Аутомобили, најновије вести

Шкода Камиq Сцоутлине - Авантуристички градски СУВ

Ауто магазин пре 19 минута
Од спортског до робустног: Шкода ће ускоро додати Сцоутлине верзију градском СУВ моделу Камиq. Полазна идеја, када су елементи дизајна у питању, била је Монте Царло варијанта... За нови Шкода Камиq Сцоутлине ће бити… »

Електрични Фискер Оцеан стиже и у Европу

Ауто блог пре 19 минута
Из Фискера је стигла најава да ће од 2022. године свој електрични СУВ модел Оцеан понудити и купцима у Европи. Тачније, прво ће се нудити у Немачкој, Норвешкој и Данској, а касније и у другим земљама. Фискер ће своје… »

Први Цорветте Ц8 продат за вртоглавих 3 милиона долара ФОТО

Б92 пре 43 минута
На аукцији куће Баррет-Јацксон продат је први примерак најновије генерације Цхевролета Цорветте Стинграи. Ради се о првом произведеном аутомобилу осме генерације легендарног спортског модела, а средства од продаје биће донирана… »

Ипак је враћају: Тојота Венза се враћа као хибрид

Србија данас пре 55 минута
невероватна је.... Јапански произвођач аутомобила би могао свој модел, Вензу, да врати на тржиште у виду хибрида већ 2021. године. Венза је направљена као кросовер на истој платформи као рецимо Цамри и Хигхландер, а на… »

"Постали смо отпад за возила из Европе": Које мере за смањење загађења можемо да очекујемо?

Телеграф пре 43 минута
Једна од првих мера којом ће се бавити новорофмирана Радна група за решавање проблема загађења ваздуха биће ригорозна контрола возила на техничким прегледима. Србија са 2.238.533 возила, колико их је регистровано 2019… »

Спремају модел са "теренским" пакетом: Нови Шкодин Камиq без авд-а

Србија данас пре 19 минута
Ради се Сцоутлине верзији... Најмањи Шкодин кросовер Камиq добио је Сцоутлине верзију која доноси "теренски" изглед, али без погона на сва четири точка. Скода Аддс а Бригхт Сцоутлине Версион то итс Камиq Цити Цроссовер… »

ВИДЕО: Лаффите Г-Тец КС-Роад

Ауто блог пре 1 сат
* За Лаффите Г-Тец КС-Роад је заслужан Бруно Лаффите нећак некадашњег возача Формуле 1 Јацqуеса Лаффитеа * Лаффите Суперцарс је на овом пројекту сарађивао са компанијом Г-Тец коју води инжењер Пхилиппе Гаутхеронм * КС-Роад… »

2020 Ауди С4

Национална класа пре 1 сат
Ауди је освежио комплетну линију А4, укључујући свој почетни спортски модел С4. Нови С4 има турбо В6 мотор као и до сада, а највеће новости су наглашенији спољни дизајн и унапређени мултимедијални систем. Аутомобил је… »

Нови Ниссан З са ретро дизајном и 400КС

Ауто блог пре 2 сата
Поједини амерички медији наводе да би наследник садашњег Ниссана 370З (представљен крајем 2008. године) требало да се појави за годину или две. Притом, нови Ниссан З ће одликовати ретро елементи, што подразумева да ће… »

Уз помоћ овог трика брзо и једноставно одмрзните браву на вратима аутомобила

Ало пре 2 сата
Јутарње температуре, већ су неко време испод нуле, па возачи муку муче са залеђеним бравама аутомобила. Стога је корисно подсетити како брзо и ефикасно одледити браву пре него закасните на посао. Дакле, ако је брава… »

Вести дана »