Национална класа

НК ТЕСТ: Ренаулт Талисман дЦи 200 – Коначно прави “тешкаш”

Национална класа 08.11.2019
Масовно освежавање гаме погонских агрегата није заобишло ни Талисман. Коначно, Реноов адут у Д сегменту може да се дичи округлом бројком од 200 дизелашких КС, што ће му омогућити да се боље супротстави немачком… »

Феррари 488 Цхалленге ЕВО

Национална класа 08.11.2019
Феррари је представио прерађену верзију тркачког модела 488 Цхалленге, који је добио серију аеродинамичких унапређења и побољшања на шасији. Аутомобил је представљен заједно са тркачким 488 ГТ3 за 2020. годину на стази… »

Киа Футурон концепт

Национална класа 07.11.2019
Киа је представила концепт Футурон као наговештај изгледа нове линије СУВ електричних модела ове аутомобилске марке. Концпет је приказан на Међународној изложби Експо у кинеском Шангају. Концепт има форму СУВ купеа са двоја… »

Волксваген најавио ИД 4

Национална класа 06.11.2019
Волксваген је објавио слику камуфлираног електричног СУВ модела ИД 4, који ће се производити у Кини заједно са хечбек моделом ИД 3. Електрични СУВ кросовер је додатак све већој Волксвагеновој ИД породици, која ће бити… »

Електрични Ренаулт Цити К-ЗЕ стиже у Европу

Национална класа 05.11.2019
Ренаултов мали електрични модел Цити К-ЗЕ биће унапређен ради планиране продаје у Европи под значком Дачије. Ренаулт је саопштио да ће овај модел, адаптиран за Европу, бити почетна тачка мобилности са нултом емисијом… »

Токио: Нова Хонда Јазз

Национална класа 04.11.2019
Хонда је на Сајму аутомобила у Токију представила нову генерацију модела Јазз (у Јапану Фит), која стиже на тржиште само у хибридној варијанти. Јапанаска компанија је саопштила да четврта генерација овог суперминија… »

Ф1: Ботас победник на ВН УСА, Хамилтон шампион

Национална класа 03.11.2019
Валтери Ботас је успео да дође до победе на трци у Тексасу, а за победу је морао обићи на стази Хамилтона који је по шести пут постао Ф1 шампион. Последње место на подијуму припало је Максу Верштапену у Ред Бул Хонди. Луис… »

Представљен Волксваген Голф осме генерације

Национална класа 03.11.2019
Ово је потпуно нови Волксваген Голф. Осма генерација популарног хечбека покушаће да задржи доминантну позицију у сегменту, по угледу на своје претходнике. Продаја креће у фебруару 2020. године, а прве испоруке очекују се у… »

Ф1: Ботас наставља низ Мерцедеса на квалифиакцијама за ВН УСА

Национална класа 03.11.2019
Валтери Ботас наставио је низ Мерцедеса на квалификацијама за ВН УСА. Финац је осигурао још једну пол позицију Мерцедесу, овог пута испред Фетела и Верштапена који ће стартовати са друге и треће позиције. Већ на првом изласку… »

Токио: Мазда МКС-30

Национална класа 02.11.2019
Мазда је на Сајму аутомобила у Токију представила МКС-30, свој први електрични модел. Овај СУВ стиже на тржиште почетком 2021. године, а јапанска компанија је саопштила да је аутомобил направљен за возаче који не желе да… »

Национална класа, најновије вести »

Мерцедес ГЛА – друга генерација

Национална класа пре 16 сати