Аутомобили, најновије вести

Најјефтинији европски ЕВ, Дациа Спринг на тржиште долази 1. марта 20201.

Вреле гуме пре 13 минута
Један од најважнијих играча на плану нулте емисије у Европи је свакако Ренаулт, који пажљиво улази на територију приуштивих електричних аутомобила уз помоћ своје румунске филијале – Дације Дациа је сада на путу да лансира… »

Да ли постоји начин да се (реално) уштеди гориво?

Вреле гуме пре 1 сата
Напунити резервоар у данашње време није јефтино, посебно ако у обзир узмемо наш стандард. С друге стране, што више вожње, то више и загађења. Чак и ако нисте посебно еколошки настројени, штедња је императив ако… »

Исплаћују радницима 1.000 евра "корона бонуса" јер морају да носе маске и раде од куће

Радио 021 пре 43 минута
Немачки произвођач аутомобила Дајмлер објавио је данас да ће платити својим немачким запосленицима по 1.000 евра "корона бонуса", како би им компензовали лични и економски терет због тога што морају да носе заштитне маске… »

ТецхАрт Порсцхе 911 Турбо С

Ауто блог пре 31 минута
Као што је и најавио у октобру, немачки ТецхАрт је сада и званично представио свој тјунинг пакет за нови Порсцхе 911 Турбо С. За почетак, ту је аеро боди кит (предњи браник са спојлером, сет прагова, задњи браник са… »

Чудо у европској земљи: Изграђен ауто-пут чији асфалт штеди гориво

Вести онлине пре 49 минута
Холандија је добила енергетски најодрживији ауто-пут пресвучен асфалтом који смањује отпор гума, чиме возачи штеде гориво. Реч је о обновљеном путу између градова Делфт и Зутермер који има сопствено, одрживо снабдевање… »

Модел којим је окончана једна ера Ламборгхинија ФОТО/ВИДЕО

Б92 пре 25 минута
Италијански произвођач обележава 50 година од модела Јарама, последњег Ламборгхинијевог спортског аутомобила са мотором напред. Ламборгхини Јарама је дебитовао на женевском ауто-салону далеке 1970. године. Овај ГТ аутомобил… »

Дајмлер плаћа радницима у Немачкој по 1.000 евра "корона бонуса"

Н1 Инфо пре 55 минута
Немачки произвођач аутомобила Дајмлер објавио је да ће платити својим немачким запосленицима по 1.000 евра "корона бонуса", како би им компензовали лични и економски терет због тога што морају да носе заштитне маске и раде… »

Хиундаи Кона на струју добила пет звездица за ефикасност

Нова пре 25 минута
Као што постоји Еуро НЦАП институција за евалуацију безбедносних аспеката нових модела аутомобила, тако постоји и независна Греен НЦАП организација, која рангира возила на основу њихове енергетске ефикасности и емисије гасова… »

Како звучи потпуно електрични Шкода Ениаq иВ? Послушајте.

Ауто магазин пре 2 сата
Звук помаже људима да се крећу кроз простор. Наши инстинкти су увежбани тако да чујемо иде ли аутомобил или трамвај према нама и из ког смера долази. Али електрични аутомобили су готово нечујни при малим брзинама... Због… »

Мазда ће до 2023. лансирати сопствену верзију Тоиоте Иарис

Вреле гуме пре 2 сата
Мазда ће у понуду ставити верзију Тоиоте Иарис Хибрид у Европи у наредне две године, као потенцијалну замену за актуелну Мазду2 Ова два јапаснка произвођача већ дуже време сарађују на техничком плану, што укључује и… »

Вести дана »