Забава, најновије вести

Зораннах банкротирала? Због овога многи мисле да се сусрела са финансијским проблемима

Блиц пре 3 сата
Позната српска јутјуберка и блогерка Зорана Јовановић Зораннах однедавно је почела да продаје скоро све што има у свом ципеларнику и ормару. Наиме, Зорана се у једном од својих последњих видеа на јутјубу похвалила својом новом… »

Мртвачким пешкиром: кришом мазе будућу младу?! Ово су најчуднији српски обичаји и кад чујете све, неће вам бити добро

Блиц пре 4 сата
Од рођења, преко венчања, слава, верских празника, па и у смрти - обичаји нас прате целог живота, и било да их поштујете јер сте традиционални, или можда сујеверни, неки од обичаја у различитим крајевима Србије толико су… »

"Знамо ми шта се ради по: Болницама..." Докторки је ово сасуо у лице и показао шта мисли прави балканац

Блиц пре 4 сата
"Управо сам доживела да ми човек каже: 'Штета што се нећеш удати, ретко који мушкарац ће да прихвати докторку за жену, знамо ми шта се заиста ради по болницама'???" твитовала је једна изнервирана лекарка уз коментар… »

Три деценије млађа девојка боре дрљаче показала слику из болнице: Певач не скида осмех кад је она ту

Блиц пре 4 сата
Бора Дрљача опоравља се након хитне операције дебелог црева, а велику подршку пружа му труидесетак година млађа певачица Светлана Томић, која се предстаља у јавности као Мала Цана. Она му је отишкла у посету, па се и… »

Александар Радојичић проговорио о поклону који је добио од ћеркице, па се осврнуо на досадашње пројекте: "Свуда сам го"

Блиц пре 3 сата
Глумац кроз осмех каже да нема пројекта у којем не показује макар део свог тела, а у наставку серије “Бисер Бојане” биће их још више јер се радња одвија на мору. Улога у серији “Бисер Бојане”, где тумачи Небојшу… »

Сања Вучић никад изазовнија, а тек да јој видите деколте! Поручује: "Ноћ и дан да водимо љубав"

Блиц пре 5 сати
Некадашња представница Србије на "Евровизији" и чланица групе "Хуррицане", која се прославила песмом "Фаворито", у новом споту поменутог бенда заиграла је на карту сексепила, а мушкарцима "није добро" због оваквог издања… »

После 15 година "Пола човек пола-даље" опет у акцији: Славољуб се прославио у "Слагалици", а сад се опет појавио пред…

Вечерње новости пре 5 сати
Славољуб Петровић је сигурно један од најпознатијих такмичара квиза "Слагалица", такмичар који је постао познат широм Србије. Славољуб Петровић је сигурно један од најпознатијих такмичара квиза "Слагалица", такмичар који… »

Бобан Рајовић показао како вежба, кадрови из теретане покренули лавину коментара

Блиц пре 5 сати
Фолк певач Бобан Рајовић показао је својим пратиоцима на друштвеним мрежама на који начин остаје у форми. Рајовић је поставио клипове у којима видимо како напорно вежба у теретани, у жељи да изгледа што је боље могуће… »

Без длаке на језику: Душица Јаковљевић открила да ли би се сликала гола, па споменула своју децу (видео)

Блиц пре 4 сата
Водитељка је поручила да се никада не би у потпуности обнажила због своје деце, али да би пристала на дозиране уметничке фотографије. Водитељка Душица Јаковљевић неретко је пред објективима фотоапарата, а како истиче… »

А где је Новак? У Лондону се лудо забављају, ко се боље снашао у игрици?

Вести онлине пре 1 дан
Најбољих осам тенисера на АТП листи налазе се у Лондону где играју на Завршном мастерсу. Да се добро слажу, то се види на терену али и ван њега. Најбољи тенисери данашњице покушали су да погоде како се поједине речи… »

Вести дана »