубића, током ноћи поразбијана су стакла на више аутомобила. Оштећено је седам возила. Починилац је ухапшен, а штета је поприлична. Аутомобиле је поразбијао пијани млађи… »

Драма у центру Ријеке: Пијанац гурнуо старицу (86), она је пала и задобила тешке повреде!

Курир пре 7 сати
Полицијски службеници И. полицијске станице Ријека спровели су криминалистичко истраживање над 46-годишњим хрватским држављанином због кажњивих радњи. Осумњичени је јуче, 20. јануара у средишту Ријеке, под утицајем… »

БиХ: Пад извоза у 2019. години

РТВ пре 9 сати
САРАЈЕВО - Извоз из Босне и Херцеговине у 2019. износио је 11,5 милијарди конвертибилних марака, што је 3,4 одсто мање него годину дана раније, а истовремено увоз је био 19,5 милијарди КМ, што је 1,2 одсто више него у 2018… »

Балкан, најновије вести »