Београд, најновије вести

Запалили ватру усред тврђаве: Група миграната логорује под Калемегданом

Србија данас пре 1 дан
На простору историјског споменика направили мали дневни боравак. Група миграната логорује усред зидина Београдске тврђаве и то одмах испод парка Калемегдана. Њих четворица су себи на простору историјског споменика направили… »

Гужве широм престонице, отежан саобраћај због судара на Славији

Блиц пре 1 дан
Овог послеподнева највеће гужве формирале су се на Славији, где је због саобраћајне незгоде повећана фреквенција возила, јављају таксисти. - На Славији је због удеса тотални колапс, застоји су на свим прилазима кружном току… »

Хаос у кнезу:Радикални проповедник прича о Христовој крви, урла на децу

Мондо пре 1 дан
На главној градској штрафти, у Кнез Михаиловој улици, последњих дана појавио се млађи мушкарац који са микрофоном, мегафоном и слушалицама у ушима, држи говоре на енглеском језику. На главној градској штрафти, у Кнез… »

Мигранти логорују под Калемегданом: Запалили ватру, седе на офуцаној фотељи, у смећу и гарежи

Телеграф пре 1 дан
Сусрет са њима многима не би био пријатан... Група миграната снимљена је док логорује усред зидина Београдске тврђаве, и то одмах испод парка Калемегдан. Њих четворица су себи на простору историјског споменика тако направили… »

Радојичић о пројекцији на згради Старог двора: Жао ми је што неки не препознају лепоту

Телеграф пре 1 дан
Градоначелник Београда поручио је да му је било задовољство што је управо Стари двор био симбол српског и шведског пријатељства, као и што су у празничном расположењу и могли да уживају и Београђани који су пролазили… »

Шопинг, игра и забава: Новогодишњи вашар у Београду отвара се 14. децембра на Београдском сајму! Улаз бесплатан

Курир пре 1 дан
БЕОГРАД - Новогодишњи вашар, као део 59 година дуге предновогодишње свечарске традиције Београдског сајма, почиње у суботу, 14. децембра и трајаће до 30. децембра 2019. У хали 1 Београдског сајма сваког радног дана од 13х… »

Реконструисана средњовековна тврђава на Гардошу

Србија данас пре 1 дан
Градска општина Земун наставља са политиком равномерног развоја. Председник Градске општине Земун Дејан Матић са замеником градоначелника Града Београда Гораном Весићем, државним секретаром Министарства правде Мирком… »

Обновљен један од најлепших видиковаца Београда: Земунска тврђава у новом руху

Телеграф пре 1 дан
За мање од годину дана бедем Завод за заштиту споменика културе града Београда завршио је радове. Један од најлепших видиковаца Београда - бедем Земунске тврђаве - добио је нови изглед. Или, тачније, стари изглед, с обзиром… »

Симболика: Насред моста који ће повезати Обреновац и Сурчин срели се председници две општине

Блиц пре 1 дан
Деоница аутопута "Милош Велики", од Обреновца до Сурчина дужине 17,6 километара, спремна је за свечано отварање у недељу 18. децембра. Ова деоница се састоји и од две велике петље - сурчинске и обреновачке, као и моста… »

Угашена велика котларница на мазут која је грејала спортски центар на Врачару

Блиц пре 1 дан
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас, гостујући на ТВ „Хепи”, да је Град Београд угасио велику котларницу на мазут у СЦ „Мирко Сандић” на Врачару. – Град Београд је данас угасио велику… »

Вести дана »