ИТ свет

Потенцијално већи број наставника у школама захваљујући инкџет технологији

ИТ свет пре 19 дана
Нови подаци показују како пословна инкџет технологија може трансформисати образовни сектор, ублажавајући ЦСР притиске и омогућавајући прерасподелу ресурса. Будуц́и да су буџети за образовни сектор под већим притиском… »

Аддико банка освојила награду за најбољу банкарску апликацију у Србији

ИТ свет пре 20 дана
Аддико банка је на овогодишњем догађају поводом доделе ПЦ Пресс ТОП 50 награда добила признање за најбоље рангирану домаћу банкарску апликацију у Србији. Аддико банка је и једина финансијска институција међу добитницима… »

Ракутен Вибер представља Моје белешке – дигиталну функцију за организацију вашег живота унутар апликације

ИТ свет пре 21 дан
Ракутен Вибер, једна од водећих апликација за размену порука на свету, данас је најавила глобално представљање своје најновиије функције “Ми Нотес” (“Моје белешке”), помоћу којих ће корисници моћи да организују… »

Нови Моторола преклопиви Разр модел од сада и у голд боји

ИТ свет пре 21 дан
Еван Бласс је процурио златну верзију Моторола надолазец́ег склопивог Разр-а, а колор шема би нам могла бити још најдража верзија. Очекивани повратак Разр-а тренутно је доступан само у црној боји на Веризон-овој локацији за… »

Додељене традиционалне награде по избору магазина ПЦ Пресс - Макси апликација најбоља у 2019

ИТ свет пре 21 дан
Мобилна апликација компаније Делез Србија „Макси Схоп“ проглашена је за најбољу у овој категорији за претходну годину, по избору магазина ПЦ Пресс. Стручни жири овог магазина је на традиционалном избору најбољих платформи… »

Сони најављује ИП-микрофон МАС-100 са ИП протоколом

ИТ свет пре 21 дан
Сони је најавио покретање новог микрофона за обликовање снопа, МАС-А100, напредног аудио решења које омогуц́ава флексибилна и креативна „хандс-фрее“ предавања и презентације. Сони МАС-А100 постиже ојачавање говора без… »

Компанија Касперки – нови билине чланак

ИТ свет пре 21 дан
Подаци су нова валута, ново злато, нова црна боја дигиталне економије. Пре само неколико недеља Алпхабет Инц, матична компанија компаније Гоогле, достигла је тржишну вредност од трилион америчких долара. Међутим, шта су… »

Компанија ХМД Глобал, дом Нокиа телефона, именовала Рубена Лехманна на позицију потпредседника за подручје Европе

ИТ свет пре 22 дана
Компанија ХМД Глобал, дом Нокиа телефона, данас је најавила именовање Рубена Лехманна на место потпредседника компаније за подручје Европе. Рубен ће бити надлежан за све комерцијалне операције, пословну стратегију и развој… »

МСИ Престиге 14 сада долази у пинк боји са пинк торбом и мишем

ИТ свет пре 21 дан
МСИ је најавио доступност преносног рачунара Росе Пинк Престиге 14, који долази са ружичастом торбом са рукавима, ружичастим мишем и ружичастим привеском. Сад је доступан на Невегг-у и Амазон-у. Ова верзија Престиге 14… »

Фујифилм КС100В добио је тилт екран са више резолуције и 4К видео

ИТ свет пре 21 дан
На лондонском догађају, Фујифилм је скинуо омоте са јако пропуштеног КС100В и уноси више снаге него икад у тај чувено компактни облик. Опремљен је 26-мегапикселним осветљеним КС-Транс 4 ЦМОС сензором са задње стране (који се… »