Региони, најновије вести

Горео стан на шестом спрату: Пожар у вишеспратници на Новом насељу у Новом Саду (фото)

Вечерње новости пре 1 сат
У пожару, како сазнајемо, срећом, нико није повређен, а причињена је велика материјална штета. У ВИШЕСПРАТНИЦИ на Новом насељу у Новом Саду, вечерас око 22 сата избио је пожар. Ватра је букнула у стану на шестом спрату… »

Завршетком планираних радова битно смањена могућност од поплава у Пироту

Плус онлине пре 24 сата
Ове годне из Буџета града Пирота издвојено је скоро пет милиона динара за ископ нових и уредјивање постојећих канала за прихват бујичних вода. Санирана су и речна корита на критичним местима. Сретен Савов, координатор… »

Чудотворни извор у кањону Раче: Водом лечили шугу у Азији, а по спас долазе и нероткиње(ФОТО,ВИДЕО)

РИНА пре 24 сата
Бајина Башта – Ако се запутите обележеном стазом узводно низ реку Рачу, пут ће вас довести до извора Лађевац. Алкално - тремални извор крашког порекла међу мештанима познат је и као “топло врело”, јер темепратура… »

Пиротски лекари одустали од најављеног штрајка

Јужне вести пре 24 сата
Штрајк дела запослених у пиротској Општој болници који је био најављен за данас одложен је. У штрајкачком одбору кажу да су одлучили да дају још времена надлежнима да реше њихов проблем са директором Гораном… »

Уклањање радиоактивних громобрана до краја године

Радио сто плус пре 24 сата
Радиоактивни громобрани са четири стамбене зграде у Новом Пазару биће уклоњени до краја године, а на њиховом месту постављени нови, речено је данас радију Сто плус у локалној самоуправи. Градска управа расписала је тендер за… »

Мирјана Миросављевић Бобић: Таблоиди се не кажњавају за штету коју праве

Јужне вести пре 24 сата
Ниједан таблоид није кажњен за штету коју је направио, нема кажњивости, а неки судски случајеви су и застарели, указује медијска аналитичарка Мирјана Миросављевић Бобић. Жене се сексуализују у медијима, чему се треба… »

Две особе погинуле за време викенда у Врању

Југ пресс пре 24 сата
ВРАЊЕ Две особе су изгубиле живот, а три особе су задобиле лаке телесне повреде у саобраћајним несрећама у дане викенда на терироији града Врања На подручју Полицијске управе у Врању, од 8. до 11. новембра ове године… »

Фотографија године – невероватна панорамска фотографија града на Нишави

Пиротске вести пре 24 сата
Наш суграђанин и изузетни млади фотограф Игор Ђорђевић ових дана направио је фотографију која би сасвим сигурно победила, или бар била у самом врху у избору за фотографију године нашег града. Панораму Пирота Ђорђевић је… »

Велимир Илић прави коалицију са бившим директором Војно - безбедносне агенције

Глас Западне Србије пре 24 сата
Чачак - Лидер Нове Србије Велимир Илић састао се у Чачку са генералом Момиром Стојановићем, бившим директором Војно-безбедносне агенције (ВБА) и Мирославом Паровићем, председником Народног слободарског покрета (НСП), пише… »

Мушкарцу из Ивањице експлодирао шедит у рукама, хитно пребачен у чачанску болницу

Глас Западне Србије пре 24 сата
Ивањица - М.М. (61) из Ивањице задобио је тешке телесне повреде када му је у рукама експлодирао шедит. Читава драма одиграла се претходне ноћи у насељу Зарићи. Полиција испитује случај а још увек се не зна да ли је реч… »

Вести дана »