Забава, најновије вести

Пацијенти са анорексијом нису сви опасно танки

Б92 пре 5 сати
Пацијенти с анорексијом нормалне телесне тежине могу бити подједнако болесни као и пацијенти с озбиљно смањеном тежином, упозоравају лекари. Упркос изгледу релативно здраве тежине, такви пацијенти могу имати опасно низак број… »

Тужила сам миљану и нећу стати! Могао је да остане без ока: Золина мајка више не може да поднесе кулићеву, плаши се да…

Курир пре 4 сата
Миљана Кулић је пре три дана ударила песницом Лазара Чолића Золу и том приликом му је нанела тешке телесне повреде. Золина мајка Боса од тог дана не може да дође себи, те је запретила да неће допустити да Миљана прође… »

Ево у чему је фора! Откривамо у чему је тајна доброг изгледа Сандре Обрадовић!

Свет пре 5 сати
Откривамо чијим златним рукама се препушта једна од најлепших српских манекенки. Иако се пре извесног времена породила, Сандра Обрадовић изгледа све лепше и згодније. А како сазнајемо тајна је у масажама на које иде редовно… »

Леа Станковић: Људи не знају да сам јако стидљива

Курир пре 5 сати
Позната Јутјуберка и Инстаграм звезда Леа Станковић у новом издању емисије Глосси лично открива који је најглупљи начин на који су јој се момци удварали, како је изгледао њен први пољубац, који је најлепши комплимент који… »

За државу је најбоље да улаже у децу

РТС пре 4 сата
Свет и Србија обележавају три деценије од усвајања Конвенције о правима деце. Сутра ће на концерту у Центу „Сава“ наступати хор „Колибри“ и светски познати музичари Немања Радуловић и Стефан Миленковић. Концерт… »

Огласио се амар гиле Па оштро испрозивао задругарку! Пала му клапна кад је чуо шта му се прича иза леђа: Никад с њом…

Курир пре 4 сата
Наташа Радан је шокирала јавност када је открила како је наводно имала аферу са Амаром Гилетом Јашарспахићем, као и са његовим колегом Шаком Полументом. Амар је ове њене тврдње прокоментарисао на снимању "Никад није… »

Популарна певачица проживела пакао због вишка килограма! Живот јој висио о концу, а сви је понижавали!

Ало пре 5 сати
Није могла да поднесе критике. Планетарно популарна Селена Гомез у недавном интервјуу за једну америчку емисију признала је да су је коментари о вишку килограма умало уништили, те да је у том тренутку проживљавала неке од… »

Дајана Пауновић испричала све о бившем мужу, љубави и борби за опстанак!

Ало пре 4 сата
Отворила душу. Дајана Пауновић, популарно ТВ лице, у искреној исповести проговорила је о политици, самоћи и вери у љубав после развода, начину на који васпитава седмогодишњег сина, али и о свом модном изразу и музици у… »

Кија способна да убије, први на мети њен бивши супруг?! Слоба не зна шта га очекује!

Ало пре 4 сата
Пред нервним сломом је! Откад се развео, певач Слободан Радановић живи правим момачким животом. Био је с великим бројем познатих цица, а на његовом списку нашле су се певачице, старлете, манекенке, све док се није појавила… »

Породила се Нина Сеничар, ево које име је дала наследници (фото)

Вечерње новости пре 5 сати
Популарна водитељка је на Инстаграму објавила нежну фотографију. Манекенка и попзларна водитељка Нина Сеничар донела је на свет донела здраву девојчицу по имену Нора Грејс Елис. Она је Инстаграму објавила нежну фотографију… »

Вести дана »