Економија, најновије вести

Од понедељка исплата 100 евра за грађане који су се пријавили

Н1 Инфо пре 1 дан
Исплата новчане помоћи у износу од 100 евра у динарској противвредности за све грађане који су се пријавили телефоном или преко сајта идп.трезор.гов.рс почиње у понедељак 25. маја. Дневно ће се уплаћивати новац на рачуне… »

Од сутра исплата по 100 евра за све који су се пријавили

Радио 021 пре 1 дан
Исплата новчане помоћи у износу од 100 евра у динарској противвредности за све грађане који су се пријавили телефоном или преко сајта идп.трезор.гов.рс почиње сутра. Дневно ће се уплаћивати новац на рачуне око пола милиона… »

Сјајне вести за све грађане Србије: Сутра исплата 100 евра за све који су се пријавили

Србија данас пре 1 дан
Задњи рок за пријаву је 5. јун. Исплата новчане помоћи у износу од 100 евра у динарској противвредности за све грађане који су се пријавили телефоном или преко сајта идп.трезор.гов.рс почиње сутра. Дневно ће се уплаћивати… »

Нетфликс гаси рачуне неактивне годину дана

РТВ пре 4 сата
ЊУЈОРК - Популарна америчка стриминг платформа Нетфликс променила је своју политику што се тиче корисничких рачуна за које се процени да су дуже времена неактивни, али наводи да се ради о врло малом броју корисника. Промена… »

Сви здрави: Комшије без заражених коронавирусом

БизЛифе пре 5 сати
Фото: Пиксабаи Црна Гора је саопштила да у тој земљи тренутно нема особа заражених новим коронавирусом, 68 дана од потврђивања првог случаја инфекције. Институт за јавно здравље Црне Горе саопштио је да је у претходна 24… »

Јавна предузећа поново у губицима

Радио 021 пре 6 сати
Током прошле године 549 јавних предузећа направило је пет милиона евра губитка, уз 244 милиона евра субвенција, док су током 2018. године јавна предузећа у збиру остварила позитиван пословни резултат, показују подаци Агенције… »

Мали: Укупно четири милиона грађана пријавило се за помоћ од 100 евра

Радио 021 пре 5 сати
Министар финансија Синиша Мали саопштио је да се, закључно са суботом, укупно четири милиона грађана Србије пријавило за једнократну новчану помоћ у износу од 100 евра. Мали је подсетио да ће исплата почети сутра и да… »

Кинези у пројектима од посебног значаја

Политика пре 6 сати
За изградњу ауто-пута „Вожд Карађорђе” заинтересована компанија „Пауер Чајна”, а за ауто-пут Београд–Зрењанин „Шандонг хај спид”. Влада Србије је недавно пројекат изградње државног пута првог реда „Вожд… »

Криза какву свет није видео: Више од милијарду и по радника може да изгуби посао због пандемије

Србија данас пре 5 сати
Погођене све државе. Готово половина радника у свету изложена је непосредном ризику да остане без посла због пандемије ковида-19 према процени Међународне организације рада. Губитак радних места ће вероватно погодити све… »

Идеја за бизнис – држава нуди подстицаје и постоји идеалан терен

РТС пре 7 сати
Због несташице на домаћем тржишту Србија годишње у просеку увезе око 36 хиљада тона рибе укупне вредности око стотину милиона долара. Подизање мањих рибњака првенствено у сеоским срединама само је један од начина… »

Вести дана »