Прва

На граници - Понедељак, 18. новембар - Напад на попа

Прва пре 2 сата
Зорка жели да Дадо и Карло престраше свештеника. Након што Дадо и Карло баце димну бомбу у Жупни двор, дон Смиљко жели да полиција истражи напад. Жељка подржава истрагу, а Томо види прилику да се врати да живи у двору… »

Беса - 8. епизода - Напад на Дардана

Прва пре 4 сата
Петрит и Дивна примају вест да је ДНК анализа показла да Дардан и његови људи нису присуствовали ниједном убиству повезаном са смрћу Бесијане Бериша, али да их је извршио један исти човек. Сазнају и да је убијени Мехмет… »

Седам необичних података о Хоакину Финиксу: Брат му се предозирао, родитељи били чланови секте...

Прва пре 12 сати
Чудан, другачији, интровертан, збуњујућ - тако најчешће описују глумца Хоакина Финикса о коме се прича с добрим разлогом претходних пар месеци. Сјајно одиграна улога у филму "Џокер" одмах га је сместила међу холивудске… »

Ево што је заједничко паровима који имају бољи секс од других!

Прва пре 9 сати
Нова студија коју преноси портал "Хеалтх" показује да то колико често људи у вези или браку упражњавају секс, има везе с тим колико пажње и бриге показују према партнеру. Наиме, истраживање објављено у часопису "Јоурнал… »

Један обичан троугао открива какав сте човек: Који вам се највише допада?

Прва пре 10 сати
Опустите се и одаберите троугао који вас највише привлачи. Кад одаберете, сазнајте који је ваш главни фокус у животу и ваше карактерне особине! Ако сте одабрали: ТРОУГАО БРОЈ 1 Ваши пријатељи – највећа вредност у вашем… »

Ових 10 ТОКСИЧНИХ МИСЛИ БЛОКИРАЈУ ЉУБАВ. Ако их се решите, пронаћи ћете праву!

Прва пре 11 сати
Токсичне мисли могу да блокирају наше капацитете за љубав и затовре пут ка срећној љубави! Да ли знате да постоје токсичне мисли које блокрају ваш пут ка срећној љубави? Ако сте дуго усамљени и маштате о истинској… »

Нова недеља доноси нове изазове: Овнови крећу у освајање нових пословних прилика, а Биковима и Близанцима љубав куца на…

Прва пре 12 сати
Ракови такође могу да одахну, јер се љубав враћа на прави колосек, а Лавови нек се спреме за велики преокрет и нека смање тензију... ОВАН Храна „Ал се некад добро јело, баш....“ каже песма, а кажу и Овнови, само што су… »

Сумануто је мала реч: Да ли знате шта може да се купи за милион долара у Монаку!?

Прва пре 12 сати
Монако је скоро у потпуности остао без некретнина и грађевинског земљишта које би могао да прода, а заинтересованих богаташа је све више, зато можда и не чуди оно што ћете прочитати! Монако је једна од мањих земаља на… »

Меган Маркл у "канџама" бирократије: Војвоткиња већ две године чека британско држављанство

Прва пре 14 сати
Да процес добијања држављанства ни за кога није мачји кашаљ, доказује најновија вест с британског краљевског двора. Премда је већ више од годину дана чланица краљевске породице, Меган Маркл још увек чека британско… »

Хранљив, укусан и притом лечи: Кувани кромпир "обара" притисак

Прва пре 14 сати
Осим што је хранљив и укусан кромпир, како показују научна истраживања, снижава крвни притисак и самим тим смањује ризик од појаве кардиоваскуларних болести. Кромпир у себи садржи молекуле кукоамина који му помажу у свему… »

Прва, најновије вести »