Економија, најновије вести

Антић: "Турски ток" у Србији по плану

Вечерње новости пре 7 сати
Министар енергетике Александар Антић: Енергетска ситуација у Србији је стабилна, а раст цене сирове нафте после напада у Саудијској Арабији само незнатно ће се одразити на светско и наше тржиште. ЕНЕРГЕТСКА ситуација у Србији… »

Чадеж у Њујорку представља регион лидерима светског бизниса

Вечерње новости пре 8 сати
Председник Привредне коморе Србије ће пред око 600 учесника Годишњег самита организације Конкордија (Цонцордиа) представити Западни Балкан као јединствену инвестициону дестинацију. Председник Привредне коморе Србије и… »

Чадеж у Њујорку представља регион лидерима светског бизниса

Данас пре 8 сати
Председник Привредне коморе Србије и Коморског инвестиционог форума западнобалканске шесторке Марко Чадеж сутра ће у Њујорку, пред око 600 учесника Годишњег самита организације Конкордија (Цонцордиа) представити Западни… »

Четири понуде за Комерцијалну банку утицаће на цену

Политика пре 5 сати
За куповину Комерцијалне банке стигле су четири понуде и сигуран сам да ће утакмица међу понуђачима утицати на коначну постигнуту цену. Удружењу банака Србије, као пословном, струковном удружењу добродошао је сваки… »

После обуке код послодавца, половина полазника задржи запослење

Политика пре 5 сати
У 2020. држава ће издвојити 350 милиона динара за преквалификацију и доквалификацију 2.000 људи за послове у ИТ индустрији, а у специјалистичке информатичке обуке НСЗ-а планирана да укључи 1.000 незапослених. Држава ће у… »

Трговински дефицит Косова три милијарде евра

Политика пре 5 сати
ПРИШТИНА – Косово има трговински дефицит од три милијарде евра што је последица неусаглашавања односа између вредности увоза и извоза и као такав, како наводе стручњаци, утиче на економски развој. Према подацима… »

Михајловић: Почетком новембра последња деоница Коридора 10

Вести онлине пре 7 сати
Министарка грађевинарства Зорана Михајловић обишла је последње радове на источном краку Коридора 10 од Ниша ка граници са Бугарском код Банцарева. Радови се изводе на деоници до Просека преко Банцарева до Црвене реке где се… »

Пред лидерима светског бизниса нова слика западног балкана

БизЛифе пре 7 сати
Фото: ПКС Председник Привредне коморе Србије и Коморског инвестиционог форума западнобалканске шесторке Марко Чадеж у Њујорку ће, пред око 600 учесника Годишњег самита организације Конкордија (Цонцордиа), представити… »

Очигледан разлог зашто сви програмери желе да раде за Аппле АппСторе: Паре!

Мондо пре 7 сати
Аппле програмерима исплатио 120 милијарди долара на име зараде од продаје апликације и сервиса кроз АппСторе. Аппле програмерима исплатио 120 милијарди долара на име зараде од продаје апликације и сервиса кроз АппСторе. Аппле-ова… »

Роботизација – спас за аграр

Политика пре 8 сати
Пољопривредна предузећа би могла да постану једни од главних потрошача савремених технологија јер се од њих непрестано захтева повећање продуктивности. Више од половине послова у пољопривредни и шумарству (58 одсто) већ… »

Вести дана »

Бруталност у Новом Кнежевцу: Шутирали познаника до смрти

Вечерње новости пре 7 сатијош 2 повезане

На данашњи дан, 23. септембар

Б92 пре 18 минутајош 1 повезана