Београд, најновије вести

Трагедија на градилишту у Београду: Погинуо радник након пада са спрата

Телеграф пре 1 дан
Он је кратко након несреће давао знаке живота. На градилишту у Улици Милутина Миланковића број 1. погинуо је радник старости око 30 година, након пада са зграде. Како сазнаје Телеграф.рс, радник је након пада кратко давао… »

У току ноћи чак седам удеса у Београду

Блиц пре 1 дан
У Београду се у току ноћи догодило седам саобраћајних незгода, у којима је повређено девет особа, речено је Тањугу у Хитној помоћи. У незгодама није било теже повређених, а неки су збринути и на лицу места. Хитна помоћ… »

Измене линија јавног превоза због радова у Венизелосовој

Студио Б пре 1 дан
Током извођења радова на монтажи опреме за грејање и хлађење у Венизелосовој 54, у недељу ће од 7 до 17 часова доћи до измена у раду линија јавног превоза. Како је прецизирано из Секретаријата за јавни превоз, током… »

Измене на линијама јавног превоза за викенд: Трамваји 11 и 13 Савским мостом

Вечерње новости пре 1 дан
Током викенда на снази многобројне измене на линијама јавног градског превоза. Због радова на Мосту на Ади и у Венизелосовој улици. ЗБОГ радова у Венизелосовој и на Мосту на Ади, током викенда, биће измењене линије јавног… »

Лажни радници ЕПС-а оперишу по Новом Београду: Закуцају на врата и следећег трена вас опљачкају

Вечерње новости пре 1 дан
Лажни радници Електродистрибуције последњих дана "оперишу" по зградама на Новом Београду, а све под изговором замене бројила. Лажни радници Електродистрибуције последњих дана "оперишу" по зградама на Новом Београду, а све… »

Судар аутобуса и минибуса: Једна особа повређена у удесу на Новом Београду

Блиц пре 2 дана
Судар аутобуса и минибуса догодио се вечерас нешто после 23.00 сата на кружном току код зграде општине Нови Београд. Минибус се од силине ударца преврнуо на бок и завршио ван коловоза. - Примили смо позив у 23.13 за судар… »

Лажни радници ЕПС-а оперишу по Новом Београду: Закуцају на врата и следећег трена вас опљачкају

Телеграф пре 1 дан
Ништа не плаћајте на руке. Лажни радници Електродистрибуције последњих дана "оперишу" по зградама на Новом Београду, а све под изговором замене бројила. Из ЕПС-а тврде да тренутно не спроводе никакву сличну акцију, те да… »

Нико неће троле у својој улици: Возила ће на Дорћол ићи само до гараже, а да ли знате да је постојао и један паклени план?

Блиц пре 2 дана
Београђани би да их тролејбуси возе од куће до жељене дестинације, али велика већина не би хтела да ова возила на струју пролазе њиховом улицом! Још пре пет-шест година обелодањена је идеја да се тролејбуска окретница… »

Весић: Морамо да омогућимо да се сва деца баве спортом без обзира на материјално стање

Блиц пре 2 дана
Школски спорт је приоритет за Град Београд, јер је наша обавеза да омогућимо свој деци са територије града да се баве спортом, без обзира на материјално стање родитеља. Чињеница је да већина деце неће постати врхунски… »

Сви су у њега: Гледали... Аутомобил на Врачару освануо је преко ноћи облепљен срцима (фото)

Блиц пре 2 дана
Да романтика у престоници није изумрла, показао је гест једног Београђанина, а можда и Београђанке, који је нечији аутомобил на Врачару излепио/ла љубавним порукицама. По црном "мерцедесу" са свих страна спорадично су… »

Вести дана »