Економија

Вучић отворио хотел у власништву ћерки државног функционера Ивице Тончева

Данас пре 3 сата
На ауто путу Београд- Ниш, на самом улазу у Ниш, код наплатне рампе Наис, вечерас је свечано отворен реновирани хотел “Наис”, који није био у функцији од 2012. године. Хотел је отворио председник Србије Александар Вучић… »

Михајловић: Традиција дуга 135 година обавезује нас да железницу вратимо у живот грађана и привреде

Нови магазин пре 17 сати
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић честитала је свим радницима железнице Дан железничара, који се обележава 15. септембра, а ове године је 135. рођендан железнице у Србији… »

За пола године више од 100 људи ухапшено због утаје пореза

Нова економија пре 24 сата
За првих шест месеци ове године 104 људи је ухапшено због утаје пореза, што је дупло више него у истом периоду прошле године, наводи се на порталу Пореске управе. Пореска полиција поднела је више од 650 кривичних пријава… »

Други сајам свињарства у Жарковцу

РТВ пре 14 сати
ЖАРКОВАЦ - Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић отворио је данас, други по реду, Сајам свињарства у Жарковцу на подручју општине Рума, где су се представили излагачи… »

Еуро ојачао унаточ попуштању монетарне политике ЕЦБ-а

СЕЕбиз пре 19 сати
ЛОНДОН - На свјетским валутним тржиштима еуро је прошлога тједна ојачао према америчком долару, премда је Еуропска средишња банка олабавила монетарну политику како би потакнула раст господарства еурозоне. Течај еура… »

Стручњаци: Велике користи од енергетског споразума са Русијом

РТВ пре 11 сати
БЕОГРАД - Енергетски споразум с Русијом донео је велике користи српској енерегетици и садашња изградња гасовода кроз Србију за руски гас, у оквиру Турског тока, представља наставак реализације тог споразума, рекли су данас… »

У Јапану због свињске куге усмрћене 753 свиње

Б92 пре 17 сати
Токио -- Након што су установиле да су заражене свињском кугом, јапанске службе су у префектури Саитама северно од Токија усмртиле 753 свиње, пренео је лист Јомиури. Такође је заустављена испорука из друге две фарме на… »

Мали: Циљ нам је да подржимо домаће компаније јер су носиоци развоја земље

Б92 пре 17 сати
Младеновац -- Домаће компаније које запошљавају педесетак људи носиоци су развоја наше земље и држава ће учинити све што може да их подржи, рекао је министар Синиша Мали. Он је обишао компанију "Библи", познату по… »

Председник: Помоћићемо инвестицијама Прањане и Горњи Милановац

Вечерње новости пре 14 сати
Председник Србије најавио је, током боравка у Прањанима, да ће у наредном периоду бити урађено неколико пројеката и истакао да би најважније било да у Горњи Милановац стигне један мањи инвеститор. Председник Александар… »

Немци туже Фолксваген, придружују им се и Хрвати

Радио 021 пре 13 сати
Савезно удружење немачких потрошача из Берлина покренуло је највећу колективну тужбу у Европи због манипулације с издувним гасовима возила Фолксваген групе. Како пише Пословни дневник, тој тужби прикључују се и хрватски… »

Економија, најновије вести »