Економија

Мооди'с: Београду потребна реформа јавног транспорта

Екапија пре 20 сати
Америчка агенција Мооди'с објавила је званичну периодичну анализу кредитног рејтинга Града Београда. У званичној анализи кредитне агенције Мооди'с наводи се да "кредитни профил Града Београда (Ба3) одражава његово рационално… »

Парк-шума Шумице постаје богатија новим садржајима

Екапија пре 21 сат
На простору од скоро 7.500 м2 у парк-шуми Шумице у току је комплетна санација пешачких стаза, изградња парка за псе, дечјег игралишта и теретане на отвореном. До сада су завршени радови на изградњи парка за псе и дечјег… »

Одлазак генија из Силицијумске долине – човека који је изумео цут, цопи и пасте

БизЛифе пре 20 сати
Фото: Иоутубе/Принтсцреен Лери Теслер, легенда раног рачунарства, умро је у 74. години. Теслер је почео да ради у Силицијумској долини почетком 1960-их, у време када су рачунари још увек били недоступни вец́ини људи… »

Сјајна понуда: 3 милиона разлога да своју плату или пензију пренесете управо у ову банку

Блиц пре 20 сати
Када бирамо банку у којој ћемо отворити текући рачун, потребно је узети у обзир много ствари - од близине и доступности њених експозитура и банкомата, преко броја и врсте услуга које нам пружа, па све до тога да су њени… »

Похвале и примедбе за српску енергетику

РТС пре 21 сат
Због климатских промена и заштите животне средине, европска енергетика је у тразицији, а Србија као њен део мора да прати ту промену, поручују из Европске уније. А извештај Енергетске заједнице о напретку Србије у енергтици… »

Коронавирус напада и економију, Кинези имају "противотров"

РТС пре 21 сат
Када је реч о економским последицама коронавируса, још увек нема прецизних података колика је штета због заустављања и производње и потрошње у Кини. ММФ саопштава да ова епидамија представља највећу неизвесност с којом… »

Градоначелник Ниша заобишао Мишковићеву инвестицију од 70 милиона евра

Данас пре 20 сати
Почела изградња нишког Делта планет шопинг-мола У Нишу је јуче положен камен темељац за Делта планет шопинг-мол који ће, како је најављено, бити „највећи и најсавременији шопинг-мол у ширем региону“. Мада је у… »

Век у ком су компаније моћније од држава: Овај гигант може да "купи" цео Балкан и да му остане "кусур" од 20 милијарди

Блиц пре 20 сати
Да ли сте знали да је вредност компшаније "Нетфликс", најпопуларније стриминг платформе за филмове и серије, већи од здруженог БДП-а земаља бивше СФРЈ?… »

Потврђивање споразума о слободној трговини са ЕАЕУ отвара тржиште од 180 милиона људи

Ало пре 20 сати
Министар финансија Синиша Мали данас је посланицима Народне скупштине Републике Србије представио неколико споразума, којима је предвиђено подстицање раста предузетништва, унапређење пословања домаћих предузећа, посебно… »

Нешто сасвим необично: Да ли бисте ручали потпуно голи? Отвара се ресторан за нудисте!

Србија данас пре 21 сат
Ипак, не брините, у ресторану смете да носите доњи веш. У Швајцарској није незаконито бити наг у јавности, све док особа која се одлучи да иде без одец́е није непристојна или неуредна. Ова "дозвола" и потреба за… »

Економија, најновије вести »