Забава, најновије вести

"Тиха апокалипса" у свету инсеката: Свици пред нестајањем

РТВ пре 26 минута
БЕОГРАД - Широм света свици својим светлуцавим телима осветљавају ноц́, али научници сада упозоравају да је њихова „магија“ угрожена и да будуц́е генерације можда никада нец́е имати прилику да јуре по дворишту за… »

Викенд акција! Набавите усисивач за 899 динара!

Блиц пре 43 минута
Све возаче нервира када се унутрашњост аутомобила испрља и када је потребно очистити неприступачне делове на којима се задржава прашина и накупљају бактерије. Важно је одржавати ауто током целе године, али је често… »

Поклон изненађења у данашњем специјалном издању "Блица"

Блиц пре 38 минута
У специјалном издању "Блица", који вас данас, као и сваке суботе, чека на повећаном броју страна, потражите свој поклон изненађења. Уз занимљиве репортаже, ексклузивне интервјуе, актуелне теме из различитх области, као и… »

Риддле Оф Стеел ново име на домаћој метал сцени

Балкан Роцк пре 37 минута
Крагујевац је од давнина познат као плодно тле за роцк и метал бендове, а сада се на овом терену изродио још један састав, тачније музички пројекат под називом Риддле Оф Стеел. Овај пројекат су основали Милош Стошић (Деадли… »

Спот групе Револт као испит студената бањалучке Академије умјетности

Балкан Роцк пре 30 минута
Бањалучка група Револт објавила је видео-спот за сингл Антагонист, који је настао у сарадњи са студентима Академије умјетности у Бањалуци (АУБЛ). Режију спота који је настао у просторијама ДКЦ Инцел потписује Тања Сеизовић… »

Отварање баште Феста уз Еиесбурн и Qуеен Реал Трибуте

Балкан Роцк пре 18 минута
Велико отварање баште земунског клуба Фест заказано је за трећи викенд јуна. У петак, 19. јуна наступа Qуеен Реал Трибуте бенд, а дан касније, 20.јуна, очекује нас концерт групе Еиесбурн. Након више од два месеца паузе… »

Ушће ће грмети четири дана! "Бир фест" и "Мјузик вик" у августу

Вечерње новости пре 7 минута
Потврђено одржавање и објављени термини овогодишњих "Бир феста" и "Мјузик вика". Музичко- - пивска фешта ће трајати дан краће него што је уобичајено. НЕИЗВЕСНОСТИ је дошао крај, и то на начин на који су… »

Лепотица из “Игре судбине” као топ модел

Нова пре 8 минута
Глумицу Ољу Левић шира јавност упознала је у серији "Игре судбине" где тумачи лик Миле. Оља такође привлачи пажњу и својим атрактивним физичким изгледом. Она је у последње време доста активна на друштвеним мрежама… »

Данас не пропустите поклон додатак у Куриру! Наши најлепши ВОЋНИ КОЛАЧИ

Курир пре 43 минута
Сваке суботе поклон у Куриру - додатак Наши најлепши! Данас ћмо вам у поклон додатку Наши најлепши ВОЋНИ КОЛАЧИ добити рецепте за укусне посластице као што су: тарт са бресквама, банана шните, зепечене вишње, кремасти… »

"Мом сину не требају савети, већ посао": Сека Саблић први пут о тешким околностима и кризи на глумачкој сцени

Блиц пре 38 минута
Глумица која има моћ да својим присуством насмеје и осветла просторију, прича о себи, серијама које се данас гледају у нашој земљи, положају уметника и анегдотама којих се и данас радо сећа. Глумица Јелисавета - Сека Саблић… »

Вести дана »