Ауто магазин

Тоиота РАВ4 Плуг-ин - нови предводник Тоиотине серије хибрида

Ауто магазин пре 7 сати
Тоиота данас отвара важно ново поглавље у историји РАВ4, оригиналног рекреативног/лифестиле СУВ-а по коме је ова класа возила препознатљива, светском премијером новог РАВ4 Плуг-ин Хибрида на Салону аутомобила у Лос Анђелесу… »

Нови дилер Цитроен возила на Новом Београду - Аутопромет

Ауто магазин пре 8 сати
Компанија Автонова КАБ, ексклузивни увозник Цитроëн возила и резервних делова, проширила је своју дилерску мрежу на територију Новог Београда. Сада купци Цитроëн возила могу погледати возила или обавити тест вожњу и на новој… »

Ранге Ровер Спорт - Најтраженији Ланд Ровер по никад бољим условима

Ауто магазин пре 1 дан
Компанија Бритисх Моторс објавила је никад повољнију понуду за популарни Ланд Ровер, модел Ранге Ровер Спорт... У овој понуди је модел Ранге Ровер Спорт по цени од 72.990 евра, у ограниченој количини за испоруку одмах. Модел… »

Кен Блоцк дрифтовао на кинеском путу под облаке (ВИДЕО)

Ауто магазин пре 2 дана
Пикес Пеак, Нордсцхлеифе и Гоодвоод спадају у најславније стазе на свету. Од септембра им се придружила и атрактивна деоница пута Тианмен Схан Биг Гате Роад у подножју планине Тианмен у Кини. Тамо је стигао и Кен Блоцк, а где је… »

Холандија уводи ограничење максималне брзине на аутопутевима од 100 км/х - Кочница за напредак

Ауто магазин пре 3 дана
2012. године у Холандији је повећана дозвољена максимална брзина на аутопутевима са 120 на 130 км/х. Према свему судећи, ово правило је "издржало" осам година... Холандска влада планира ограничење максималне дозвољене… »

Тоиотин 2.0-литарски мотор стиже из Пољске

Ауто магазин пре 4 дана
Како продаја хибридних возила Тоиота Мотор Еуропе (ТМЕ) константно расте, као и њихово учешће у укупној продаји у европском региону - достигавши 52 одсто „микса“ у првој половини 2019. године, јапанска компанија наставља… »

Погледајте куда води аутопут у Кини (ФОТО)

Ауто магазин пре 5 дана
Нова деоница аутопута у провинцији Цху-пеј вијуга пратећи меандре реке. Ово је мост који не води са једне обале на другу... Приликом планирања аутопута који повезује округ Иицханг са централном саобраћајницом Г42 у кинеској… »

Цитроен Ц4 Цацтус - понуда возила са лагера

Ауто магазин пре 5 дана
Цитроëн Ц4 Цацтус доноси новитете кроз 12 технологија за помоћ у вожњи, 3 технологије за конекцију и награђиване еколошке моторе најновије генерације... Оно што га издваја је изузетан новитет по питању удобности… »

ТАГ Хеуер представља два нова часовника у част Ајртона Сене

Ауто магазин пре 7 дана
Креирани за фанове Ајртона Сене, љубитеље Формуле 1 и обожаваоце света часовничарства, ови модели ограниченог издања илуструју континуирано дивљење које славни бренд гаји према чувеном возачу и утицају који је он… »

Ралли Аустралиа 2019 - рели отказан, Хиундаи шампион у конкуренцији конструктора

Ауто магазин пре 8 дана
Због великихн пожара у Новом Јужном Велсу, организатор финалног такмичењан у календару ФИА Светског рели шампионата 2019, био је принуђен да откаже такмичење... О возачкој титули је одлучено још раније, на релију… »

Ауто магазин, најновије вести »