Екапија

Седам компанија на позив ПКС донирало новац за набавку респиратора и новчану помоћ

Екапија пре 8 сати
На позив Привредне коморе Србије и лични позив председника Марка Чадежа компаније Каппа Стар, Нелт, МК гроуп, Моји брендови, Алко група и Милшпед обезбедиле су новац за набавку по десет респиратора, док је Еликсир Прахово само… »

Правосудна академија започиње обуке на даљину

Екапија пре 9 сати
Правосудна академија од 2017. године, у сарадњи са ЕУ и УСАИД пројектима, развија нове апликације како би унапредила методологију спровођења усвојених наставних програма и увела иновативне методе рада, као што је обука на… »

Хитно Гарантни фонд за повећање ликвидности, смањити и укинути намете - Савез економиста Србије предложио конкретне мере за…

Екапија пре 14 сати
Савез економиста Србије дефинисао је данас Прилог иницијативи за дефинисање антикризних мера економске политике у којем истиче да је потребна значајна и брза ињекција ликвидности, која треба да буде праћена и другим мерама… »

Импровизована болница на Београдском сајму почела рад

Екапија пре 15 сати
Импровизована болница на Београдском сајму почела је да јутрос да ради. На сајту Министарства здравља, на страници Цовид-19, објављено је упутство за грађане шта ттреба да понесу са собом ако буду упућени на сајам, као и… »

Влада "олабавила" прописе за производњу и примену медицинских средстава и лекова

Екапија пре 16 сати
Влада Србије донела је Уредбу о посебним техничким захтевима, стандардима и примени медицинских средстава за време ванредног стања насталог услед болести Цовид 19 изазване вирусом САРС-ЦОВ-2. Како стоји у чану 1. Уредбе, за… »

Влада Србије: Странцима који су законито боравили у Србији пре ванредног стања продужен легалан боравак

Екапија пре 16 сати
Влада Србије донела је Одлуку о статусу страних држављана у Републици Србији за време ванредног стања. У одлуци стоји да страни држављани који су на дан ступања на снагу Одлуке о проглашењу ванредног стања законито… »

ПКС: Биће довољно медицинског алкохола за здравствене установе и апотеке

Екапија пре 17 сати
Почетком наредне седмице очекује се потпуна стабилизација у снабдевању тржишта алкохолом, домаћи произвођачи редовно снабдевају здравствене установе и апотеке, а повећана тражња за овим производом и стварање залиха, у… »

Да ли постоји обавеза извршавања међународних купопродајних уговора током ванредног стања

Екапија пре 2 дана
Адвокатска канцеларија Цвјетићанин&партнери је за чланове Српске асоцијације менаџера припремила правну анализу која даје одговор да ли постоји обавеза извршавања међународних купопродајних уговора током ванредног стања… »

Београдска берза - Недељни извештај за период од 23. до 27. марта 2020.

Екапија пре 2 дана
У ПДФ фајлу погледајте недељни извештај о трговању на Београдској берзи за период од 23. до 27. марта 2020. кликните за ПДФ фајл… »

Београдска берза - Дневни извештај за петак, 27. март 2020.

Екапија пре 2 дана
У ПДФ фајлу погледајте дневни извештај о трговању на Београдској берзи за петак, 27. март 2020. кликните за ПДФ фајл… »

Екапија, најновије вести »