Забава, најновије вести

Уврнута фора доктора Несторовића о Кризном штабу и бившим колегама (ВИДЕО)

Луфтика пре 1 сата
Пулмолог Бранимир Несторовић пажњу јавности је скренуо контроверзним и непромишљеним изјавама током првог таласа епидемије коронавируса у Србији. Иако се последњих месеци повукао, или је одстрањен из јавности, доктор… »

Виртуелни боокцлубс које воде познате личности и којима ћете желети да се прикључите одмах

Буро пре 1 сата
Ако гајите велику љубав према читању, онда знате да је добра препорука злата вредна, а особа која нам открије нови омиљени наслов постаје веома брзо унапређена са нивоа "познаник" на ниво "најбољи приајтељ" и "сродна… »

Објављен узрок смрти Шона Конерија

Б92 пре 1 сата
Сер Шон Конери преминуо је 31. октобра ове године, а сада је објављен и узрок смрти. Конери је, према писању страних медија, преминуо од упале плућа, отказивања срца и старости. У извештају као занимање је уписано "глумац у… »

Сека Саблић отворила душу и проговорила о највећој животној стрепњи!

Вести онлине пре 1 сата
Глумица Јелисавета Сека Саблић укључила се у јутарњи програм „Прве“ телевизије са снимања нове серије „Три мушкарца и тетка“. Сека Саблић признала је да је у великом страху због епидемије корона вируса, те да јој… »

Опсесије хороскопских знакова - о овим стварима размишљају без престанка

Ноизз пре 2 сата
Сваки од хороскопских знакова има своје опсесије које му свесно или несвесно контролишу живот. Бику је највећа опсесија новац, а Шкорпији оданост. Ован је опседнут шопингом Припадници овог знака неустрашиви су и… »

Његово тело више неће изгледати исто: Дарко Лазић смршао више од 70 КГ, офарбао се - па се одлучио на још једну промену

Блиц пре 2 сата
Популарни фолкер Дарко Лазић смршао је 70 килограма, а након неког времена косу је офарбао у плаво. Међутим, када је реч о променама, очигледно не планира ту да стане. Наиме, Дарко на леђима има истетовирано слово "М", али… »

Цела Британија затворена због короне, а Рита Ора прави журке

Нова пре 1 сата
Певачица Рита Ора прекршила је карантин организовањем прославе поводом свог 30. рођендана. Наиме, Рита је на журку позвала тридесетак људи који су присуствовали тајној забави у једном ресторану у Лондону, што је јавност… »

Моја деца су деришта и не могу свако вече да им читам приче! Једна мајка шокирала искреношћу, али то није оно најгоре…

Курир пре 2 сата
Лаура из Мелбурна је признала да су њена деца "деришта" и да јој се на да увек да им спреми вечеру или да им чита приче пре спавања. Она сматра да би родитељи требало да буду искрени и признају да не воле своју децу сваке… »

Рита Ора се извињава због журке: Платила сам казну

Нова пре 1 сата
Певачица Рита Ора извинила се због организовања журке поводом прославе свог 30. рођендана, прекршивши мере предострожности уведе у Великој Британији. Британци који поштују локдаун назвали су Риту себичном ковид-варалицом… »

"Мени и Данилу баш није ишло, породицу сам уништила, улетала из брака у брак": Наташа Беквалац о односу са Икодиновићем и…

Блиц пре 1 сата
Наташа Беквалац искрено је говорила о породици, браковима, као и првом супругу Данилу Икодиновићу са којим има ћерку Хану. Наташа Беквалац од бившег ватерполисте Данила Икодиновића развела се пре девет година, након пет… »

Вести дана »