Београд, најновије вести

Храна и лекови до кућног прага: На услуге геронтодомаћица имају право и старији суграђани у изолацији

Вечерње новости пре 8 сати
НАЈСТАРИЈИМ суграђанима чак у случају да се налазе у изолацији јер су заражени вирусом корона не сме да буде ускраћена услуга помоћ у кући, став је Секретаријата за социјалну заштиту. Према њиховим наводима, корисници… »

Сцена у Београду постала хит на интернету: Ево како да прекратите време док чекате превоз

Србија данас пре 8 сати
Призор који је успео да забележи један суграђанин док је пролазио поред аутобуског стајалишта постао је прави хит. Несвакидашња сцена забележена је на једном аутобуском стајалишту у Београду. Наиме, ови људи се нису… »

Кафићи под кључем, баште крцате: Шок слике из Београда: Погледајте како су данас изгледала позната градска шеталишта…

Блиц пре 9 сати
Пролећне температуре у децембру измамиле су, упркос новим оштрим мерама, Београђане напоље, а део њих и правац у баште затворених кафића. Тако су баште појединих локала у центру града, иако су сви угоститељски објекти… »

Нове измене јавног саобраћаја у Београду: Због мера против короне смањен број полазака од 17.30

Телеграф пре 9 сати
Смањени број полазака ће радним данима утицати на 93 градске линије, суботом на 75, а недељом на 74 градске линије. Уместо досадашњих редукција од 18.30 сати на градским линијама, нове редукције ће бити од 17.30 сати… »

Београђани, припремите се: Због квара део Врачара без грејања до сутра ујутру!

Мондо пре 10 сати
Екипе за хитне интервенције су већ на терену, а према проценама би све убрзо требало да буде санирано. Екипе за хитне интервенције су већ на терену, а према проценама би све убрзо требало да буде санирано. Потрошачима који… »

Акција озелењавања: Омладина СНС засадила 130 садница у четири општине

Курир пре 10 сати
БЕОГРАД - Омладина Градског одбора Београд Српске напредне странке, организовала је акцију пошумљавања и озелењавања, током које је засађено више од 130 садница дрвећа на више локација у београдским општинама Вождовац… »

Има ли краја бахатости: Ауди се паркирао на месту за инвалиде, од Ока се сакрио маском (фото)

Вечерње новости пре 10 сати
БАХАТОСТИ краја нема када су неки људи у питању. Томе у прилог говори фотографија "аудија" паркираног испред приватне клинике у Вишеградској улици. Осим чињенице да је возач оставио аутомобил на месту предвиђеном за… »

Преко сајта све са тезге: Београђанима јкп Градске пијаце достављају робу са престоничких тржница

Вечерње новости пре 10 сати
ЈКП "Градске пијаце" су од априла на свом званичном сајту поставиле списак са контактима пољопривредних произвођача који своје производе испоручују на кућну адресу. Списак се ажурира свакодневно, а сви они који због… »

Кафићи затворени, али и крцати: Шокантне слике из Београда - погледајте како је данас изгледао центар града! (фото)

Вечерње новости пре 9 сати
СУНЧАН децембарски дан измамио је велики број Београђана на престоничке улице, а многи су одлучили да седну у неки од кафића, иако су они затворени! Иако кафићи због нових мера не раде од петка у 17 сати до понедељка у пет… »

Нашао "фору" како да превари Око соколово: Горко се покајао, сви су побеснели кад су видели шта је човек урадио (фото)

Мондо пре 11 сати
Око соколово "види" сва непрописно паркирана возила, а многи возачи би волели да му мало помуте тај вид. Око соколово "види" сва непрописно паркирана возила, а многи возачи би волели да му мало помуте тај вид. Бахато паркирање… »

Вести дана »