Балкан, најновије вести

Српска одлаже све екскурзије због коронавируса: Нема путовања у иностранство док се ситуација не среди

Курир пре 3 сата
Министарство просвете и културе Републике Српске наредило је данас свим средњим школама да одложе ђачке екскурзије ван граница БиХ, због епидемије коронавируса у неким европским земљама. Екскурзије се, како су навели… »

Сви дугују за порез, само митрополији прете

Политика пре 5 сати
Директор Пореске управе најавио заплену само имовине СПЦ иако неизмирене обавезе имају и друге верске заједнице у Црној Гори. Од нашег сталног дописника Подгорица – Пореска управа Црне Горе саопштила је да, уколико Митрополија… »

Пуштен, па поново ухапшен на капији затвора у Црној Гори

Б92 пре 5 сати
Марио Милошевић, којег Више државно тужилаштво сумњичи за убиство Миодрага Крушчића, пуштен је данас из затвора, али је при изласку на капији поново ухапшен. Сем за убиство Крушчића, Милошевић се сумњичи за… »

Хрватски љекари упозоравају: Паника може бити опаснија од болести

Ал Јазеера пре 5 сати
Док расте потражња за маскама, а власти поручују да је систем спреман, љекари позивају на рационално понашање. Како се дуље вријеме очекивало, и у Хрватској је забиљежен први случај заразе корона вирусом. Млађи… »

Скандал у Сутомору: На Табији освануо натпис Србе на врбе, а свима смета тробојка!

Курир пре 5 сати
На Табији у Сутомору, културној баштини из 19. века која је санирана након што је на њој прошле седмице осликана тробојка, освануо је увредљиви натпис који позива на насиље. На зидинама је исписано "Србе на врбе". Из… »

Ћерка судије Мугоше нападнута у Подгорици, нападач ухапшен

Н1 Инфо пре 5 сати
Ћерка судије Сузане Мугоше која је судила у случају покушаја тероризма нападнута је данас у Подгорици, објавили су подгорички медији. Из полиције је саопштено да је А.М. нападнута јутрос и да је ухапшен М.М. Она је задобила… »

Постигнут споразум о формирању коалиције, Јанша предложен за премијера

Н1 Инфо пре 4 сата
Словеначка Демократска странка (СДС), Модерна централистичка странка, Нова Словенија и Странка пензионера постигле су споразум о формирању коалиције, изјавио је Данијел Кривец из СДС и додао да је нова коалиција предложила… »

Коронавирус у региону: Празни рафови у продавницама, отказана путовања, ограничавање уласка у земљу

Спутник пре 4 сата
У Словенији и Хрватској због коронавируса празне се рафови у продавницима, у Македонији ограничава улаз у земљу, а у Црној Гори туристичке агенције отказују аранжмане планиране за Италију. Грађани Словеније и Хрватске због… »

Избегавање ризика од заразе: Тривић: Екскурзије одгођене ради безбедности деце

Блиц пре 6 сати
Министар просвете и културе Републике Српске Наталија Тривић изјавила је данас да одлука којом је наложено свим средњим школама у Српској да одгоде ђачке екскурзије у иностранство због епидемије респираторних болести… »

Јецаји парали тишину: Стотине људи опростило се од сестара из БиХ које су погинуле у удесу

Блиц пре 6 сати
Стотине људи данас су у шведском Гетеборгу присуствовале сахрани Ирме (21) и Елме (20) Ушто, које су 16. фебруара погинуле у стравичној саобраћајној несрећи, а у којој је смртно страдало још двоје младих. Елма и Ирма Ушто… »

Вести дана »