Економија

[ТАНГО СИКС ПОСТ] У рујну (септембру) велика резања у регији

Танго Сикс пре 4 сата
Иако је коловоз (аугуст) изгледао оптимистично и стварао је наду да све креће битно набоље, рујан (септембар) је диљем Еуропе, па и свијета, те у нашој регији постао хладан туш. Резања су изузетно велика, битно већа од… »

Станови, кола, 11 милиона коверата: Нова наградна игра сада би могла да обори све рекорде

Блиц пре 7 сати
Више од 11 милиона коверата стигло је последњи пут када је држава организовала наградну игра "Узми рачун и победи" , а сада су очекивања организатора далеко већа. Имајући у виду да наградни фонд ,који укључује станове на… »

Србија трећа по неједнакости грађана у Европи

Данас пре 7 сати
Да ли су за велике разлике у примањима људи криви порези или неуредна држава Последњих деценију, две неједнакост се изборила за водеће место међу глобалним економским темама па су и у Србији све чешће дискусије о томе… »

Седмомесечна трговина Шумадије са светом премашила милијарду евра

Данас пре 7 сати
Упркос драстичном паду производње и пласмана Фијатовог модела „500Л“, Шумадија и даље има финансијски већу спољнотрговинску размену са светом од свих осталих регија у Србији. Према званичним подацима Регионалне… »

Буџет за наредну годину прати економска неизвесност

Данас пре 11 сати
У октобру ће мисија ММФ-а обавити виртуалну посету Србији и најважнија тема ће свакако бити буџет за 2021. годину. Мало кад је непосредна будућност носила такву неизвесност као сада. Прошле године када је прављен буџет… »

На продају Привредна банка

Данас пре 11 сати
Агенција за осигурање депозита из Београда огласила је продају непокретне имовине Привредне банке Београд јавним прикупљањем понуда, објавио је портал еКапија, а преноси портал Н1. Продају се два пословна простора у… »

Начелник полиције и љубавница

Данас пре 11 сати
Ко је начелник полиције коме је изневерена и бесна љубавница разбила не један него два аутомобила, да ли је то заиста заслужио или је, ипак, било превише? Да ли је „јадна“ она или он? Неће то бити тема овог текста, јер и… »

Прање новца, криминал и ФинЦЕН досијеи: Све што треба да знате о „процурелим“ документима

BBC News пре 18 сати
Ово је само последње у низу „цурења“ из последњих пет година које је разоткрило тајне споразуме, прање новца и финансијски криминал. Процурели документи о новчаним трансакцијама у вредности од два билиона долара показали… »

Потписан уговор за модернизацију пруге Београд-Бар

Нова пре 12 сати
Уговор о изради пројектно-техничке документације за реконструкцију и модернизацију деонице пруге Београд-Бар од Ваљева, преко Врбнице, до границе с Црном Гором, данас је потписан у Министарству градјевинарства, саобраћаја и… »

Немачка: Странци плаћени 900 евра мање од домаћих радника

РТВ пре 17 сати
БЕРЛИН - Странци у Немачкој у просеку зарађују 900 евра мање месечно од домаћих грађана, али дошљаци из Србије и региона ипак боље стоје од људи из Сирије или Авганистана, показује статистика немачке Савезне агенције за… »

Економија, најновије вести »