Национална класа

Ф1: Верштапен на пол позицији у Бразилу

Национална класа пре 4 сата
Макс Верштапен је освојио другу пол позицију у каријери и надмашио је возаче Мерцедеса и Ферарија. Фетел ће кренути са другог места, док ће нови стари шампион, Луис Хамилтон, кренути са трећег места. Верштапен је већ у… »

ФЦА ограничио пословни план Алфа Ромеа

Национална класа пре 19 сати
Компанија Фиат Цхрислер Аутомобилес (ФЦА) одлучила је да ограничи план о пословном развоју марке Алфа Ромео и да откаже њен најављени спортски модел и велики СУВ, уз укидање хечбека Гиулиетта. Поред тога, Алфа је већ… »

Представљена нова Шкода Оцтавиа

Национална класа пре 1 дан
Нова Шкода Оцтавиа стиже на тржиште следеће године са серијом благих хибридних и плаг-ин хибридних мотора. Популарни хечбек ове године обележава 60 година од премијере, а пета генерација ће и надаље бити окосница… »

Еуро НЦАП: Врхунски резултат Мазде ЦКС-30

Национална класа пре 3 дана
Нова Мазда ЦКС-30 добила је оцену 99% за заштиту одраслих путника приликом судара на Еуро НЦАП тесту, што је највиша оцена у историји обављања оваквих провера. Стручњаци кажу да постоји “мало безбеднијих места” од овог… »

Мерцедес потврдио електричну Г класу

Национална класа пре 3 дана
Мерцедес је потврдио да ће направити електричну верзију легендарне Г класе, а очекује се да ће модел носити име ЕQГ. Одлука је објављена после интерне дискусије о потенцијалном укидању овог модела поводом сумњи да је… »

Нове скице Киа Оптиме

Национална класа пре 4 дана
Киа је објавила скице нове генерација модела Киа Оптима и потврдила да је приказани изглед веома близак производној верзији. Нова Оптима има елегантне бочне линије, са наглашеним задњим блатобранима. Кров је урађен у стилу… »

Рекорд Аудија РС Q8 на Нирбургрингу

Национална класа пре 5 дана
Аудијев РС Q8 поставио је нови рекорд у класи СУВ модела на стази Нирбургринг поставивши време 7:42.253. Модел са мотором снаге 600КС тиме је надмашио чак и Ренаулт Мегане Тропхи-Р за око 3 секунде. РС Q8 још није имао… »

БМВ М2 ЦС

Национална класа пре 5 дана
БМВ је представио М2 ЦС, модел из ограничене серије који је намењен првенствено вожњи на стазама. Званична премијера уследиће на Сајму аутомобила у Лос Анђелесу, а продаја у Европи креће у априлу следеће године по… »

Цитроен Ц5 Аирцросс Хибирд

Национална класа пре 7 дана
Цитроен је представио серијску верзију модела Ц5 Аирцорс са плаг-ин хибридном погоном, која је приказана у концептуалној форми на прошлогодишњем Сајму аутомобила у Паризу. Бензинско електрични СУВ коштаже нешто више од… »

АБТ Ауди СQ8 ТДИ

Национална класа пре 8 дана
Љубитељи луксузних СУВ модела са обиљем снаге сада могу да одаберу и најновију понуду из тјунерске компаније АБТ, засновану на моделу Ауди СQ8 ТДИ. Аутомобил је добио значајно повећање снаге и атрактивне визуелне измене… »

Национална класа, најновије вести »

Ф1: Верштапен на пол позицији у Бразилу

Национална класа пре 4 сата

ФЦА ограничио пословни план Алфа Ромеа

Национална класа пре 19 сати

Представљена нова Шкода Оцтавиа

Национална класа пре 1 дан