Патак онлине

Још две особе преминуле од корона вируса

Патак онлине пре 27 дана
ВАЉЕВО- Још две особе из Ваљева преминуле су од последица корона вируса, показују подаци које је објавио ваљевски Завода за јавно здравље. Само за два дана корона вирус је потврђен код 81 особе из Ваљева, а у последња 24… »

Апел са седнице Штаба за ванредне ситуације

Патак онлине пре 27 дана
ВАЉЕВО – Штаб за ванредне ситуације града Ваљева, на данашњој, 55. седници усвојио је Извештај о припремама надлежних органа и служби јединице локалне самоуправе за предстојећу зимску сезону 2020/2021. године. С обзиром… »

Прекид у водоснабдевању дела Брђана

Патак онлине пре 27 дана
ВАЉЕВО – Без водоснабдевања ће данас остати потрошачи са висинске зоне у насељу Брђани, најављено је из градског “Водовода”. Без воде ће бити потрошачи између улица Милице Ножице и Прве Порлетерске са попречним… »

Врх светске науке у Петници упркос свему

Патак онлине пре 27 дана
ВАЉЕВО – Истраживачка станица Петница и ову 2020. годину приводи успешно крају. Иако је пандемија корона вируса донела много неизвесности, највећи део програмских активности ове престижне образовне институције реализован… »

Још 30 новопозитивних у Ваљеву

Патак онлине пре 28 дана
ВАЉЕВО – Према последњим подацима Завода за јавно здравље Ваљево, у том граду је регистровано још 30 позитивних на корона вирус. Штаб за ванредне ситуације упозорава на претећу епидемиолошку ситуацију и наводи да је у… »

Довољно струје за Дивчибаре

Патак онлине пре 28 дана
ВАЉВО – Ваљево је на добром путу да коначно реши вишедеценијски проблем снабдевања електричном енергијом Дивчибара. Иако већ годинама постоје планови, чак је и опредељен државни новац, због имовинских односа није до… »

Квалитет ваздуха није бољи иако смо сви свесни загађења већ годинама

Патак онлине пре 28 дана
ВАЉЕВО – У оквиру Међународног фестивала зелене културе “ГреенФест” разговарало се о загађењу ваздуха о Србији. Реч је и о хроничном проблему које има Ваљево, као један од најзагађенијих градова у Србији, нарочито… »

За 24 сата још 36 новозаражених

Патак онлине пре 29 дана
ВАЉЕВО – За претходних седам дана у Ваљеву је регистровано 196 позитивних на корона вирус, показују подаци ваљевског Завода за јавно здравље. За последња 24 сата, по тим подацима Завода, у нашем граду је регистровано још… »

Угоститељи траже враћање радног времена до 23 часа

Патак онлине пре 29 дана
ВАЉЕВО – Представници ваљевских угоститеља су на састанку са градоначелником Ваљева Лазаром Гојковићем, незадовољни наредбом Штаба за ванредне ситуације о ограничавању радног времена угоститељских објеката до 21 час… »

Скрининг дојки чува животе

Патак онлине пре 29 дана
ВАЉЕВО – У Општој болници Ваљево у овој години је укупно новооткривених карцинома дојке 58. Најмлађа пацијенткиња има 37 година, а најстарија 86, саопштено је из ваљевске болнице. Код млађих жена од 45 година… »

Патак онлине, најновије вести »