Патак онлине

Још једна жртва и 60 новозаражених у округу

Патак онлине пре 14 дана
ВАЉЕВО – Још једна особа у Ваљеву преминула је услед последица Ковид-19 у последња 24 сата, показују последњи подаци Завода за јавно здравље. На тај начин, по званичној статистици, од почетка епидемије забележено је 66… »

Цео Дом здравља у Ковид систему

Патак онлине пре 14 дана
ВАЉЕВО – Управа Дома здравља Ваљево обавештава суграђане да ће се од четвртка 12. новембра од 7 часова прегледи пацијената са респираторним инфекцијама и тестирање на КОВИД-19 обављати у главној згради Дома здравља… »

“Тамо далеко” и у Бања Луци

Патак онлине пре 14 дана
ВАЉЕВО – Изложба “Тамо далеко 1918-2018”, која је направљена у сврху обележавања 100 година од завршетка Првог светског рата, данас ће у организацији Клуба Арс Нова и града Бања Луке и града Ваљева, изложба бити… »

Запажени резултати Мионичана

Патак онлине пре 14 дана
МИОНИЦА – Чланови мионичког Хард Ендуро клуба „Равна Гора“ имали су запажене резултате на последњој хард ендуро трци шампионата Србије одржаној у Сокобањи. Вожено је на захтевним стазама по обронцима планине Озрен, а… »

Број инфицираних у Ваљеву прешао 2.000 људи

Патак онлине пре 15 дана
ВАЉЕВО – Вирус корона лабораторијски је потврђен код још 64 особе из Ваљева, показује најновији извештај градског Завода за јавно здравље. На тај начин, од почетка пандемије, број заражених у нашем граду премашио је… »

“Локални одговор”: Ваздух прошле седмице незагађен само 48 часова

Патак онлине пре 15 дана
ВАЉЕВО – Ваздух над Ваљевом у протеклих седам дана био је у највећој мери загађен, а највећа концентрација суспендованих ПМ честица и то по неколико пута виша од дозвољене вредности, забележена је прошлог понедељка… »

Двоје преминуло, 50 новозаражених

Патак онлине пре 16 дана
ВАЉЕВО – Још две особе су преминуле од последица Ковид-19, а још код 50 људи у Ваљеву тестовима је потврђена зараза корона вирусом, показују последњи званични подаци Завода за јавно здравље. У осталим општинама… »

Завршено пријављивање за “Моју прву плату”

Патак онлине пре 16 дана
ВАЉЕВО – Завршено је пријављивање незапослених заинтересованих за укључивање у програм “Моја прва плата”, саопштила је Национална служба за запошљавање. Како је саопштено, процес избора кандидата од стране… »

Ограничен рад са странкама у Градској управи

Патак онлине пре 16 дана
ВАЉЕВО – Градска управа Ваљева ће од данас примењивати ограничен рад са странкама, у циљу сузбијања вируса Корона. Апелује се на странке да без преке потребе не долазе у Градску управу, а све потребне информације могу… »

Ухапшен са кесицама марихуане

Патак онлине пре 19 дана
ВАЉЕВО – Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву ухапсили су М. Н. (1991) из Љига, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога. Полиција је у Љигу зауставила… »

Патак онлине, најновије вести »