Ауто магазин

Нова Шкода Оцтавиа (2020) - откривање почиње - видео

Ауто магазин 04.11.2019
Одбројавање је почело! Недељу дана пред светску премијеру, Шкода је припремила теасер видео који показује прве детаље новог модела Оцтавиа... Најпродаванији модел бренда Шкода у својој четвртој генерацији има… »

Ренаулт возила уз додатне 4 зимске гуме

Ауто магазин 04.11.2019
По Закону о безбедности саобраћаја је од првог новембра је за све учеснике у саобраћају обавезно поседовање 4 зимска пнеуматика на аутомобилу (ако се на коловозу налази снег, лед или поледица). Али то не треба да брине Ренаулт… »

Земљострес у ВРЦ! Танак прешао у Хиундаи

Ауто магазин 03.11.2019
Само четири дана након што је освојио титулу светског шампиона у релију, уследила је вест која је одјекнула као бомба. Светски рели шампион, Отт Танак, после једне сезоне у Тоиоти, одлази у конкурентски Хиундаи... У тиму… »

У новембру сви Дациа модели уз зимске гуме

Ауто магазин 02.11.2019
У сусрет зимским месецима, када су сви возачи дужни да летње гуме замене адекватним зимским пнеуматицима, Дациа је спремила посебну погодност за своје купце... Сви који се одлуче за куповину било ког возила из Дација гаме… »

Путеви Србије спремни за почетак зимске сезоне 2019/2020

Ауто магазин 02.11.2019
ЈП „Путеви Србије“, одржало је конференцију за медије и јавну презентацију Плана зимског одржавања државних путева, система обавештавања медија и свих заинтересованих о стању на путевима током зимског периода... У циљу… »

Формула 1 - Нова правила за сезону 2021 (ВИДЕО)

Ауто магазин 01.11.2019
Организатор Ф1 такмичења јуче је званично објавио промене у правилима за сезону 2021. Шта се мења, а шта остаје исто? Формула 1 улази у нову еру. За 2021. годину је припремљен сет нових правила, а прва и најважнија тачка… »

Опел Србија представио подмлађану гаму лаких комерцијалних возила

Ауто магазин 31.10.2019
Компанија Опел Србија представила је по први пут подмлађену гаму лаких комерцијалних возила, а Опел Виваро, Мовано и Цомбо заједно чине да немачки бренд има најмлађу гаму ове врсте возила на тржишту... Опел је покренуо модел… »

Шкода Оцтавиа: икона бренда напредује у погледу технологије и дизајна

Ауто магазин 30.10.2019
Оцтавиа је срце и покретач бренда Шкода, предводник и најпродаванији модел. И баш у тренутку када слави 60 година од почетка производње, чешки произвођач представља најновије издање бестселера. .. Четврта генерација… »

Форд нам припрема изненађење - познат датум премијере (ВИДЕО

Ауто магазин 29.10.2019
Компанија Форд коначно је објавила датум премијере дуго очекиваног електричног СУВ модела, за чији изглед су дизајнери црпели инспирају из спортског модела Мустанг... После многобројних спекулација, коначно имамо нешто… »

Погледајте како изгледа унутрашњост новог ВВ Голфа 8 (ВИДЕО)

Ауто магазин 28.10.2019
Волксваген Голф 8 је сигурно један од најпопуларнијих овогодишњих премијера. Голф "осмица" је коначно угледала светлост дана, а пред нама су и прва видео представљања... Ако спољашњст није никаква револуција, онда је то… »

Ауто магазин, најновије вести »

Тоиота ГР Иарис стиже у јануару

Ауто магазин пре 9 сати

Сеат новогодишња акција

Ауто магазин пре 1 дан