Балкан

Корона се шири Српском, следе ригорозније мере

Блиц пре 15 сати
У складу са неповољном епидемиолошком ситуацијом, Институт за јавно здравство РС ће у току дана и викенда упутити предлог за додатне мере које се тичу целокупне популације. Овај предлог ће се односити на окупљања… »

Борел: Регионални лидери да се уздрже од изјава које могу допринети поделама

Н1 Инфо пре 16 сати
ЕУ подржава суверенитет, територијални интегритет и политичку независност Босне и Херцеговине и позива све регионалне лидере да се уздрже од изјава "које би могле допринети политичким поделама и негативно утицати на… »

Хрватска: Медији против говора мржње

РТВ пре 16 сати
ЗАГРЕБ - Хрватски медији, који су се прикључили акцији Хрватског новинарског друштва (ХНД) у борби против говора мржње, данас су од 11 до 13 сати искључили могућност остављања коментара испод свих текстова, с циљем… »

Великом песнику у част: У Требињу су свечаном академијом завршене 53. Дучићеве вечери поезије

Вечерње новости пре 17 сати
СВЕЧАНОМ академијом под називом "Двадесет година после" у Требињу су завршене "Дучићеве вечери поезије", традиционална културна манифестација која се одржава већ 53 године, а која је посвећена великом песнику Јовану… »

Убицама ново суђење: Укинута пресуда оптуженима за убиство Давора Витића

Вечерње новости пре 17 сати
ВРХОВНИ суд РС укинуо је пресуду Бошку Ковачевићу (30) и Пери Мировићу (45), којом су осуђени на по 12 година и четири месеца затвора за убиство Давора Витића (33) из Милића, љубавника Ковачевићеве супруге. Првостепеном… »

Задржан у болници: Мушкарца ударила струја током радова на трафо-станици

Блиц пре 18 сати
Добојској полицији јуче ујутру је пријављено је да је Ч.Б. из Добоја задобио повреде од струјног удара приликом извођења радова на трафо-станици у Добоју. Наведена особа је задржана на лечењу у добојској болници, пише… »

Брижљиво чувана тајна на двору Карађорђевића: Принчеви Ђорђе и Александар имали су ванбрачне ћерке!

Србија данас пре 18 сати
Краљ Петар се у очајању жалио политичару Љуби Јовановићу. Разне интригантне приче кружиле су око двора Карађорђевића. Прича је било разних како о заборављеном принцу Ђорђу, тако и о краљу Александру. У жижи… »

Кремљ је разочаран и неће толерисати

Б92 пре 19 сати
Москва -- Русија неће толерисати грубо понашање западних земаља и разочарана је реакцијом Немачке на тренутно компликовање односа. Међутим, званична Москва ће наставити да појашњава своју позицију, рекао је портпарол… »

Специјалци изнели човека из шопинг центра

РТВ пре 20 сати
ЗАГРЕБ - Загребачка полиција саопштила је да је у Арена Центру у четвртак увече ухапшен мушкарац, а криминалистичко истраживање је у току. Наиме, неколико тешко наоружаних специјалаца с прикривеним лицима ушло је у… »

Индустријска производња у Српској бележи пад, светлих примера врло мало

Блиц пре 20 сати
Индустријска производња у Републици Српској бележи пад од 9,2 одсто у девет месеци ове године у односи на исти период прошле године. Пад је очекиван због последица пандемије новог вируса корона, која је утицала на смањење… »

Балкан, најновије вести »