Региони, најновије вести

Фудбалери Радничког пуни оптимизма путују у Турску

Нишке вести пре 1 минут
Нишлије ће у Турској остати 15 дана и брусити форму пред наставак сезоне у Суперлиги и Купу Србије. Пред новинаре је уочи пута изашао шеф стручног штаба Радничког Милорад Косановић, који је сумирао досадашњи део… »

Представљање књиге "Лик победника" Николе Миловановића

ИнфоКГ пре 1 минут
Књига под називом "Лик победника" аутора Николе Миловановића биће представљена сутра од 18 часова читаоцима у Народној библиотеци "Вук Караџић". У представљању дела учествују Роксанда Алексић, историчар; Горан… »

На југу Србије око 1.400 миграната у прихватним центрима

Јужне вести пре 32 минута
Према последњем извештају УНХЦР-а за прошлу годину током 2019. године регистрован је улазак 30.216 миграната у Србију, што је скоро дупло у односу на годину дана раније. Иако је Србија само транзитна земља, а крајња… »

У пуцњави у новопазарском ресторану смртно страдао младић (23)

ИндексОнлине пре 1 сат
НОВИ ПАЗАР – У пуцњави која се синоћ око поноћи догодила у ресторану “Диван” убијен је новопазарац Нихад Х. (23), а због сумње да је убио њега и ранио још два лица полиција је ухапсила лице А.А, сазнаје индексонлине.рс… »

Против припадника Жандармерије поднета прекршајна пријава због напада на медицинаре у Краљеву (ВИДЕО)

ИндексОнлине пре 7 минута
КРАЉЕВО – Министарство унутрашњих послова саопштава да је предузело све мере и да је у току покретање дисциплинског поступка против тридесетседмогодишњег припадника Одреда Жандармерије у Краљеву због тешке повреде… »

Шабац званично постао члан покрета „Три плус”

Глас Западне Србије пре 31 минута
Град Шабац већ трећу годину породицама са троје и више деце омогућава да постану власници “Поносне картице три плус”. Картица омогућава бројне попусте, као и бесплатне чланарине, а уштеде на годишњем нивоу су од… »

Потписивање јавно приватног партнерства за улично осветљење хитно повучено с а дневног реда Скупштине

Југ пресс пре 13 минута
ЛЕСКОВАЦ На хитно заказаној седници Градског већа града Лесковца , на коју новинари нису позвани , одлучено је да се из дневног реда данашње седнице повуче одлука о потписивању јавно приватног партнерства за улично… »

Расте број деце оболеле од вирусне инфекције сличне грипу

Патак онлине пре 13 минута
ВАЉЕВО- У последњих седам дана на педијатрији ваљевског Дома здравља бележи се велики раст броја деце оболеле од вирусне инфекције сличне грипу, и школског и предшколског узраста. Више их је школског узраста с обзиром да… »

Муке једног Бујановчанина на аеродрому у Цириху

Бујановачке пре 8 минута
Бујановац, 23. јануар 2020. (Фото Аеродром Приштина)- Одлука власти у Приштини да не признају српски пасош, већ само личне карте и изводе рођених, као меру реципроцитета, ствара највише проблема Албанцима са југа централне… »

Потписивање јавно приватног партнерства за улично осветљење хитно повучено са дневног реда Скупштине

Југ пресс пре 7 минута
ЛЕСКОВАЦ На хитно заказаној седници Градског већа града Лесковца , на коју новинари нису позвани , одлучено је да се из дневног реда данашње седнице повуче одлука о потписивању јавно приватног партнерства за улично… »

Вести дана »