Национална класа

Ламборгхини продао 10.000 Авентадора

Национална класа пре 4 дана
Ламборгхини Авентадор је на тржишту од 2011. године, а италијанска компанија објавила је да је достигла праг од 10.000 продатих примерака овог супермодела. Јубиларни примерак је Авентадор СВЈ Роадстер у сивој боји са црним… »

Прве слике Хиундаија и30 Н

Национална класа пре 4 дана
Хиундаи је објавио прве званичне слике освеженог модела и30 Н уочи премијере. Нови модел прати стабдардни и30 и стиже у пордајне салоне касније ове године са козметичким изменама и новим аутоматским мењачем. Измене… »

Луцид Аир – најбржа електрична лимузина

Национална класа пре 5 дана
Компанија Луцид Моторс за електричне аутомобиле из Силицијумске долине представила је модел Луцид Аир, који ће од следеће године бити конкурент теслином Моделу С и Порсцхе Таицану. Луцид Аир обећава да ће њихов модел… »

Генесис стиже у Европу са моделом Г70

Национална класа пре 6 дана
Јужнокорејска луксузна марка Генесис припрема се за долазак у Европу следеће године, а нови Г70 је најава онога што потенцијални купци на старом континенту могу да очекују. Генесис, сестринска марка Хиундаија и Кије, убрзано… »

ГМА Т5.50С – супермодел за стазу

Национална класа пре 7 дана
Гордон Мурраи Аутомотиве је представио модел Т.50С, супермодел предвиђен искључиво за вожњу на стазама. Реч је о огољеној, снажнијој и још лакшој верзији недавно приказаног регуларног Т.50. Т.50С је прилика за оне који… »

2021 Волксваген Голф Вариант

Национална класа пре 8 дана
Волксваген је представио караванску верзију Голфа осме генерације у стандардној и Аллтрацк верзији. Овим је породица Голф комплетирана после премијере стандардног хечбека, ГТИ, ГТД и ГТЕ варијанти. Голф Вариант дугачак је 4,63… »

2021 Сузуки Свифт

Национална класа пре 9 дана
Сузуки је извршио освежавање суперминија Свифт на средини његовог производног века рестилизацијом предње маске и светала. Све верзије сада имају ЛЕД предња и задња светла, а у понуди је и нови 1,2 литарски Дуаљет… »

Ниссан З Прото имаће мануелни мењач

Национална класа пре 9 дана
Следећи Ниссанов модел за ознаком З зваће се Прото, а јапанска компанија је почела да објављује материјале којима најављује овај модел. Овог пута детаљ који се истиче је мануелни мењач, а можемо да чујемо и звук мотора… »

Масерати представио МЦ20

Национална класа пре 10 дана
Масерати МЦ20 је нови супермодел којим ова италијанска марка означава почетак нове ере у којој ће покушати да постане прави ривал Порсцхеу, Феррарију и осталим произвођачима врхунских спортских модела. МЦ20 је специфичан и… »

Порсцхе 718 и Цаиман са ПДК мењачима

Национална класа пре 10 дана
Порсцхе 718 Боксстер ГТС 4.0 и Цаиман ГТС 4.0 сада могу да се добију са новим седмостепеним аутоматским мењачем са два квачила. Нова аутоматска трансмисија повезана се са истим атмосферским бензинским мотором са шест редно… »

Национална класа, најновије вести »

Брабус Ултимате Е

Национална класа пре 2 сата

Нови БМВ М3 – пуно снаге и огромни бубрези

Национална класа пре 2 сата

Представљен нови Хиундаи Туцсон

Национална класа пре 23 сата

БМВ најавио нови М3

Национална класа пре 23 сата

БМВ 128ти стиже у новембру

Национална класа пре 1 дан