Култура

Верила се бивша девојка Александра Радојичића: Лепа манекенка показала веренички прстен, а запрошена на невероватном месту

Курир пре 2 сата
Бивша девојка Александра Радојичића манекенка Цеца Живојиновић се верила и то у Америци код Бруклиновог моста. Наиме, на Инстаграму је фотографију након веридбе, са прстеном, објавила њена пријатељица манекенка Кристина… »

Изложба радова Мате Ђорђевића у Кући Легата

Нова пре 2 сата
Ижложба радова сликара Мате Ђорђевића биће отворена 5. новембра у 20 часова у Кући Легата у Кнез Михаиловој. На више од 300 метара квадратних, и у пет соба аутор ће београдској публици приказати слике и цртеже… »

Владан Јолер & Стеван Којић: Нови екстрактивизам

Арте пре 3 сата
Владан Јолер & Стеван Којић: Нови екстрактивизам: о машинама, експлоатацији људи и природе Отварање: 6. новембар 19х. Трајање: 6. новембар - 2. децембар 2020. Галерија Н Музеј савремене уметности Војводине Кустоскиња… »

Врањанци одушевљени представама на 56. "Јоакиму"! Пиротска представа у суботу!

Плус онлине пре 3 сата
Фестивал професионалних позоришта Србије “Јоаким Вујић”, ове године 56. по реду, под слоганом “Страх, смех, слобода”, отворен је 26. октобра и трајаће до 2. новембра у позоришту “Бора Станковић” у Врању… »

Милош Црњански – рођен да буде писац

Вести онлине пре 3 сата
Милош Црњански, један од највећих српских писаца, живео је у бурном историјском периоду. Био је актер догађаја који су мењали свет, а и његов поглед на живот. Више од 20 година провео је ван ових простора због изразито… »

Бред Пит шутнуо удату манекенку: То никада није ни била озбиљна веза

Курир пре 4 сата
Холивудски глумац Бред Пит и удата манекенка Никол Потуралски су раскинули. "Бред и Никол раскинули су пре неког времена. Њихова кратка веза никад није била озбиљна", тврди извор упознат с њиховим односом за "УС Веекли" … »

После 4 месеца осећам као да имам каиш око груди! Буле Гонцић страховао за живот због короне, још има последице, а ово су…

Курир пре 3 сата
Глумац Светислав Буле Гонцић (60) страховао је за свој живот када се заразио короном, а како каже и данас осећа последице опасног вируса. Наиме, глумац истиче да се одмах јавио у Земунску болницу кад је почетком јула… »

Епоха гламура и насиља: Књиге Џулијана барнса и Бранке Криловић

Вечерње новости пре 3 сата
ИЗ продукције "Геопоетике" у среду су представљене две нове књиге: "Човек у црвеном капуту" Џулијана Барнса (1946), енглеског писца светског реномеа и роман "Лига безочних" Бранке Криловић (1950), дугогодишње уреднице РТС… »

“Љубав увод у живот” – прва збирка песама Пироћанца Стефана Вељковића

Плус онлине пре 4 сата
Стефан Вељковић написао је своју прву збирку песама под називом “Љубав увод у живот”. Говорећи о садржини збирке, Вељковић истиче да је по његовом мишљењу љубав корен свих дешавања на планети, што је желео да… »

Изложба цртежа "Белешке" до 30. новембра у лесковачкој Библиотеци

Јужне вести пре 5 сати
Прва самостална изложба цртежа малог формата “Белешке” Јелене Ђукановић биће представљена до 30. новембра у читаоници Библиотеке “Радоје Домановић”, а отварање је у четвртак, 29. октобра од 18 сати на Јутјуб… »

Култура, најновије вести »