Друштво, најновије вести

Министарство: Војска ојачала своје капацитете

РТВ пре 13 минута
БЕОГРАД - Војска Србије је у овој години значајно ојачала своје капацитете у свим сегментима, закључено је данас на заједничкој седници Колегијума министра одбране и проширеног Колегијума начелника Генералштаба Војске… »

Завршено редовно тестирање у тунелима кроз Грделичку клисуру

РТВ пре 7 минута
БЕОГРАД - Коридори Србије обавили су редован сервис и тестирање свих опрема у тунелима "Предејане" и "Манајле" и констатовали да су сви безбедносно-сигурносни системи у потпуности поуздани и раде без икаквих недостатака. Контрола… »

Јесте ли спремни за премијеру новог Стар Варс филма?

Блиц пре 8 минута
Прво замишљен као бајка, стандардна прича о добру и злу, сага Стар Варс прерасла је у нешто много, много веће што је и буквално одредило и заувек обележило животе милиона људи. После одласка праве принцезе Леје, сада… »

Савршен поклон за празнике - књиге Вулкан издаваштва

Блиц пре 3 минута
Празници су време даривања, а Вулкан издаваштво припремило је најлепше поклоне за вас и ваше најдраже! Куповином две књиге од три одабрана празнична наслова на поклон добијате и слатко изненађење Ферреро Роцхер. Велика… »

Брука и срамота: За време наступа Дечје филхармоније у "Сава центру" лопови покрали децу. Диригент: Узели им и новац за пут!

Блиц пре 2 минута
Концерт Дечје филхармоније који је одржан синоц у "Сава центру", неће остати упамћен само по препуној дворани, реакцијама публике и музици, већ по ономе што је ове младе људе затекло по завршетку наступа. Наиме, када су… »

У уторак сунчано и топло до 19 степени

Дневник пре 1 минут
БЕОГРАД: Јутро ће сутра понегде бити магловито, док ће се по котлинама и речним долинама на југу и југозападу Србије, као и у Тимочкој Крајини задржати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано и топло. Ветар… »

А сутра пролеће

Б92 пре 9 минута
Београд -- Јутро ће сутра понегде бити магловито, док ће се по котлинама и речним долинама на југу и југозападу Србије, као и у Тимочкој Крајини задржати дуже током дана. У осталим крајевима биће претежно сунчано и топло… »

Времеплов (16. децембар 2019)

РТС пре 14 минута
Дан холокауста Рома. 1687. - Умро Виљем Пети, енглески економиста и статистичар, творац теорије радне вредности. (Ромси, 26. 5. 1623 - Лондон, 16. 12. 1687) 1770. - Рођен Лудвиг ван Бетовен, немачки композитор. (Бон, 16. 12… »

Због чега су аутсорсинг послови тражени у Србији

РТС пре 14 минута
Србија је постала једна од најатрактивнијих дестинација за рад изван матичне фирме, односно за аутсорсинг послове који се дефинишу као изнајмљивање или унајмљивање радника за обављање одређеног посла. Компаније из… »

Како преживети јануар - "најдужи месец у години"

РТС пре 15 минута
Новогодишње славље се ближи, а богата трпеза, која је неизоставни део сваког славља, истањиће кућне буџете за дане после празника. Љубица Пантелић из Београдске банкарске академије оцењује да у наредном периоду неће… »

Вести дана »

Ухапшен осумњичени за покушај убиства малолетника у Нишу

Нишке вести пре 40 минутајош 12 повезаних

Експлозија у Лесковцу

РТВ пре 2 сатајош 10 повезаних

Малта протерује децу из Србије?

РТВ пре 4 сатајош 10 повезаних