Национална класа

2020 МИНИ Цоунтриман ЈЦВ

Национална класа пре 10 дана
МИНИ је представио освежену верзију кросовер модела Цоунтриман Јохн Цоопер Воркс након недавне презентације ревидираног стандардног модела. Нови Цоунтриман ЈЦВ већ може да се наручи, а прве испоруке уследиће у новембру. Попут… »

Роллс-Роице Враитх Криптос Цоллецтион

Национална класа пре 11 дана
Роллс Роице је представио Враитх Цриптос Цоллецтион, специјалну серију луксузног модела коју ће чинити само 50 примерака. Главна естетска карактеристика је крипто мотив у различитим формама свуда по аутомобилу. У овај модел… »

Јееп најавио Вранглер са В8 мотором

Национална класа пре 11 дана
Јееп је објавио слику којом најављује Вранглер са 392 Хеми В8 мотором. Аутомобил има издигнути функционални сегмент на поклопцу мотора кроз који се усисава хладан ваздух ради хлађења великог агрегата. Карактеристични… »

2021 Цхевролетте Цорветте Стинграи

Национална класа пре 12 дана
Цхевролет је освежио модел Цорветте Стинграи за 2021. гоидину новом палетом боја и додавањем више технологије у основном пакету опреме, при чему цена основног модела у Америци и остаје иста – 59.995 долара, а кабриолета… »

Тоиота Цоролла Цросс

Национална класа пре 13 дана
Тоиота је додатно проширила своју понуду СУВ модела лансирањем нове Цоролле Цросс. Овај компактни модел стигао је у продају на Тајланду и, према наводима јапанске компаније, у будућности ће бити лансиран и на другим… »

Мерцедес С класа – детаљи ентеријера

Национална класа пре 14 дана
Мерцедес ће представити нову С класу за неколико месеци, али је већ сада објавио детаље о технологији која ће бити на располагању раскошно опремљене кабине. Како се и могло очекивати, доминирају екрани осетљиви на додир… »

2021 Ауди А7 Спортбацк 55 ТФСИ

Национална класа пре 14 дана
Ауди уводи нови модел у понуду за 2021. годину, намењен купцима који не желе да жртвују спортски стил због еколошке освештености. Модел је А7 Спортбацк 55 ТФСИ е qуаттро и опремљен је плаг-ин хибридним погоном. Поред… »

Морган – нова архитектура после 84 године

Национална класа пре 15 дана
Британски произвођач аутомобила Морган најавио је прелазак на нову архитектуру после пуне 84 године. Тоје нова у серији измена кроз које пролазе произвођачи из ове земље. Прва генерација МИНИ Цоопера имала је премијеру 1959… »

Хонда Цивиц Типе Р – рекорд на Сузуки

Национална класа пре 16 дана
Хонда Цивиц Типе Р поставила је нови рекорд на стази Сузука за аутомобиле са предњим погоном временом 2:23.993. Време је постигла Лимитед Едитион верзија овог хечбека. Типе Р је постигао одлично време не само у својој класи… »

2021 Цупра ел-Борн

Национална класа пре 17 дана
Цупра је представила електрични хечбек ел-Борн, који стиже на тржиште 2021. године. Произвођач наводи да ово возило доноси “одрживу мобилност са јединственим карактером и динамиком”. Ово ће бити први модел оријентисан… »

Национална класа, најновије вести »