Забава, најновије вести

Нећете веровати својим очима! Пас скија на води боље од свог газде који упада у реку! (видео)

Курир пре 1 сат
Лабрадори су познати као добри пливачи и сналажљиви пси, али овај куца зна да скија на води и то боље од свог газде. Чамац који вуче скије креће, куца у првим секундама успоставља баланс и наставља да ужива у вожњи… »

Откривена најмрачнија тајна! Младен Вулетић са 17 година под тушем направио Марији дете! Кулићка га абортирала?!

Курир пре 1 сат
У ријалитију "Парови пре две године у јавност је испливала информација да је мајка Миљане Кулић Марија имала секс са Младеном Вулетићем Ђомом када је имао само 17 година. Ове наводе и сам је пред камерама потврдио Вулетић… »

Исповест о убиству и силовању уздрмала Србију: Мој муж је довео у кућу, узимао јој паре и онда је хладнокрвно убио!

Ало пре 1 сат
Сви су занемели! У синоћној емисији ријалитија "Парови" уследио је мук када се појавила анонимна жена и испричала своју исповест. Наиме, извесна Соња Николић која живи у близини Петровца на Млави испричала је како је њен… »

Пушење у трудноћи повећава ризик од синдрома изненадне смрти одојчади

РТВ пре 2 сата
БЕОГРАД - Пушење у трудноћи штети дисању нерођене бебе и повећава ризик од синдрома изненадне смрти одојчади (СИДС), наводи се у новом истраживању. Никотин у дувану оштец́ује мождане ц́елије које контролишу језик… »

Лековитост урми: Помажу код анемије, чак и у борби против рака

РТВ пре 2 сата
БЕОГРАД - Знамо да су урме веома здраве, али не и колико су, заиста, благотворне за наш организам. Ово воће је богато природним шећером који је одлична замена за обичан. Урме умањују осећај глади, права су природна… »

Хороскоп за 19. новембар

ОК радио пре 2 сата
Пред вама је хороскоп за уторак 19. новембар. Са срећом. Ован Бавите се спортом или неком активношћу. Креативни сте и није Вам до посла, радије бисте се дружили и одмарали. Склони сте флерту. Бик Данас је одличан дан за… »

Како да спојте неспојиво и узмите најбоље од свега

РТС пре 1 сат
Еклектичан стил спаја наизглед неспојиво, али и узима најбоље од свега. Иако је пун контраста, сваки простор претвара у лични. Ипак, будите опрезни, јер еклектичан стил никако не значи да у свој стан уносите насумично… »

Зависност од мобилног - бекство од самоће

Дневник пре 2 сата
Класичан одговор на питање зашто вам је толико тешко да оставите свој телефон, у највећем броју случајева гласио би - зато што сте зависни од њега. Навучени сте на одвлачење пажње, како због паметног дизајна тих… »

Дневни хороскоп за 19. новембар 2019. године!

Свет плус пре 2 сата
Дневна доза Луне! Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 19. новембар 2019. године, који за вас пише астролог Наташа Пауновски. Ован 21.3.- 20.4. Очекује вас један одличан дан али не само… »

Серија Група од сада и на РТС Планети!

Свет плус пре 2 сата
Серија "Група" од сада и на РТС Планети! "Група'' је страствена драмска серија о три света који иако делује да живе свако за себе, заправо кооегзистирају заједно, јер су повезани злочином. Криминал, полиција, тинејџери! Све… »

Вести дана »