Данас

Почело онлајн емитовање најбољих продукција Опере и театра Мадленианум

Данас пре 20 сати
И ове недеље настављамо са Виртуелним путовањем Мадленианума, емитовањем наших најпопуларнијих, понекад недовољно извођених и антологијских представа, насталих у преко 20 година дугој историји, поручују из Мадленианума… »

Виртуелна прослава годишњице хора Панноница

Данас пре 20 сати
Пет година рада мешовитог зрењанинског хора Панноница обележено је снимањем спота у кућним условима, без заједничког окупљања чиме су певачи овог хора подржали акцију #ОстаниКодКуц́е. У пројекту је учествовало 35… »

Лајчак против Гренела

Данас пре 20 сати
Обистинило се оно што се о чему се месецима говоркало у дипломатским круговима – Мирослав Лајчак, бивши шеф словачке дипломатије, постао је специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине. Таква вест дочекана је у… »

Немачка уводи обавезан двонедељни карантин

Данас пре 20 сати
Власти Немачке уводе обавезни двонедељни карантин за све своје држављане и држављане чланица Европске уније који уђу у ту земљу. Позивајући се на неименоване изворе у влади, немачка новинска агенција ДПА јавља да ће… »

Утопија после вируса

Данас пре 20 сати
Први викенд под полицијским часом у Србији подсетио је на време када суботом и недељом највећи број људи није радио. Све је мање оних који се тог времена сећају, али углавном га памте као „срећно“. Тада највећи број… »

Аида Ћоровић: Морамо да заштитимо најслабије

Данас пре 19 сати
„Свуда је био сличан био след догађаја – када су се појавили први заражени, власти су порицале могућност озбиљнијих проблема, неки од лекара који су упозоравали и алармирали власти, скрајнути си и ућуткивани, обични… »

Данас, најновије вести »