Глас Западне Србије

Лимун се жути код Трифуновића: Ево зашто ово воће не ваља да дајете на поклон

Глас Западне Србије пре 9 сати
Краљево – Банане, киви, кивано.. ређају се тропске биљке у српксим баштама. Поред ових појединих егзотичних у срцу Шумадије цвета и лимун жут и то у дворишту породице Трифуновић у селу Буковица. Супружници Бранка и… »

Амбасадор Египта и гувернер Асуана посетили Ужице

Глас Западне Србије пре 19 сати
Ужице - Амбасадор Египта у Србији Амр Алгувејли и гувернер египатског града Асуан Ахмед Ибрахим боравили су у Ужицу. Након пријема у кабинету, градоначелник Тихомир Петковић је истакао да је долазак египатске делегације важан… »

Променљиво облачно, ветровито и топло

Глас Западне Србије пре 22 сата
Републички хидрометеоролошки завод Србије (РХЗС) упозорио је да се данас у кошавском подручју и на планинама очекује ветровито с јаким и олујним југоисточним ветром, који ће имати ударе до 20 метара у секунди, а на… »

Трифуновић: Европа нам окренула леђа

Глас Западне Србије пре 10 сати
"Мислим да Европска унија (ЕУ) у овом тренутку ништа не може да промени, али и да нам је окренула леђа", сматра председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић, док заменик председника Странке слободе и правде Борко… »

Ружић: Бојкот ће од опозиције направити "друштво мртвих песника"

Глас Западне Србије пре 9 сати
Министар за државну управу и локалну самоуправу Србије и функционер Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић изјавио је "да јединствени бирачки списак никада није био ажурнији, да ће бити уређена база података и да ни на… »

Аеродром "Морава" добио идентификациони код

Глас Западне Србије пре 21 сат
Краљево - Међународно удружење за ваздушни саобраћај (ИАТА) званично је доделило Аеродрому "Морава" идентификатор локације са три слова - КВО, пише портал Екс ИУ авиатион. На сајту Директората за цивилно ваздухопловство, на… »

Општина Топола продаје четири зграде са грађевинским земљиштем, почетна цена 315.654 евра

Глас Западне Србије пре 22 сата
Топола – Општина Топола објавила је јавни оглас о продаји непокретности у јавној својини општине, прикупљањем писаних понуда. Предмет отуђења су непокретности у јавној својини општине Топола, постојеће на К.П. бр. 815/6… »

Ускоро наплата уласка возилима у Национални парк Тара

Глас Западне Србије пре 2 дана
Тара - У Националном парку Тара, који је на прелиминарној листи Унескове природне баштине, наплаћује се једино улаз у резерват Црвени поток, а у току је изградња три капије како би се наплаћивао улаз возилима у парк. Прва… »

Омиљени возач ђачког аутобуса: Више од три деценије студенички ђаци у сигурним рукама

Глас Западне Србије пре 2 дана
Краљево - Пуне 33 године Верољуб Марковић аутобусом превози ђаке из села подно Чемерна и Радочела до Основне школе ,,Стефан Немања“ у Студеници, и то у врло тешким условима, нарочито зими кад пут дуж студеничке реке… »

Углавном сунчано и топлије, кошава наставља да дува

Глас Западне Србије пре 3 дана
У Србији ће данас ујутро и пре подне у Срему и Бачкој, по котлинама и долинама на западу и југозападу местимично бити магла или ниска облачност. Током дана изнад већег земље преовлађиваће сунчано и топлије, само у… »

Глас Западне Србије, најновије вести »