Где инвестирати

Продуктна берза: Пшеница у фокусу

Где инвестирати 02.09.2018
Дешавања на светским тржиштима поново су вратили у фокус трговања пшеницу. Раст цене пшенице на светским тржиштима су покренуле нове гласине о ограничењу извоза из Русије. На новосадској Продуктној берзи количински… »

Трумп прети изласком из ВТО-а, критикује и Европску унију

Где инвестирати 31.08.2018
Председник САД-а Доналд Трумп запретио је да ће повући САД из Светске трговинске организације (ВТО), тврдећи да је то тело неправедно поступало према САД-у, а у интервјуу Блоомбергу критиковао је и трговинске политике Европске… »

Панасониц због Брексита сели своје европско седиште из Лондона

Где инвестирати 31.08.2018
Јапански произвођач потрошачке електронике Панасониц планира да у октобру пресели европско седиште из Лондона у Амстердам, подстакнут приближавањем изласка Велике Британије из Европске уније, известио је у четвртак… »

Кинези преузимају РТБ Бор, нуде добро плаћене послове

Где инвестирати 31.08.2018
Велики кинески рударски конгломерат “Зијин Мининг Гроуп” од данас је стратешки партнер РТБ Бор. Да су намере овог конгломерата од самог старта биле озбиљне сведочи и оглас који су дали на пословној друштвеној мрежи… »

Аргентина хитно потребно 50 милијарди долара од ММФ-а

Где инвестирати 31.08.2018
Аргентинска влада неочекивано је затражила ранију исплату 50 милијарди долара кредита Међународног монетарног фонда (ММФ), након што је у среду аргентински пезо пао за 7 посто. Аргентински председник Маурицио Мацри, под чијом… »

Цоца-Цола преузима Цоста цоффее

Где инвестирати 31.08.2018
Цоца-Цола је постигла коначан договор о преузимању Цоста Лимитед, саопштили су из компаније. Цоста Лимитед је основана 1971. године у Лондону и развила се у једног од водећих светских брендова кафе. Цосту ће преузети од… »

Истраживање: Најчистији град на свету је Цирих, најзагађенији Каиро

Где инвестирати 31.08.2018
Најзагађенији град на свету је Каиро, показују светска истраживања Еко експерата, који су проверавали загађење ваздуха, осветљење и буку у градовима. На тој листи осим Каира налазе се Делхи, Пекинг, Москва, Истанбул… »

Газпром упетростручио добит у другом кварталу

Где инвестирати 31.08.2018
Нето добит руског произвођача гаса Газпрома више је него упетеростручена у другом тромесечју захваљујући вишим ценама енергије. Газпром је друго тромесечје закључио с нето добити од 259 милијарди рубаља (3,26 милијарди… »

Сингл сте, имате успешну каријеру и високе критеријуме? Ево како да брзо пронађете животног сапутника у складу са Вашим…

Где инвестирати 31.08.2018
Када је у питању једна од најбитнијих „инвестиција“ у животу, а то је свакако проналажење животног партнера и сапутника, познато је да се у свету све више познанстава али и успешних веза и бракова склапа преко сајтова… »

Мооди’с мора да плати 16 милиона долара казне

Где инвестирати 31.08.2018
Агенција Мооди’с Инвесторс Сервице Инц. пристала је да плати укупно 16,25 милиона долара казне због пропуста у унутрашњој контроли и нејасних дефиниција и недоследне примене симбола у кредитним рејтинзима, објавила је… »