ИндексОнлине

Вучић: Данас најтежи дан, само до јутрос 47 преминулих

ИндексОнлине пре 2 дана
БЕОГРАД – Председник Алексаднар Вучић рекао је да је данас најтежи дан за Србију, по питању корона вируса, јер је још јутрос било 47 преминулих, те додао да је ситуација у болницама изузетно тешка. “Данас је најтежи дан… »

Запосленима у установама културе 100% плата ако добију ковид

ИндексОнлине пре 2 дана
БЕОГРАД – Запослени у установама културе имаће право на накнаду плате у висини од 100 одсто просечне плате остварене у претходних 12 месеци ако је инфекција корона вирусом или мера изолације узрок спречености за рад. То је… »

НОВА ОДЛУКА ВЛАДЕ: Онлајн настава до 21. ,скраћено радно време до 15. децембра

ИндексОнлине пре 2 дана
БЕОГРАД – Влада Србије одлучила је данас да ће се од 30. новембра до почетка зимског распуста, 21. децембра, настава за ученике од петог до осмог разреда основних школа и за ученике средњих школа изводити на даљину, а… »

Просветари: И млађи основци да пређу на онлајн наставу

ИндексОнлине пре 2 дана
БЕОГРАД – Унија синдиката просветних радника Србије (УСПРС) позвала је данас родитеље да подрже прелазак основаца од првог до четвртог разреда на онлајн наставу, јер је, услед неповољне епидемиолошке ситуације и како кажу… »

Босна ће тражити изручење ухапшеног мигранта од Србије

ИндексОнлине пре 2 дана
САРАЈЕВО – Јосип Грубеша, државни министар правде БиХ, рекао је да ће од Србије тражити изручење ухапшеног Мароканца који се сумњичи за убиство Саралије Јасмина Беровића на Отесу пре осам дана. Грубеша је за “Дневни… »

Поново рекордан број новозаражених и преминулих у Србији

ИндексОнлине пре 2 дана
БЕОГРАД – У Србји је у последња 24 сата потврђено рекордних 7.606 нових случајева корона вируса, на основу 21.569 тестираних узорака, а преминула је 51 особа, што је највише у једном дану од почетка епидемије. Према… »

НОВИ ПАЗАР: Ове одлуке су донете у циљу сузбијања ширења корона вируса

ИндексОнлине пре 2 дана
НОВИ ПАЗАР – „У новопазарској Општој болници се од цовида 19 лечи преко 100 пацијената, а дневно се у цовид амбуланти обави и до 150 прегледа , што су јасни показатељи да морамо ситуацију схватити озбиљно и придржавати… »

БНВ: РИК опструише рад Већа

ИндексОнлине пре 2 дана
НОВИ ПАЗАР – Републичка изборна комисија већ шест месеци није потврдила престанак три мандата старим и доделила нове мандате кандидатима са изборних листа за Бошњачко национално веће, па се тим поводом БНВ огласио… »

Арена спорт канали доступни свима – лансиран Арена Цлоуд

ИндексОнлине пре 2 дана
БЕОГРАД – Сви Арена Спорт канали, заједно са више од 60 додатних ТВ програма, од сада ће бити доступни свим корисницима у Србији, Словенији, Хрватској, БиХ, Црној Гори и Северној Македонији путем нове апликације за паметне… »

ЗЗЈЗНП: Данас још 20 новозаражених

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Од укупно 15.705 тестираних од почетка епидемије у Заводу за јавно здравље Нови Пазар, 1.791 је било позитивних, што је за 20 више у односу на јучерашњи дан. Новоинфицирано је 18 лица из Новог Пазара и два из… »

ИндексОнлине, најновије вести »