Друштво

Др Тиодоровић: Сада није тренутак

Б92 пре 18 сати
Београд -- Епидемиолог др Бранислав Тиодоровић изјавио да би сви који не поштују мере требало да одговарају. Било која оштрија мера од ових који постоје не би била оправдана, укључујући и полицијски час, казао је он за… »

АМСС: Возачи, опрез због магле и поледице!

Блиц пре 23 сата
Возаче у Србији очекује прохладно јутро без падавина, али са слабим јутарњим мразем и сумаглицом која понегде може прећи и у маглу, као што је то случај на подручју западне, јужне и источне Србије, где је видљивост… »

Корона вирус и Балкан: "Сада свако сазнаје да је неко кога познаје заражен"

Б92 пре 20 сати
ББЦ је разговарао са становницима земаља Балкана о мерама које су на снази и животу усред новог таласа епидемије. Широм Балкана, земље бивше Југославије нашле су се на удару новог таласа пандемије корона вируса, а људи "од… »

Жене, атлетика и Кастер Семења: "Некада сам мислила да је преварант, сада сам сигурна да јој је место у женској атлетици"

Радио 021 пре 1 дан
Аустралијска тркачица Медлин Пејп мислила је да њеној јужноафричкој ривалки Кастер Семењи треба забранити учешће у атлетици док су делиле стазу 2009. године. Више од деценије касније, Пејп сада јавно брани бившу… »

Музика и уметност: Да ли је Принсов „Сигн О’Тхе Тимес“ најбољи албум свих времена

BBC News пре 10 сати
Поводом објављивања проширеног, ремастерованог издања најбољег Принсовог албума, Мобин Азар је разговарао са његовим сарадницима из тог периода како би открио тајну бриљантности. До 1986. Принс је већ засео на трон. Његов… »

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Курир пре 24 сата
Преглед најважнијих вести за четвртак, 22. октобар. Дан који је за нама, у Србији је изгледао овако: УЖИВО ВУЧИЋ ОНЛАЈН НА БЕОГРАДСКОМ БЕЗБЕДНОСНОМ ФОРУМУ Обратио се учесницима, а онда поручио Хотију: Нећемо вас признати… »

Курс динара 117,58 за евро

Вести онлине пре 24 сата
Званични средњи курс динара према евру износи 117,5893 динара за евро, што је незнатна промена у односу на јуче, објавила је Народна банка Србије. Динар према евру има исту вредност на месечном и годишњем нивоу, као и у… »

Да ли је у питању грешка или необична природна појава? У градовима смрзавање, док је на планинама измерено скоро 20 степени

Блиц пре 19 сати
Често чујемо да се на селу лепше живи, да је здравије, мање стресно, али јутрос смо видели и још једну корист. Док су се становници градова широм Србије овог јутра смрзавали, жива у термометру на планинама већ у јутарњим… »

Следеће године реконструкција Кеја ослобођења: "Земун ће бити велико градилиште"

Б92 пре 15 сати
Београд -- Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас општину Земун, где је са новоизабраним руководством разговарао о будућој сарадњи и заједничким пројектима. Том приликом истакао је да ће ова општина и наредне… »

Познати уметници документарним филмом упутили поруке подршке осуђеницима

Данас пре 19 сати
Управа за извршење кривичних санкција саопштила је данас да су познати уметници, попут Емира Кустурице, Радета Шербеџије, Рамба Амадеуса, документарним филмом упутили поруке подршке осуђеним лицима, али и свим другим… »

Друштво, најновије вести »