Путовања, најновије вести

Једини водопад на свету који се налази у центру града је у нашем комшилуку

Ноизз пре 1 дан
Да ли сте знали да у једном граду у Босни и Херцеговини, и то у самом његовом центру, постоји водопад, те да је по томе јединствен у свету? Уколико не знате, у питању је Јајце, где се налази Пливски водопад, на месту где се… »

Не часите ни часа ако бисте на море на азурну обалу, Сицилију, у египат, Шпанију, тунис,: Грчку... Сада је прилика да…

Блиц пре 6 сати
Тек је фебруар и, иако сви маштамо о лету, мору и уживању на сунцу, многи још не размишљају о годишњим одморима. Међутим, док се окренете, јун је ту, а тада је касно за планирање. Сви добри аранжмани већ су одавно… »

Шта вас очекује на 42. Сајму туризма?

Путуј сигурно пре 7 сати
42. Међународни београдски сајам туризма одржаће се на Београдском сајму од 20. до 23. фебруара. На једној од најуспешнијих манифестација не само у земљи, већ и региону, понуду ће представити 900 излагача из више од 40… »

Нема више марихуане за туристе! Амстердам забрањује туристичким групама обилазак прозора улица Црвене четврти, али и…

Вечерње новости пре 11 сати
Од 1. априла 2020. године нове мере уводе регулацију групних обилазака овог подручја. АМСТЕРДАМ разматра увођење забране продаје марихуане за туристе у кафићима, истовремено истражујући нове начине како да уравнотежи… »

Градић из снова у Итаљи новим становницима плаћа станарину, а да постанете мештани, морате да испуните два услова

Ноизз пре 13 сати
Протеклих година бројни италијански градови, од Сицилије на југу до Алпа на северу, нудили су куповину кућа за 1 евро у нади да ће привући младе становнике који ће оживети њихову заједницу. Међутим, град Теора одлучио се… »

Тесла у Грчкој планира мрежу брзих пуњача за електрична возила

Даљине пре 15 сати
Вожња електричног аутомобила у Грчкој биће лакша уз мрежу брзих пуњача чије постављање планира компанија Тесла. Према писању грчког листа Етхнос, руководиоци компаније Тесла разговарају са грчким властима о својим… »

Крф за само 199€

Ало пре 15 сати
И то није све - одмор на омиљеном острву туриста из Србије може да се плати у десет рата. Повољно и добро - одмор на , а у цену је укључен и превоз! Богата историја веже српске туристе за смарагдно острво Јонског мора, али… »

Ако одете у овај град, платиће вам готово целу станарину и то наредне две године

Телеграф пре 15 сати
Након што су многе италијанске општине покушале да оживе популацију која ишчезава продајом оронулих кућа за симболичне износе од једног евра, један градић је понудио нешто другачији приступ решењу овог проблема… »

Сјајни сајамски попусти: Искористите предности раних уплата летовања

Блиц пре 16 сати
Као и претходних година, најбоље време за уплату летовања јесте управо период Сајма туризма. Зато је агенција “ 1А Травел” мислила на вас и припремила аранжмане са посебним погодностима и попустима, за добро познате… »

Сјајни сајамски попусти: Искористите предности раних уплата летовања

Вечерње новости пре 17 сати
Као и претходних година, најбоље време за уплату летовања јесте управо период Сајма туризма. Као и претходних година, најбоље време за уплату летовања јесте управо период Сајма туризма. Зато је агенција “1А Травел” мислила… »

Вести дана »