Екапија

У плану нови пословно-стамбни објекат на Златибору

Екапија пре 2 минута
Одсек за урбанизам Општине Чајетина издао је локацијске услове за изградњу пословно-стамбног објекта на Златибору. Бруто развијена грађевинска површина објекта, који ће се градити на катастарској парцели број 4615/26 у КО… »

Сајам омладинског предузетништва и привредних потенцијала Србије 8. децембра онлајн

Екапија пре 1 сат
Привредни форум младих у сарадњи са Министарством омладине и спорта организује пројекат "Привреда за младе – Пут младог предузетника" у оквиру којег ће се 8. децембра у 11х одржати трећи по реду "Сајам омладинског… »

Еурошпед-комерц би у Бањи Ковиљачи могао да изгради четвороспратницу

Екапија пре 38 минута
Одељење за планирање и изградњу Градске управе града Лознице издало је локацијске услове за катастарску парцелу број 419/3 КО Бања Ковиљача, у површини од 1.400 м2. Овде ће се градити вишепородични стамбено-пословни… »

ТАБАКОВИЋ: Највећи успех Србије на међународном тржишту

Екапија пре 2 сата
Нова цена финансирања Србије је 1,066 %. Република Србија је у понедељак, на међународном финансијском тржишту емитовала десетогодишњу еврообвезницу у износу од 1,2 млрд УСД, по купонској стопи од 2,125% и стопи приноса од… »

Београдска берза - Дневни извештај за понедељак, 23. новембар 2020.

Екапија пре 1 дан
У ПДФ фајлу погледајте дневни извештај о трговању на Београдској берзи за понедељак, 23. новембар 2020. кликните за ПДФ фајл… »

За енергетску стабилност на Балкану најважнија сарадња

Екапија пре 16 сати
Сарадња је кључан појам за земље Западног Балкана, када је реч о енергетској стабилности, речено је на панелу у оквиру 20. Београдског економског форума и истакнута да ова иницијатива мора да потекне од влада. Њеном… »

Стамбени блокови између Учитељског насеља и окретнице трамваја постају модерни мешовити градски центри

Екапија пре 19 сати
Стамбени блокови између улица Мис Ирбијеве и Устаничке који излазе на Булевар Краља Александра ускоро би могли да постану модерни мешовити градски центри. Како је наведено у Изменама и допунама плана детаљне регулације за ово… »

Фондација Новак Ђоковић уручила вредне донације Институту за онкологију и радиологију и Клиници за неурохирургију КЦС

Екапија пре 19 сати
Како би пружила допринос у борби против вируса ЦОВИД-19, Фондација Новак Ђоковић наставила је допремање медицинске опреме здравственим установама у Србији. Овај пут, Институту за онкологију и радиологију КЦС уручен је мобилни… »

Шта о циркуларној економији мисле компаније - Управљање отпадом и даље у фокусу

Екапија пре 19 сати
Дизајн усмерен на смањење отпада је најважнији да би се неки производ назвао циркуларним, верују компаније које послују у домену циркуларне економије, али већина се фокусира на управљање отпадом, док се најмање баве… »

Тендер за 18 пројеката на приобаљу Дунава од Панчева до Кладова - У плану реконструкција стубова Трајановог моста, градња…

Екапија пре 21 сат
ЈП Електропривреда Србије, огранак ХЕ Ђердап, расписало је тендер за 18 инвестиционих пројеката за потребе приобаља Дунава, односно приобаља ХЕ Ђердап 1 и 2. Тендер је подељен по партијама, а реч је о изради идејних… »

Екапија, најновије вести »