Национална класа

Римац припрема премијеру новог хипермодела

Национална класа пре 12 дана
Компанија Римац припрема Ц-Тво електрични хопермодел за Сајам аутомоибла у женеви у марту следеће године. Предвишено је да Ц-Тво буде први прави серијски модел ове марке и да има 1940КС. Најављено је да ће нови модел… »

Нови рекорд стазе Сузука у рукама Ренаулт Мегане РС Тропхи-Р

Национална класа пре 13 дана
МÉГАНЕ Р.С. ТРОПХИ-Р је поставио нови рекорд на славној стази Сузука у Јапану од 2’25’’454, што је за више од 3 с брже од претходног рекорда. Овиме је остварен велики успех у Јапану, који се може похвалити са десетак… »

ФЦА Србија: Бесплатна зимска провера возила

Национална класа пре 13 дана
ФЦА Србија и ове зиме има бесплатну зимску проверу возила где ће возила бити проверена у 11 тачака, а за резервне делове и рад сервиса се нуде попусти од 10%. Акција важи за сва возила из ФЦА групације без обзира да ли су у… »

Бритисх Моторс: Ланд Ровер Спорт по повољнијим условима

Национална класа пре 13 дана
Компанија Бритисх Моторс нуди ограничену количину модел Ранге Ровер Спорт по цени од 72.990€. Возила погоњена 3,0 литарским дизел мотором су на лагеру и спремна за испоруку. Ранге Ровер Спорт је у богатом пакету опреме која… »

Еуро Сумар: Гаранција за Сузуки возила сада 5 година или 160.000км

Национална класа пре 13 дана
Осим уобичајене трогодишње фабричке гаранције, Еуро Сумар обезбедио је власницима Сузуки аутомобила додатну гаранцију на мотор у трајању од пет година или 160.000 пређених километара, уколико се возило редовно сервисира у… »

Премијера Астон Мартина ДБКС

Национална класа пре 13 дана
Астон Мартин је светској јавности приказао свој први СУВ модел ДБКС. Конкурент моделима Ламборгхини Урус и Бентлеи Бентаига има почетну цену од 158.000 фунти. Ово је кључни модел за развој Астон Мартина у наредној деценији, а у… »

Ауди отпушта 9.500 радника

Национална класа пре 14 дана
Ауди је саопштио да ће отпустити око 9.500 људи, односно сваког десетог радника, у намери да оствари уштеду од неколико милијарди евра, које ће потом уложити у производњу електричних аутомобила. Планирано је да радна места… »

Лос Анђелес: Бугатти Цхирон СуперСпорт

Национална класа пре 15 дана
Бугатти је на Сајму аутомобила у Лос Анђелесу први пут јавно приказао серисјки Цхирон СуперСпорт, који је недавно оборио брзински рекорд и достигао брзину од 490км/х на стази Ехра-Лесен у Немачкој. Француска марка је тим поводом… »

Лексус представио електрични УКС 300е

Национална класа пре 16 дана
Први електрични Лексус у историји је УКС 300е, а представљен је на Сајму аутомобила у кинеском граду Гуангжу. Аутомобил је приказан са погоном снаге 204КС и аутономијом од 400км. УКС 300е је електрични СУВ намењен да буде… »

Тесла представио пикап радикалног изгледа

Национална класа пре 16 дана
Тесла је церемонији у Калифорнији представио електрични пикап Цибертруцк, чији је једини заједнички елемент са конкурентима дужина од 5,87 метара. Возило радикалног изгледа у основној варијанти моћи ће да пређе 400км са… »

Национална класа, најновије вести »

МцЛарен 620Р – направљен за стазу

Национална класа пре 13 сати

Приказана рестилизована Опел Инсигниа

Национална класа пре 1 дан