Економија

НАЛЕД: Смањити судске таксе привреди, а сувишне укинути

Дневник пре 8 сати
НАЛЕД је у новој „Сивој књизи” сугерисао укидање појединих судских такси као сувишних и изједначавање такси у привредним споровима с онима за спорове пред судовима опште надлежности, јер сматра да би се тако укинула… »

Граве преузима Свис осигурање и у Црној Гори?

Б92 пре 9 сати
Подгорица -- Граве осигурање које је у протеклом периоду спровело низ аквизиција у Босни и Херцеговини, сличне акције предузима и у Црној Гори. Према незавничним информацијама листа "Вијести", Граве циља на преузимање Свис… »

Предвиђен састанак са Синишом Малим

Ало пре 8 сати
Мисија Међународног монетарог фонда (ММФ) предвођена од стране Јана Кеса Мартијена, од данас је у званичној посети Беогарду и започиње је састанком са министром финансија Синишом Малим. У плану је расправа о саветодавном… »

НАСА отвара конкурс за посао! Услови су стриктни, а зарада је права астронаутска

Србија данас пре 8 сати
Америчка свемирска агенција најавила је недавно да од 2. до 31. марта прима пријаве за следећу генерацију астронаута. Они би требало да се 2024. године спусте на Месец у склопу програма "Артемида". НАСА је од шездесетих година… »

Пензионери на мети превараната: Обећају бесплатно путовање, а онда им скину кожу са леђа

Србија данас пре 8 сати
Старијим суграђанима стижу писма од агенција у којима стоји да су добили награде, а потом их маме на предавања, где их убеђују да купе скупе ствари. Славимо десетогодишњицу успешног рада. Желимо своју радост поделити с… »

У плану изградња теретне обилазнице око Бора - Јавна расправа до краја фебруара

Екапија пре 9 сати
Градско веће града Бора покренуло је јавну расправу о изгради плана детаљне регулације, којим се предвиђа изградња интерне обилазнице, намењена пре свега саобраћају тешких камиона око Бора. Како се наводи циљ израде плана… »

Огласи за посао у Србији и иностранству

Н1 Инфо пре 9 сати
Погледајте најновије огласе за посао у Србији и иностранству по избору портала Лако до посла. Компанија: ПАРТНЕРС&ОРКА Потребан: Бартендер-миксологис Локација: Малта Услови: Радно искуство на траженој позицији, знање енглеског… »

Дневница и до 7000 динара, потребно је само да испуните један услов

Ало пре 10 сати
Одлична шанса. Током викенда у Србији и Свету обележен је Светски дан водича, а да би се неко заиста и звао водичем у Србији, потребна му је лиценца. Влада велико интересовање, али је познато да многи одустају након првих… »

НАСА тражи појачање: Годишње зарађују и до 120.000 $, услови за добијање посла веома строги

Б92 пре 11 сати
Кејп Канаверал -- Америчка свемирска агенција (НАСА) најавила је недавно да од 2. до 31. марта прима пријаве за следећу генерацију астронаута. Они би требало да се 2024. године спусте на Месец у склопу програма Артемис… »

У 1.072 зграде принудни управник: Поједини се задржали и по две године, нико није кажњен

Б92 пре 10 сати
Београд -- Од укупно 22.619 стамбених јединица у Београду, према подацима Министарства грађевинарства, у 1.072 руководи принудни управник. Иако је "наметнуто" руководство у зградама, у 4,74 одсто свих вишеспратница у граду… »

Економија, најновије вести »