Политика

Шесторо умрлих због коронавируса, још 359 заражених

Политика пре 5 сати
У Србији је током последњих 24 часа преминуло шест пацијената заражених коронавирусом а регистровано је још 359 оболелих, објављено је на сајту Министарства здравља на коме се дневно објављују ажурирани подаци у вези… »

Моћ и немоћ звоцања

Политика пре 2 сата
Корене „досадног подсећања” партнера да није обавио неки посао налазимо у детињству, када је родитељ морао много пута да понови детету шта оно треба да уради или је попуштао на његово наваљивање да добије оно што… »

Британски посланици позвали НАТО да подржи СПЦ у Црној Гори

Политика пре 19 сати
Један човек и његова партија владају непрекидно Црном Гором већ више од 30 година и оцењују да је црногорски председник Мило Ђукановић превише лако прихваћен, а да је његов однос према хришћанима „ставио Црну Гору на… »

Трамп: Лакше је с Кином, Русијом и Северном Корејом, него с демократама

Политика пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је теже сарађивати са демократама, него са Кином, Русијом и Северном Корејом. Трамп је у Висконсину, где је боравио у оквиру предизборне кампање, рекао да је та опозициона странка… »

Тајна дубровачких Срба римокатолика

Политика пре 2 дана
​Монах фрањевац Људевит Вуличевић умро је у Напуљу 1916. На гробу му пише – српски писац. Да ли су се икада станари Бановог брда, Улице Антуна Фабриса на Савском венцу или Меде Пуцића на Палилули питали откуд ова имена… »

Оптужница замка за Косово али и за Србију

Политика пре 2 дана
Притисак на власти КиМ али и клопка за српско руководство које не може да не подржи рад суда непризнате државе. – Под образложењем правде за жртве, прекршен правилник о тајности. Одлука хашког тужиоца Џека Смита да… »

Лукашенко зазире од Путина

Политика пре 2 дана
Велика војна парада којом је у среду у Москви на свечан начин обележена 75. годишњица победе над фашизмом, није прошла баш сасвим „глатко”. За то се побринуо нико други до белоруски председник Александар Григорјевич… »

Лицемерје се враћа попут бумеранга

Политика пре 2 дана
„Телеграф” нагло окренуо лист после дивљања навијача Ливерпула и купача на препуним енглеским плажама: „Шутирање посрнулог Новака Ђоковића је постало национални спорт ове недеље”. – „Прекрајање” Жила… »

Србија без Косова није Србија

Политика пре 2 дана
Српска православна црква апсолутно остаје на становишту да је Косово неотуђиви део Србије, без којег Србија није Србија, поручио је српски патријарх Иринеј. Иако је ранијих година имао обичај да један од највећих празника… »

„Њујорк Тајмс” објавио исправку: Вучић се не састаје са Трампом

Политика пре 2 дана
„Њујорк тајмс” објавио је исправку текста о Србији у којем је било наведено да ће се председник Александар Вучић састати са председником САД Доналдом Трампом у Белој кући, прецизирајући да ће се Вучић заправо састати… »

Политика, најновије вести »