Ауто магазин

Ромаин Гросјеан се насмејан јавио из болничке постеље (ВИДЕО)

Ауто магазин пре 1 сата
Ромаин Гросјеан преживео је у Бахреину најтежи моменат у својој каријери. Возач тима Хаас је у последњем моменту изашао из болида у пламену, а захваљујући његовој брзој реакцији, успео је да прође са лакшим опекотинама… »

Пола века на услузи Вашој безбедности: екипа за истраживање несрећа из компаније Волво Царс слави 50. годишњицу

Ауто магазин пре 1 дан
У компанији Волво Царс, екипа је позната под називом кућни детективи. Упркос томе, могли бисмо их назвати и екипом „ЦСИ“ шведског произвођача аутомобила, ако се мало поиграмо са називом славне телевизијске серије… »

Пројекат Торнадо групе Ренаулт - услуге аутономне мобилности у руралним подручјима

Ауто магазин пре 2 дана
Аутономна мобилност није ограничена само на велике градове. Експерименти који се спроводе на аутономним возилима морају укључити посебности слабо насељених подручја. Наиме, таква подручја се суочавају са лошом… »

Захваљујући Тесли, Елон Муск је други најбогатији човек на свету

Ауто магазин пре 3 дана
Акције Тесле галопирајући расту, што је од многобројних инвеститора направило праве богаташе. Елон Муск је, уз значајан допринос Тесле, постао други најбогатији човек на свету... Акције компаније Тесла у последње време… »

Тоиота Цамри прошла модернизацију - има нови Инфотаинмент и унапређене системе

Ауто магазин пре 4 дана
Тоиота Цамри се вратила у Европу 2018. године, а сада је јапанска компанија припремила модернизацију европске спецификације овог квалитетног аутомобила... Не очекујте велике промене, али ће унапређења одржати конкурентску… »

Киа и СК Инноватион заједно ће развијати бољи екосистем батерија

Ауто магазин пре 5 дана
Компанија Киа Моторс је као део групације Хиундаи Мотор Гроуп (ХМГ) са компанијом СК Инноватион Цо. договорила сарадњу при развоју одрживог екосистема за батерије електричних возила (ЕВ), који је од кључног значаја за… »

Хамилтон и Росберг поново стају на црту, овога пута на најекстремнијој трци света

Ауто магазин пре 5 дана
Откако се и Нико Розберг прикључио Екстреме Е, атрактивном такмичењу у вожњи електричних СУВ аутомобила у неким од најудаљенијих локација на свету, сви се питају да ли је ово наставак познатог ривалства између њега и… »

Овако се у Младој Болеслави производи нова Шкода Оцтавиа (ВИДЕО)

Ауто магазин пре 6 дана
Најновији видео из чешке Младе Болеславе открива нам процес производње Шкодиног бестселлера - модела Оцтавиа... На видеу можемо видети како настаје Оцтавиа, од "скелета" до финалне контроле производа, укључујући и кратку… »

17-годишњи ИоуТубер слупао јединствену Пагани Хуаиру (ВИДЕО)

Ауто магазин пре 8 дана
Гаге Гиллеан је 17-годишњи младић, ИоуТубер и заљубљеник у аутомобиле. Захваљујући свом богатом оцу, она има прилику да испроба најскупље аутомобиле на свету. Нажалост, овај догађај показује да комбинација неискуства и… »

Мазда слави десет година свог дизајнерског језика Кодо

Ауто магазин пре 9 дана
Са дизајнерским језиком "Кодо – Душа покрета", главни дизајнер Икуо Маеда поставио је храбри нови смер дизајна у Мазди... Покренут пре десет година на салону аутомобила у ЛА-у 2010. са концептним аутомобилом Схинари, од тада… »

Ауто магазин, најновије вести »