Балкан

Поново катанац за угоститеље, музичари и даје без посла

Слободна Европа пре 5 сати
Без посла је остало 14 посто испитаника, а једна петина тврди да су им приходи смањени, најтеже погођени кризом су радно способни грађани као и запослени нижег степена образовања, показало је национално репрезентативно… »

Преживљавање у доба короне

Слободна Европа пре 5 сати
Породица Самира Рамића има пет чланова. Свако од њих дневно троши четири марке (два еура) и то, како каже Самир, уколико он успије сваки дан наћи посао као надничар. На мјесечном нивоу то је 600 марака (300 еура). Но… »

Балкански рис се појавио после неколико деценија: Уловиле га камере Националног парка у Северној Македонији (фото)

Курир пре 5 сати
У македонском Националном парку "Галичица" поново је евидентирано присуство балканског риса, после паузе од неколико деценија, објавио је данас тај парк. Како се наводи, једна јединка балканског риса је "уловљена" фотозамком… »

Режим четири слободе

Нови магазин пре 5 сати
Извештај Европске комисије о напретку земаља за чланство у ЕУ, за неке “недовољно оштар”, за друге “паушалан, такав какав је пружа фантастичан преглед најважнијих политичких збивања и реформских процеса у датој… »

Влада Душка Марковића наставља да штети црној гори: Одлазећи режим последње дане користи да ухлеби своје послушнике

Вечерње новости пре 5 сати
Социјалистичка народна партија Црне Горе сматра недопустивим то што одлазећа Влада Душка Марковића користи последње дане на власти како би ухлебила себи одане чланове. О коликој се злоупотреби позиције и моћи ради сведочи… »

За пенаву не важи: Одлука Уставног суда о ћирилици, не примењује се у Вуковару

Вечерње новости пре 5 сати
СРБИ у Вуковару ни ове године неће добити право на употребу ћирилице, након што је вуковарски градоначелник Иван Пенава упутио Градском већу Предлог закључка, који се могу тумачити као игнорисање одлуке Уставног суда… »

Реакција велибора ЏОМИЋА на потез Вуковића: Одлука о поклањању земљишта Цркве Светог Ђорђа у сукобу са моралом…

Вечерње новости пре 5 сати
- ГЛАВНИ град Подгорица, оличен у личности градоначелника др Ивана Вуковића, саопштењем је без шминке, огољено приказао како се управља Главним градом противно Уставу и правном поретку Црне Горе. - Поражавајући је навод… »

Станивуковић о епидемиолошкој ситуацији и мерама: "Поштоваћемо све препоруке, али не оне које издају политичке…

Блиц пре 6 сати
Као озбиљна политичка организација, увек ћемо поштовати мере и препоруке надлежних институција, рекао је председник Градског одбора ПДП Бањалука Драшко Станивуковић. Он је рекао да је већина догађаја организована на… »

Злостављао младића и снимао: Делу, уместо за насилничко понашање, терете за мучење

Блиц пре 6 сати
Бањалучко тужилаштво преквалификовало је кривично дело везано за Дејана Костића Делу и малтретирање младића у Бањалуци, сазнаје Српскаинфо. Наиме, у први мах кривично дело било је квалификовано као насилничко… »

Ужас у Сарајеву: Пролазници пронашли тело мушкарца

Блиц пре 5 сати
У сарајевском насељу Добриња пролазници су пријавили да полицији да су пронашли тело непознатог мушкарца који није давао знакове живота, потврђено је из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево… »

Балкан, најновије вести »