Економија, најновије вести

Гас и даљински систем еколошки најприхватљивији, цене недоступне грађанима

Данас пре 52 минута
Држава још није понудила мере којима би се смањило аерозагађење у Србији Политичари су признали: Проблем аерозагађења у Србији је присутан више деценија уназад. Шта су урадили да то реше – нису рекли. Шта ће урадити… »

Посебан информациони систем АПР доступан корисницима

Дневник пре 45 минута
БЕОГРАД: Посебан информациони систем Агенције за привредне регистре (АПР) за достављање извештаја обвезника за 2019. од данас је доступан корисницима, саопштио је АПР. Посебним инфомационим системом се обезбеђује јединствен… »

Аеродром „Никола Тесла“ премашио 6 милиона путника

БизЛифе пре 33 минута
Фото: Пиксабаи На аеродрому „Никола Тесла“ је у 2019. било 9,2 одсто више путника него претходне године, а у четвртом тромесечју број путника је порастао за 15,6 процената, наводи се у извештају компаније Ванси. На… »

Чешки програмери постидели државу: Бесплатно јој праве систем за плаћање путарине

Б92 пре 10 минута
Праг -- Чешки програмери понудили су, а премијер Андреј Бабиш прихватио, да наредног викенда на јавном хакатону направе систем електронског плаћања путарине бесплатно. Програмери су бесни што чешка влада троши новац… »

Супернова: Унитед група послала понуду само за н1, а осталих 16?!

Мондо пре 52 минута
"Унитед група доказала да јој је главна намера да укине Спорт клуб гледаоцима Супернове", пише у најновијем обраћању кабловског оператора Супернова у вези са спором око канала који се више не емитују на Супернови. "Унитед… »

Не брину га протести: "Реформе у земљи привлаче инвеститоре"

Б92 пре 45 минута
Париз -- Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас да његове реформе привлаче инвеститоре. Инвеститори, како каже, долазе упркос протестима због његовог плана о реформи пензионог система, који трају већ шест… »

Ова земља је управо најавила драстичан пад производње нафте!

Ало пре 52 минута
НОЦ је саопштио да су, због затварања нафтовода и лука, већа нафтна поља на југозападу земље приморана да почну да обустављају производњу. Либија ће за неколико дана смањити производњу нафте на 72.000 барела дневно… »

Унитед Група доказала да им је главна намера да укину Спорт клуб гледаоцима Супернове

Србија данас пре 15 минута
Послали понуду само за један канал. На озбиљан позив за сарадњу од стране Супернове, Унитед Група се наругала и својим и нашим корисницима, а пре свега љубитељима спорта у Србији. Коначно су јасно показали да су све време… »

"Поништите акт којим смо проглашени Хрватима"

Б92 пре 1 сат
Бачки Буњевци поново траже да се поништи акт из 1945. године, којим су они "проглашени" Хрватима. Савез бачких Буњеваца одржао је у Суботици скупштину странке на којој је за председника изабран Мирко Бајић, а као основна… »

За пројекте од јавног интереса Инђија издваја 25 милиона динара

РТВ пре 1 сат
ИНЂИЈА - Општина Инђија расписала је данас два јавна конкурса "тешка" укупно 25 милиона динара, који су намењени удружењима грађана у тој локалној самоуправи за израду пројеката од јавног интереса. За пројекте по првом… »

Вести дана »