Култура

Јаукала сам београдским улицама, хтела сам да се убијем: Тешка прича Мире Бањац! У једном тренутку желела да оконча све

Курир пре 20 сати
Славна глумица Мира Бањац ретко скида осмех са лица, а мало ко зна да је живот није мазио. Увек је корачала уздигнуте главе, чак и када се чинило да решења за лошу ситуацију нема, те да тешка времена неће брзо престати… »

Емотивно: Више од десет музичких звезда одржаће концерт у част Принцу крајем јануара!

Србија данас пре 21 сат
Он је и даље икона! Више од десет музичких звезда учествоваће на концерту у част легендарном Принсу под називом "Лет'с Го Црази: Тхе Грамми Салуте то Принце" који ће бити одржан крајем овог месеца у Лос Анђелесу. Концерт… »

Меган Маркл шацовала кућу у Канади! За њу им треба више од 20 милиона £, а ево са чијом децом ће Арчи да се игра!

Курир пре 21 сат
Меган Маркл и принц Хари активно планирају своју будућност у Канади, заједно са наследником Арчијем. Војвоткиња и војвода од Сасекса ће, како наводе страни медији, ускоро започети нови живот у кући старој 108 година, која… »

Шта је професија а шта задовољство? Виктор Савић ће наступити као репер на додели награда у Штарк арени

Србија данас пре 22 сата
То је живот - спонтано и низводно. Поводом наступа на додели МАЦ награда, која ће бити одржана у "Штарк арени" у Београду 27. јануара, глумац Виктор Савић рекао је да је можда први глумац али не и први репер који ће… »

Биковић представио нови филм "Хотел Београд", део популарне франшизе "Кухиња" и "Хотел Елеон" (видео)

Србија данас пре 21 сат
Промоција Србије на светском тржишту! На фестивалу Кустендорф на Мокрој Гори приказани су руски филм “Слуга”, у коме главну улогу тумачи српски глумац Милош Биковић, као и премијерно кадрови из остварења "Хотел Београд"… »

Андро Мартиновић: На Балкану је прошлост тек почела

Ал Јазеера пре 22 сата
Андро Мартиновић је режисер филма 'Између дана и ноћи', овогодишњег црногорског кандидата за Осцара. Дугометражни првијенац црногорског режисера Андра Мартиновића, Између дана и ноћи (Неверендинг Паст) премијерно је… »

Милош Биковић: Када би се победио примитивизам, нашло би се решење за све!

Србија данас пре 23 сата
Живи се и од речи Божје. Популарни глумац Милош Биковић каже да је наш народ и даље веран православљу, али и да су примитивизам, неслога и корупција и даље наше највеће слабости. - Мислим да ће млада генерација у… »

Крајем јануара велики концерт у част Принца

Дневник пре 24 сата
ЛОС АНЂЕЛЕС: Више од десет музичких звезда учествоваће на концерту у част легендарног Принца који ће бити одржан крајем овог месеца у Лос Анђелесу, јавља Си-Ен-Ен. Концерт под називом "Лет'с Го Црази: Греми поздравља… »

Бранка Пујић и Гаги Јовановић отишли у африку! Заљубљени као првог дана: Нису знали шта ће пре!

Курир пре 23 сата
Бранка Пујић и Драган Гаги Јовановић хладне дане заменили су топлим афричким, а судећи по глумичиним објавама на Инстаграму, од дивоте нису знали где ће пре. "Африка у мом срцу", поручила је она уз заједничку фотографију… »

Милош биковић о уметности, патриотизму, Србији, црној гори и Русији: Удар на цркву поново је ујединио све Србе

Курир пре 1 дан
Популарни глумац каже да је наш народ и даље веран православљу, али и да су примитивизам, неслога и корупција и даље наше највеће слабости. Мислим да ће млада генерација у Србији направити велико изненађење. Дубоко се… »

Култура, најновије вести »