Vice

Ова школа на Јутјубу обећава праву љубав, а њени ученици кажу да су експлоатисани

Vice пре 20 дана
Лини Барчел се спремала да лети из Тексаса за Торонто у јулу 2019, како би се упознала са паром за који је у то време мислила да ће променити њен живот и послати је на прави пут исцељења. Од јануара 2019, Барчел је била… »

Живим од прављења тестова за корона вирус - сви радимо највише што можемо

Vice пре 22 дана
Др Елиф Акиуз је партнерка, оснивачица и директорка за реагенсе у Анатолиа Геневоркс , компанији за молекуларну дијагностику у Истамбулу, Турска. Анатолиа Геневоркс је једна од свега неколико компанија које производе комплете за… »

Све предрасуде које сам доживела као Српкиња у Аустрији

Vice пре 21 дан
Седамдесетих година прошлог века је велики број наших радника побегао у Аустрију. Данас беже студенти, хирурзи, програмери, медицинске сестре и лајф коучеви, који са собом воде псе и мачке, у нади да ће наћи спас од потопа… »

Изливање канализације, брда смећа и коронавирус: ужасна стварност највећег европског кампа за мигранте

Vice пре 21 дан
Сваке вечери, Фархад и његове три ћерке сакупљају гранчице са спарушеног маслиновог дрвећа разбацаног по околини Морије, највећег мигрантског кампа у Европи. Скупљање дрвета за мршаву ватрицу је постала породична… »

Какве теорије завере о корона вирусу круже српским Интернетом

Vice пре 23 дана
Полиција у Србији је од почетка пандемије интервенисала у два случаја због ширења панике на друштвеним мрежама. Нажалост, паника у оваквим ситуацијама је сасвим нормална и људска ствар, и пре свега је последица… »

Питали смо правницу да ли је морало да се уведе ванредно стање и шта ћемо сад?

Vice пре 22 дана
Ванредно стање изазвано пандемијом корона вируса званично је проглашено у Србији и представници власти су на грађане апеловали да остају код куће у карантину и тако спрече даље ширење епидемије у нашој земљи. Председник… »

Како да попушиш самом себи

Vice пре 22 дана
Ма дај, знам да си покушао. Ако имаш киту, уста, 15 минута вишка, и макар само зрнце радозналости, покушаћеш да утврдиш колико близу можеш лицем да приђеш том досадном, малом висуљку који у гаћама шеташ унаоколо. И… »

Фотографије са кућних журки Холивуда деведесетих

Vice пре 22 дана
Пре него што је Инстаграм омогућио селебритијима да постану сами своји папараци, фотограф Рендал Славин је трчао по холивудским брдима са својим, тада још непознатим пријатељима и Олимпус апаратом у џепу, несвесно… »

Ево шта као доктор ургентног центра морам да вам кажем о коронавирусу

Vice пре 25 дана
Нови коронавирус, познат као ЦОВИД-19, раширио се дубље и даље по нашим заједницама него што је тренутно познато. Заразиће већину људске популације на Земљи – многи процењују и до 70 процената нас. Пандемија ће бити… »

Био сам на НБА текми у сред које је сезона прекинута ​због корона вируса

Vice пре 25 дана
После скоро 20 година извештавања са утакмица Далас Маверикса, полеђину акредитације и правила која на њој пишу знам напамет. Фини људи из Маверикс медијске службе према мени нису много строги, имам дозу слободе да се… »

Вице, најновије вести »