Национална класа

Киа Соренто приказана уочи Женеве

Национална класа пре 15 сати
Нова генерације модела Киа Соренто са седам седишта приказана је уочи премијере на Сајму аутомобила у Женеви. Најављено је да ће током године бити представљена плаг-ин верзија, уз дизелску и хибридну варијанту. Аутомобил ће… »

Волксваген Голф ГТД најављен за Женеву

Национална класа пре 1 дан
Најновија верзија Волксваген Голфа виших перфоманси биће дизелски ГТД, који је најављен овом сликом. Модел ће ускоро имати премијеру на Сајму аутомобила у Женеви. Слика приказује ГТД са ЛЕД светлима у угловима доњег сегмента… »

Стала производња Фиата 500Л због мањка делова

Национална класа пре 2 дана
Компанија Фиат Цхрислер Аутомобилес /ФЦА/ суспендовала је производњу модела 500Л у Крагујевцу због мањка делова из Кине, до чега је дошло услед поремећаја ланца испоруке током епидемије новог корона вируса. Портпарол ФЦА… »

Шкода одабрала име Ениаq за електрични модел

Национална класа пре 3 дана
Шкодин први потпуно електрични модел заснован на Волксвагеновој МЕБ платформи зваће се Ениаq. СУВ у купе стилу наћи ће се у продаји у Европи крајем године. Овај модел најављен је концептом Висион иВ прошле године. Шкода је… »

Ф1: Мерцедес и преименовани Торо Россо показали болиде за нову сезону

Национална класа пре 4 дана
Мерцедес је пар дана након показивања боја за нову сезону, паказао и изглед болида, а и направљени су први километри. Такође и Алпха Таури, некадашња Торо Россо екипа, показала је свој болид за нову Ф1 сезону. Мерцедес је… »

Хонда Јазз само са хибридним погоном

Национална класа пре 4 дана
Хонда ће продавати нову генерацију модела Јазз само са хибридним погоном, а сада су објављени детаљи. Јазз четврте генерације користи хибридни систем са два електрична мотора сличан решењу из ЦР-В Хибрид модела. Јапански… »

2020 Цитроен Ц3

Национална класа пре 5 дана
Цитроен је освежио свој глобално најпродаванији мањи модел Ц3 за 2020. годину на средини његовог производног века. Продаја освеженог хечбека почиње у априлу, а прве испоруке уследиће у јуну. Конкурент Форда Фиесте добио је… »

Ф1: МцЛарен представио МЦЛ35, болид за нову Ф1 сезону

Национална класа пре 6 дана
И МцЛарен је показао свој болид за нову Ф1 сезону. МЦЛ35 је представљен у развојном центру у Вокингу, а у екипи се надају да ће им нова сезона донети нове успехе и да ће наставити узлазну путању после дужег тешког периода… »

Електрични Хуммер имаће три мотора

Национална класа пре 6 дана
Генерал Моторс је током презентације својим инвеститорима прошле седмице описао и своју стратегију електрификације, укључујући најаву електричног Хуммера у форми пикапа високих перформанси. Председник ГМ-а Марк Ројс рекао је… »

Ф1: Ред Булл РБ16 угледао светлост дана

Национална класа пре 7 дана
Ред Булл екипа је приказала РБ16 болид за предстојећу Ф1 сезону. Болид је заправо имао и промо снимање те су провозали и прве километре на стази Силверстон. Ред Булл је имао веб презентацију новог болида ознаке РБ16, али је… »

Национална класа, најновије вести »

Киа Соренто приказана уочи Женеве

Национална класа пре 15 сати

Волксваген Голф ГТД најављен за Женеву

Национална класа пре 1 дан