Национална класа

Ф1: Верштапен победник на хаотичној ВН Бразила

Национална класа пре 17 дана
Макс Верштапен је дошао до још једне победе ове сезоне, а оно што је битно је то да је на стази надмашио Хамилтона и Мерцедес. Трка у Бразилу ће остати упамћена по судару два Ферарија, али и по подијуму Гаслија и Сајнца… »

2020 Хонда Цивиц

Национална класа пре 18 дана
Хонда је освежила Цивиц за 2020. годину серијом козметичких измена и унапређењем стандардне опреме и мањим променама у кабини. Нови Цивиц моћи ће да се наручи од децембра, а прве испоруке очекују се у јануару. Измене на… »

Феррари представио модел Рома

Национална класа пре 18 дана
Феррари је представио потпуно нови модел Рома са В8 мотором, који у каталогу ове марке заузима позицију испод Ф8 Трибута, а изнад Портофина. Аутомобил је описам као “2+ купе са централно смештеним мотором помереним напред”… »

Ф1: Верштапен на пол позицији у Бразилу

Национална класа пре 19 дана
Макс Верштапен је освојио другу пол позицију у каријери и надмашио је возаче Мерцедеса и Ферарија. Фетел ће кренути са другог места, док ће нови стари шампион, Луис Хамилтон, кренути са трећег места. Верштапен је већ у… »

ФЦА ограничио пословни план Алфа Ромеа

Национална класа пре 20 дана
Компанија Фиат Цхрислер Аутомобилес (ФЦА) одлучила је да ограничи план о пословном развоју марке Алфа Ромео и да откаже њен најављени спортски модел и велики СУВ, уз укидање хечбека Гиулиетта. Поред тога, Алфа је већ… »

Представљена нова Шкода Оцтавиа

Национална класа пре 21 дан
Нова Шкода Оцтавиа стиже на тржиште следеће године са серијом благих хибридних и плаг-ин хибридних мотора. Популарна лимузина ове године обележава 60 година од премијере, а пета генерација ће и надаље бити окосница… »

Еуро НЦАП: Врхунски резултат Мазде ЦКС-30

Национална класа пре 22 дана
Нова Мазда ЦКС-30 добила је оцену 99% за заштиту одраслих путника приликом судара на Еуро НЦАП тесту, што је највиша оцена у историји обављања оваквих провера. Стручњаци кажу да постоји “мало безбеднијих места” од овог… »

Мерцедес потврдио електричну Г класу

Национална класа пре 23 дана
Мерцедес је потврдио да ће направити електричну верзију легендарне Г класе, а очекује се да ће модел носити име ЕQГ. Одлука је објављена после интерне дискусије о потенцијалном укидању овог модела поводом сумњи да је… »

Нове скице Киа Оптиме

Национална класа пре 24 дана
Киа је објавила скице нове генерација модела Киа Оптима и потврдила да је приказани изглед веома близак производној верзији. Нова Оптима има елегантне бочне линије, са наглашеним задњим блатобранима. Кров је урађен у стилу… »

Рекорд Аудија РС Q8 на Нирбургрингу

Национална класа пре 24 дана
Аудијев РС Q8 поставио је нови рекорд у класи СУВ модела на стази Нирбургринг поставивши време 7:42.253. Модел са мотором снаге 600КС тиме је надмашио чак и Ренаулт Мегане Тропхи-Р за око 3 секунде. РС Q8 још није имао… »

Национална класа, најновије вести »

Мерцедес-Маибацх ГЛС

Национална класа пре 1 дан