(VIDEO) Ovaj SRPSKI NAUČNIK je izumeo nešto što će vas zaštiti od RAKA i STERILITETA. Pogledajte o čemu je reč!

- Ako je čovek duže vreme izložen zračenju, onda dolazi do razaranja ćelija i do oboljenja, i to teških jer čovek u krevetu leži šest do sedam sati - kaže Svetislav Jordović objašnjavajući zbog čega mobilni telefon ne bi trebalo da bude pored našeg jastuka

  • 15

Naučnik Svetislav Jordović preko 25 godina izučava štetan uticaj elektromagnetnog zračenja na zdravlje ljudi, a sada je izumeo i patentirao "apsorpcioni uložak za elektromagnetno zračenje". Dobitnik je i diplome na 44. Svetskom sajmu pronalazaka.

Počevši od mobilnih telefona pa do wi-fi uređaja, nama preti zračenje, a Jordović je uzimeo spravu koja bi trebalo da spreči to štetno zračenje po naše zdravlje.

- Ako je čovek duže vreme izložen zračenju, onda dolazi do razaranja ćelija i do oboljenja, i to teških jer čovek u krevetu leži šest do sedam sati - kaže Jordović objašnjavajući zbog čega mobilni telefon ne bi trebalo da bude pored našeg jastuka.

Ukoliko ste propustili da pogledate još neke od snimaka Telegraf Now obavezno ih pogledajte ovde:

(VIDEO) POSETILI SMO SRPSKOG FORESTA GAMPA: Porodica me izneverila, ali sve sam im oprostio. Želim samo da trčim!

(VIDEO) Premijer Vučić nam je otkrio koja novogodišnja čestitka ga je najviše obradovala!

ZBOG NJEGA SMO SVI PLAKALI: Aleksandar se posle 15 godina života u češkoj šumi vratio u Srbiju! (VIDEO) (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neverni toma

    5. januar 2016 | 22:35

    Burazeru bezi iz srbije odmah... Taman na mars da odes biciklom ismejavali bi te... Pre svega pokusaj negde gde cene pronalazaca vise od kristijana golubovica... Videces promene :)

  • Poletarac/70

    6. januar 2016 | 13:14

    Ne ismevajte elektro magnetne talase koji su gonjeni različitim nosećim učestanostima, znaju da budu jako štetni a pogotovo oni koji su usmereni kao mobilni, tableti,wi fi odašiljači, lcd monitori i itd. Nažalost to je bolna istina modernog doba. Ubrzali smo život a i starenje. Postoji dobra literatura koja mnogo objašnjava, vredi pročitati.

  • Jogogo

    5. januar 2016 | 20:41

    Мислим да ракљама ово мож'да се реши ефикасније!А и ко има грамофон укључите га на 45 и утишате га на кеца,тера негативну енергију и буба швабе,ма ко руком однешене,комарце да и не помињем!Кад појачате на двојку онда лечи хемороиде и тако даље!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA