Забава, најновије вести

Станија Добројевић жестоко прозвала Владимира Томовића

Вести онлине пре 2 сата
Пре него што ће Владимир Томовић крочити на велелепно имање у Шимановцима, Станија Добројевић и он су закопали ратне секире. Међутим, она сада нема тако лепе речи за њега. Наиме, Станија је прокоментарисала његов однос… »

Бренине хитове је немогуће пребројати, али само једна песма је аутобиографска!

Вести онлине пре 2 сата
Колика је популарност Лепе Брене била говори и податак да су се по њој и зграде називале. Једна од њих се налази и у Зрењанину. -Веома сам почаствована због тога и мислим да сам ја једина особа у земљи, по којој се зове више… »

Емина открила шта јој најтеже пада, а ово јој је велика жеља!

Вести онлине пре 1 сат
Певачица Емина Јаховић има два сина Јамана (12) и Јавуза (8) са којима живи у Истанбулу, али је због пословних обавеза често на релацији Србија-Турска. Она је сада истакла да јој је веома жао што њени синови не говоре… »

Остављена жена хтела да јој загорча живот: „Брак ми се распао због Сање Кужет!“

Вести онлине пре 1 сат
Једна жена која тврди да је муж, наводно, запоставио због Сање Кужет, намерава да се освети водитељки! Наиме, муж поменуте жене је школски друг водитељке Гранда и опседнут је њом још из доба средње школе. Наводно је и… »

Копаоник оборио летњи рекорд - спреман за зимску сезону

Дневник пре 1 сат
БЕОГРАД: Током летње сезоне оборен је рекорд посећености на Копаонику од када постоје летњи садржаји, а из Скијалишта Србије истичу да се на тој планини завршава историјски важан пројекат гондоле од Брзећа до Малог… »

Хороскоп: Три најгоре особине сваког знака Зодијака!

Свет плус пре 1 сат
Због овога их људи не подносе! Хороскоп каже да су ово три најгоре особине сваког знака Зодијака! Сваки знак има одређене ствари по којима је озлоглашен... Сигурни смо да знате све квалитете вашег хороскопског знака, па вам… »

Саша Матић признао: Нисам хтео ни Цецу, ни Наташу Беквалац за дует!

Вести онлине пре 2 сата
Саша Матић после две и по године од дуетске песме „Ко си ти“, коју је снимио са Александром Пријовић, открива због чега је хтео баш с њом, а не са Светланом Цецом Ражнатовић и Наташом Беквалац с којима се и приватно… »

Овако је почела веза певачице и кошаркаша: Нашла га на мрежама, па га питала да иду на пиће!

Вести онлине пре 1 сат
Теодора Џехверовић открила је да је она направила први корак у вези са садашњим дечком Нином Челебићем. Певачица је видела Нина на друштвеним мрежама, па је одлучила да га освоји. „Ја сам се њему јавила преко… »

Рушка Јакић открила планове за нови брак

Вести онлине пре 2 сата
Водитељка Рушка Јакић недавно је све изненадила када је открила да се удаје за свог вереника из Фиренце. Она је сада проговорила о њиховом односу, те је признала шта њен изабраник мора да јој испуни. – Он хоће да направи… »

Нису хакери, Марина је?! Дарко је постао безобразан и неодговоран, зато је вереница обрисала слике!

Мондо пре 2 сата
Пре неколико дана све слике Дарка Лазића су обрисане с Инстаграм налога његове веренице - она каже хакери, неименовани извори тврде: "Она је!" Пре неколико дана све слике Дарка Лазића су обрисане с Инстаграм налога његове… »

Вести дана »