Војводина, најновије вести

Петнаести новосадски ноћни базар 15. новембра

РТВ пре 29 минута
НОВИ САД - Петнаести новосадски ноћни базар биће одржан у петак, 15. новембра на Рибљој пијаци, и овог пута у термину од 18 до 24х. Организатори су Удружење “Варјача”, Тхе Мотхерс и Трг предузетништва. Својим… »

Србијагас преузима гасну мрежу Зрењанина на име дуга-улагања од 14 милиона евра

РТВ пре 5 минута
НОВИ САД/ЗРЕЊАНИН - Јавно предузеће "Србијагас" преузеће дистрибутивну мрежу у Зрењанину у замену за дуг топлане од четири милиона евра и будуће инвестиције вредне више од 14 милиона евра у гасификацију тог града… »

Хартефактов "Ујка Вања" отвара Вршачку позоришну јесен

РТВ пре 24 минута
БЕОГРАД - Представа "Ујка Вања", настала у копродукцији Хартефакт фонда и Народног позоришта Стерија из Вршца, према тексту Антона Павловича Чехова, а у режији Андреја Носова биће изведена 15. новембра у вршачком Народном… »

Повређено девет особа у саобраћајним незгодама током протекле седмице

Суботица.цом пре 28 минута
У периоду од 4. до 11. новембра, на подручју Полицијске управе у Суботици догодило се 13 саобраћајних незгода. У девет саобраћајних незгода, девет особа је лакше повређено, док је у четири саобраћајне незгоде причињена… »

Уклања се 40 стабала гелегуње из Алеје храстова на Палићу

Суботица.цом пре 10 минута
Око 40 стабала америчког копривића, у народу познатијег као гелегуња, уклања се из Алеје храстова на Палићу која се налази под трећим степеном заштите. Из ЈП "Палић-Лудаш" објашњавају да је реч о инвазивној врсти, која… »

Распоред сахрана и испраћаја за среду, 13. новембар

Мој Нови Сад пре 10 минута
Јавно комунално предузеће "Лисје" објавило је распоред сахрана и испраћаја на територији Града Новог Сада за сутра, 13. новембар 2019. године. • Рајко (Сава) Ракић (1945), 10.30 • Јожеф (Стеван) Кочиш (1970), 11.15 •… »

Нови пасош и више од шест месеци пре истека старог

Глас Западне Србије пре 1 сат
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да ће измене и допуне Закона о путним исправама омогућити грађанима да поднесу захтев за издавање новог пасоша шест месеци пре истека важења претходно… »

Сахране за среду, 13. новембар

Дневник пре 40 минута
На Градском гробљу у Новом Саду у среду ће бити сахрањени: Рајко Саве Ракић (1945.) у 10.30 Јожеф Стевана Кочиш (1970.) у 11.15 Ђерђ Ђерђа Филеп – испраћај (1949.) у 12.00 Милена Владимира Црнојачки (1925.) у 12.45… »

Међународни фестивал "Синерги ВТФ" од 18. до 28. новембра у Новосадском позоришту

Мој Нови Сад пре 1 сат
Како је речено на конференцији за новинаре, трећи Међународни позоришни фестивал "Синерги ВТФ" биће одржан у Новосадском позоришту од 18. до 28. новембра. О значају и програму те манифестације говорили су члан Градског… »

ПРЕДЛОГ ЗАКОНА: Нови пасош моћи ће да се затражи и више од шест месеци пре истека важећег

Мој Нови Сад пре 1 сат
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас у Скупштини да је циљ измена и допуна Закона о путним исправама поједностављивање процедура и ефикасније остваривање права грађана. Образлажући предлог… »

Вести дана »

Укидање такси, па дијалог, Макрон показује посвећеност ЕУ

Политика пре 34 минутајош 36 повезаних

Ево Моралес напустио Боливију

Ал Јазеера пре 3 сатајош 23 повезане

Надал: Стварно ме то питате? Ово је ср**е...

Н1 Инфо пре 2 сатајош 17 повезаних

Ухапшен у Пожаревцу због дроге

РТВ пре 2 сатајош 12 повезаних