Београд, најновије вести

Забава на точковима: До краја године малишани ће моћи да се возе новогодишњим аутобусом

Блиц пре 7 сати
Весели новогодишњи аутобус "Вождовачке чаролије", кренуће вечерас у прву празничну вожњу београдским улицама, саопштили су из ГО Вождовац. "Позивамо све вождовачке малишане на путовање чаробним аутобусом који ће… »

Кад пас изведе газду на сладолед, а куглу могу да једу и дијабетичари: Београд има посластичарницу и за животиње

Вечерње новости пре 6 сати
Посластичарница у Маршала Бирјузова однедавно нуди посластицу за љубимце. кугла 120 динара. Део новца одваја се у добротворне сврхе за животиње. ВЛАСНИЦИ паса који живе у Београду однедавно своје љубимце могу да изведу на… »

Возач ГСП претучен јер је вратима "уштинуо" капут једне путнице?

Мондо пре 6 сати
Возач (43) ГСП-а претучен је данас на Новом Београду. Напала су га двојица мушкараца јер је вратима "уштинуо" капут једне путнице. Возач (43) ГСП-а претучен је данас на Новом Београду. Напала су га двојица мушкараца јер је… »

Ауто се преврнуо на кров: У удесу код општине Нови Београд повређени Мајка и двоје деце

Блиц пре 8 сати
У саобраћајној незгоди око 14.00 сати на кружном току код општине Нови Београд, повређени су дечак (10), девојчица (6) и њихова мајка (42), сазнаје "Блиц". - Мајка и двоје деце су са лакшим повредама превезени у Ургентни… »

Нападнут возач: ГСП-а Два путника га неколико пута ударили у главу и побегли

Блиц пре 7 сати
Возача (43) ГСП-а напала су данас око 13 сати два путника у Улици Антифашистичке борбе на Новом Београду, сазнаје "Блиц". - Два путника су возача неколико пута ударили у главу, а потом су изашли из возила. Возач је у свесном… »

Претучен возач ГСП-а: Вратима "уштинуо" капут путнице, двојица га напала

Вечерње новости пре 8 сати
Возач (43) ГСП-а претучен је данас на Новом Београду. Возач (43) ГСП-а претучен је данас на Новом Београду. Како сазнаје портал Телеграф, он је с повредама главе и боловима у нози, на које се жалио, превезен на Клинику за… »

Ауто се окренуо на кров у новом Београду: Повређени мајка (42) и двоје мале деце

Курир пре 8 сати
У саобраћајној незгоди око 14.00 сати на кружном току код општине Нови Београд повређени су дечак (10), девојчица (6) и њихова мајка (42). - Мајка и двоје деце су са лакшим повредама превезени у Ургентни центар - кажу из… »

Претучен возач ГСП-а на Новом Београду: Вратима "уштинуо" капут путнице, двојица га напала

Телеграф пре 8 сати
Из Градског саобраћајног предузећа открили да се драма десила мало иза поднева на линији Еко 1. Возач (43) ГСП-а претучен је данас на Новом Београду. Како сазнајемо, он је с повредама главе и боловима у нози, на које се… »

Претучен возач ГСП-а на Новом Београду! Напала га двојица мушкараца, а све због овога!

Србија данас пре 8 сати
Возач (43) ГСП-а претучен је данас на Новом Београду. Како се сазнаје, он је с повредама главе и боловима у нози, на које се жалио, превезен на Клинику за неурохирургију Клиничког центра Србије. Како се сазнаје, до сукоба је… »

Више од 300 програма београдске зиме: Радојичић: До краја године очекујемо 10 одсто више туриста него прошле године

Блиц пре 9 сати
Сам крај рекордне туристичке сезоне у Београду крунишемо са више од 300 дешавања у оквиру манифестације "Београдска зима", најавио је градоначелник Београда, проф. др Зоран Радојичић. Он је подсетио да је отворен Трг… »

Вести дана »