Забава, најновије вести

Брена и Саша Поповић продали Гранд: Уложили милионе у продукцију, а ево за колико су сада богатији!

Вечерње новости пре 10 сати
Саша Поповић и Лепа Брена, заједно са Брениним супругом Слободаном Живојиновићем, продали су остатак од 49 процената „Гранд продукције“. Саша Поповић и Лепа Брена, заједно са Брениним супругом Слободаном Живојиновићем… »

Ово је најгласнија животиња мора: Црв ствара већу буку од авиона (видео)

Вечерње новости пре 12 сати
Ова љигава бића пуна агресије дуга су тек 29 милиметара, али производе звук од невероватних 157 децибела. Зато и јесу најгласније животиње које живе у мору. "Борбе устима" звуче као једна од чудних метафора у борилачким… »

"Имала сам бунтовне фазе": Ћерка Бранислава Лечића кренула стопама оца, па открила у каквом је заиста односу са њим (видео)

Блиц пре 12 сати
Ћерка Бранислава Лечића кренула је професионалним стопама оца, а за „Блиц” открива да имају посебан однос иако она живи са мајком. Ану Лечић публика је упознала кроз серију „Дуг мору”, али и као ћерку глумца… »

Богдана ће променити три тоалете на свадби: Вереница Вељка Ражнатовића ће носити хаљину од 3.000 кристала

Блиц пре 11 сати
Богдана Родић промениће наводно три тоалете на својој свадби, па ће једна бити израђена од 3.000 кристала, а друга је она коју је Цеца носила на свом венчању са Жељком Ражнатовићем Арканом. За шест дана одржаће се… »

Славица нашла новац на улици и решила да га задржи: Све потрошила, а онда сазнала истину о њему, сад јој прети затвор

Вечерње новости пре 13 сати
Деветнаестогодишњакињи из Питомаче прети затвор након што је откривено да је на путу пронашла фалцификоване новчанице од 100 и 200 куна. Деветнаестогодишњакињи из Питомаче прети затвор након што је откривено да је на… »

"Плашила сам: Се"Марија Бергам отворено о лезбо сценама у Сенкама над Балканом, ево шта њен муж мисли о провокативним…

Блиц пре 13 сати
О кадровима у којима глумице Марија Бергам и Леона Парамински размењују нежности у "Сенкама над Балканом" не престаје да се прича, а сада је лепа Српкиња открила како јој је било на снимању ових провокативних сцена. - Што се… »

Одлука компаније, која је требало да доведе до уштеде, "скупо" их је коштала

Вечерње новости пре 12 сати
Ово је најскупља одлука компаније у историји модерне авио-индустрије. Неке одлуке компанија могу да имају дугорочне последице и да створе још веће пробелеме, а једна таква сматра се за најскупљу у историји модерне… »

Јелена Гавриловић као “залеђена“ принцеза Елса (видео)

Вечерње новости пре 13 сати
Млада глумица поново је дала глас у наставку Дизнијевог хит цртаног филма “Залеђено краљевство 2”. ГЛУМИЦА Јелена Гавриловић дала је глас чувеној принцези Елси у наставку Дизнијевог хит цртаног филма “Залеђено… »

Огњен Амиџић на Блиц полиграфу: "пијан сам водио емисију, конзумирао сам марихуану, лагао сам гледаоце", а прича о убиству…

Блиц пре 14 сати
Познати водитељ Огњен Адмижић пристао је да проверимо да ли говори истину, па је одговарао на питања на "Блиц полиграфу", те открио много тога из своје интиме. Како се Амиџић овог пута снашао, те на која питања је… »

Изолација одзвања од уздаха: Нишлијка узјахала Золу, све се тресло, а она је викала: "Још"

Блиц пре 13 сати
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола поново су имали врелу акцију испод јоргана у изолацији "Задруге 3". Један од најпознатијих парова у ријалитију одлучио је да се поново осами и препусти страстима, те су се удаљили од других… »

Вести дана »