Приватност корисника

Сајт Наслови.нет за своје функционисање користи изузетно мали сет информација о својим посетиоцима поштујући њихову приватност.

На овој страници можете се у потпуности упознати са подацима које сајт Наслови.нет може имати о вама и начином њихове употребе, као и променити одређена подешавања која се тичу ваше приватности.

Персонализовани огласи

Опцијом персонализованих огласа дозвољавате појединим огласним мрежама преко којих се клијенти оглашавају на нашим страницама (Гоогле и друге) да приказују огласе који су у складу са вашим интересовањима.

Уколико не одаберете ову опцију, рекламе ће вам се и даље приказивати, али огласне мреже неће рекламе ни на који начин прилагођавати вашим навикама на Интернету што може довести до приказивања огласа који вам неће бити интересантни.


Корисничка порешавања за приказ персонализованих огласа тренутно се примењују само за кориснике из ЕЕА (Еуропеан Ецономиц Ареа).

Са начином на који Гоогле персонализује огласе за вас можете се више упознати на страницама Гоогле.цом где такође можете подесити подешавања за све сајтове који користе Гоогле огласе.

Колачићи (цоокиес)

Колачић је мали комад текста који међусобно размењују ваш веб прегледач (бровсер) и сајт који посећујете, попут цедуљица на којима је записано нешто што може бити од користи следећи пут када посетите сајт.

Наслови.нет користе колачиће као фудаменталну веб технологију за несметано функционисање сајта, памћење корисничких подешавања, ограничавање броја попуп реклама и слично. Коришћење колачића увек можете онемогућити у вашем веб прегледачу али то може довести до лошег корисничког искуства приликом посете сајта јер Наслови.нет неће имати начина да запамте ваша корисничка подешавања, град за који свакодневно гледате временску прогнозу и слично.

Коришћењем сајта аутоматски прихватате и коришћење колачића од стране сајта Наслови.нет.

Колачићи трећих страна

Наслови.нет су комплексан веб сајт који за свој рад користи и сервисе других компанија ради несметаног функционисања. Сервиси трећих страна такође могу користити колачиће у техничкој имплементацији за правилно функционисање својих сервиса које Наслови.нет користе а онемогућивање колачића може довести до лошег корисничког искуства.

Мерење статистике посећености

Колачићи трећих страна користе се ради праћења збирне статистике посећености сајта Наслови.нет.

Прикупљени подаци су анонимизирани и ни на који начин нису индивидуално везани за корисника већ се обрађују као групни подаци (укупан број посета, укупан број отворених страна у одређеном периоду и сл.)

За земље из ЕЕА (Еуропеан Ецономиц Ареа) Наслови.нет користи следеће сервисе за мерење посећености:

Корисничка подешавања

Наслови.нет памте поједина корисничка подешавања како би приказ сајта прилагодили вашим потребама. Ваша корисничка подешавања можете погледати овде.

Емаил адресе

У случају да сте се регистровали као корисник, Наслови.нет у својој бази поседује вашу емаил адресу која се користи ради идентификације корисника приликом логовања.

Наслови.нет неће на својим страницама објављивати емаил адресе својих корисника нити ће уступати емаил адресе корисника трећим лицима ни под којим условима.

Наслови.нет неће користити емаил адресе корисника за слање рекламних садржаја.