Где инвестирати

Веритас најавио нову платформу

Где инвестирати 22.07.2019
Веритас Тецхнологиес, лидер по тржишном уделу у домену заштите компанијских података, најавио је платформу под именом Ентерприсе Дата Сервицес, која доноси обједињен скуп технологија дизајнираних да апстрахује сложеност ИТ-а… »

Ниш се придружио глобалној цо-воркинг заједници – За предузетнике два заједничка простора за рад

Где инвестирати 22.07.2019
Предузетници и фриленсери у Нишу добили су могућност да раде у два цо-воркинг простора – Но Лимит Хуб-у у центру града и Тхинк Инновативе Хуб-у у Електронској индустрији. Из оба простора кажу да су потпуно опремљени за… »

ХИТНО: Белграде Никола Тесла Аирпорт тражи 150 радника за транспорт и одржавање хигијене. НИЈЕ ПОТРЕБНО ИСКУСТВО!

Где инвестирати 19.05.2019
Белграде Никола Тесла Аирпорт ХИТНО тражи 150 радника на 5 различитих позициција. Пријаве послати најкасније до среде – 22. маја 2019. до 12х Уколико Ви нисте заинтересовани за ове позиције можете проследити емаил људима из… »

“Фалангхина дел Саннио доп” у Београду уз подршку ЕУ

Где инвестирати 30.12.2018
Програми ЕУ су један од инструмената који Европска Унија користи у циљу подршке и јачања сарадње измеду земаља чланица ЕУ са једне стране, и потенцијалних земаља кандидата са друге стране, у разним областима спровођења… »

Апликација Лако до посла – брзо и једноставно до огласа за посао

Где инвестирати 21.11.2018
Свет мобилних апликација Србије богатији је за још једну корисну апликацију-Лако до посла. Апликација спаја врхунске послодавце и квалитетне кандидате нудеци свима управо оно што им треба уз једноставну процедуру. Тражење… »

УПОЗНАЈТЕ ИНВЕСТИТОРЕ И УСПЕШНЕ СТАРТАПЕ: Позивамо Вас на највећи инвестициони форум на Балкану, Београд, 26-28. новембар…

Где инвестирати 21.11.2018
У Београду ће, од 26. до 28. новембра, у хотелу Метропол, бити организован седми по реду Белграде Вентуре Форум (БгВФ) – највећи инвестициони форум у региону. БгВФ је осмишљен као место где се могу срести предузетници којима… »

Сингл сте, а имате и високе критеријуме? Који је најбржи начин да пронадјете партнера у складу са Вашим стандардима

Где инвестирати 26.10.2018
Сајт је привукао популацију која никад раније није ни помишљала да користи дејтинг сајтове. Корисници, за веома кратко време након регистрације, долазе у ситуацију да договарају састанке, и то са људима који одговарају њиховим… »

Држава не планира улагања у нишки аеродром

Где инвестирати 24.10.2018
Влада Србије се није обавезала да ће да преузме било какве обавезе у вези са аеродромом Константин Велики након што јој га је Град Ниш бесплатно уступио пре два и по месеца. Истовремено, ресорно министарство за сада не зна… »

“Конкурентска предност се не ствара ценом”

Где инвестирати 24.10.2018
Важност иновација. Данас рецимо, преко Амазона и еБаи-а купујемо производе за које не знамо ни где су произведени. С друге стране, захваљујући умрежавању кроз разне облике дигиталних платформи, наши производи и услуге… »

Зашто Јацк Ма не запошљава експерте

Где инвестирати 24.10.2018
Важна емоционална интелигенција. Компанија Алибаба је данас гигант Интернет трговине са више од 80 хиљада запослених широм света и један од најатрактивнијих послодаваца у Кини. Јацк Ма наглашава да је на почетку и сам… »