Патак онлине

Распоред служби у првој фази реконструкције Дома здравља

Патак онлине пре 30 дана
ВАЉЕВО- По одлуци Канцеларије за јавна улагања и оснивача Дома здравља Ваљево – Града Ваљева, почиње реконструкција зграде Дома здравља. С обзиром да се реконструкција одвија у две фазе, у једном па у другом крилу… »

Отворене пријаве за “Ваљевске филмске сусрете”

Патак онлине пре 30 дана
ВАЉЕВО- „Ваљевски филмски сусрети“ отворили су позив за пријаву филмова за предстојеће шесто издање фестивала, које ће се одржати од 12-15. децембра у ваљевском Центру за културу. Позив за програм кратких играних… »

Премијера филма „Реална прича“

Патак онлине пре 30 дана
ВАЉЕВО- Вечерас од 18 и 20 часова у великој сали Центра за културу је премијера филма „Реална прича“ Гордана Кичића. Играју: Гордан Кичић, Нина Јанковић Дичић, Небојша Илић, Војин Четковић, Бранимир Брстина… »

Велики успех Влајка и Алексе на светском трофеју хармонике

Патак онлине пре 31 дан
ВАЉЕВО- На светском трофеју хармонике, одржаном у градићу Лоуле у Португалу, двојица бивших и садашњи ученика Музичке школе „Живорад Грбић“ остварили су изузетне резултате. Влајко Јовановић, ученик шестог разреда… »

Јесењи Сајам запошљавања

Патак онлине пре 31 дан
ВАЉЕВО- Данас ће, од 10 до 13 часова, у малој сали Градске управе, бити организован јесењи Сајам запошљавања. Око 20 предузећа понудиће 150 слободних радних места за незапослене или оне који желе да промене посао. Како… »

ИС Петница расписала годишњи конкурс за средњошколце

Патак онлине пре 31 дан
ВАЉЕВО- Истраживачка станица Петница, европска престижна институција за рад са младим талентима, расписала је конкурс за пријављивање за њене програме у 2020. години. Средњошколци из свих крајева наше земље, без обзира… »

Четири медаље за ваљевске каратисте

Патак онлине 12.11.2019
ВАЉЕВО- Каратисти ваљевског клуба „014“ освојили су четири медаље на Карате купу Србије за полетарце, пионире и младе наде, који је одржан у Смедереву. У категорији пионира у класи Ц Тамара Дражић је освојила златну… »

Пољопривредници у посети Мађарској и Пољској

Патак онлине 12.11.2019
ВАЉЕВО- Ваљевски пољопривредници, њих 40, налазе се у посети Мађарској и Пољској како би се упознали са искуствима тамошњих произвођача. Они су пут ове две европске земље отпутовали о трошку града, а међу… »

Жозе Мурињо добија стадион у Убу

Патак онлине 12.11.2019
УБ- После Улице Немање Матића, стадиона Драгана Џајића и парка Раће Петровића португалски фудбалски стручњак Жозе Мурињо добиће у Убу стадион, који ће носити његово име! Фудбалски терен који се налази преко пута… »

„Слобода за Александра“

Патак онлине 08.11.2019
ВАЉЕВО- На Градском тргу у 18 часова биће одржан протест под називом „Слобода за Александра“. На вечерашњем протесту у знак подршке раднику Крушика Александру Обрадовићу, који се налази у кућном притвору, говориће… »