Балкан

Хрватски доктор: Корона није смртоносна, али је изузетно опасна! За месец дана ситуација ће бити много гора

Курир пре 12 сати
Хрватски научник Иван Ђикић рекао је да корона вирус није смртоносан, али да је изузетно опасан. "Ковид-19 убија процентуално мали број људи, али је екстремно опасан. Психа људи, психа деце, будућност деце, све је то… »

Дивља корона: У ФБиХ На заразу позитивно још 120 особа

Блиц пре 13 сати
У Кантону Сарајево корона вирусом заражене су још 102 особе, а у Унско-санском кантону 18. У Клиничком центру Универзитета у Сарајеву тестирано је 278 узорака на присуство вируса корона, преноси Српскаинфо. У изолаторијуму… »

Ђаци и даље у клупама: Нема промена у режиму одвијања наставе у појединим кантонима ФБиХ

Блиц пре 13 сати
У Зеничко-добојском кантону вирусом корона заражена су четири основца и 19 ученика средњих школа. То је релативно мали број, тако да се у овом тренутку не размишља о прекиду редовне наставе, изјавио је председник Кризног… »

Наставак свађе Милановића и Пленковића – од лажне анемије до коре од банане

Политика пре 13 сати
ЗАГРЕБ – Председник Владе Хрватске Андреј Пленковић одговорио је данас на оптужбе председника државе Зорана Милановића рекавши да је на данашњој конференцији за новинаре изнео низ лажи. „Поново се види тешки комплекс… »

Изопштен духовни отац феномена међугорја! Католичка црква избацила Томислава Влашића, следе му и кривичне тужбе?

Вечерње новости пре 13 сати
КОНГРЕГАЦИЈА за Доктрину вере донела је Декрет о изопштењу Томислава Влашића, који је постао познат као "духовни отац" водећи шесторо деце која су од 1981. године почела да извештавају како им се сваког дана указује Госпа… »

Премијер Вишковић на реконструисаном мосту на Вијаци: Визионарски Прњавор реализовао вишемилионске пројекте, уз најаву…

Вечерње новости пре 13 сати
ПРЕДСЕДНИК владе Републике Српсаке Радован Вишковић током данашње посете Прњавору обишао је и реконструисани мост на Вијаци, надомак прикључне петље на ауто-пут Добој-Прњавор-Бањалука. Премијер и његов домаћин… »

Тегелтија: БиХ заинтересована за наставак сарадње са ММФ

Блиц пре 14 сати
Председавајући Савета министара Зоран Тегелтија разговарао је данас путем видео-линка са директором Одељења Међународног монетарног фонда (ММФ) за Европу Алфредом Камером и исказао интерес БиХ за наставак сарадње са ММФ путем… »

Будућа влада Црне Горе: Више политичка и помало експертска

Слободна Европа пре 14 сати
Црна Гора ће највјероватније добити политичко - експертску Владу у којој ће политичке партије делегирати своје стручњаке за одређена министарска мјеста и челне позиције у најважнијим државним органима и тијелима. Такво… »

Понудио је далматинцима посао на ирској фарми за 1.500 евра: Због једног услова је постао предмет исмејавања на мрежама!

Курир пре 14 сати
На друштвеним мрежама је све више огласа у којима послодавци траже будуц́е раднике. Ирска, за многе Хрвате у ‘обец́аној земљи’ живи око двадесет хиљада наших суседа због бољег животног стандарда и могуц́ности… »

Шанса за мали бизнис: За три нове пословне идеје Општина Угљевик издвојила 10.000 км

Вечерње новости пре 14 сати
У ОПШТИНИ Угљевик су три полазника такозваног акцелератор програма, који спроводи Развојна агенција Републике Српске потписали уговоре за добијање новчаних средстава за шта је општина Угљевик издвојила 10.000 КМ. Начелник… »

Балкан, најновије вести »